srdjanprpa
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.07.2017.
- Pohvaljen
- 8.206
ja se nadam da sam tresnut ali ovo je skroz drugi most ka BosniMalo o mostu
Na sremskoj je u toku 15-i segment. Zajedno sa cepom 7m ostaje.A na sremskoj strani?
Ne znam da li je neko ranije objavljivao ali izgleda da je izvršena parcelizacija u katastru pa se na osnovu toga može zaključiti kuda će put ići (deo od tunela do Petrovaradina). Detalje možete videti na Geo Srbiji .
Ovde se vidi da će da ukopavaju Tatarsko brdo.
Pogledajte prilog 138793
Ovde se nazire gde će biti petlja u Sremskoj Kamenici.
Pogledajte prilog 138794
A po Paragovu će bogami rušiti i sa jedne i sa druge strane.
Pogledajte prilog 138795
Nije mi jasno, kad otkupe pola parcele, šta posle rade sa drugom polovinom ? Negde seče kuče na pola, ne zanm da li se onda cela parcela otkupljuje?
Iskreno se nadam pošto idu ovako široko da će da naprave i običan put paralelno sa brzim putem.
Krcane, radovi su trebali da počnu na jesen prošle godine. isto se čekalo da se skine letina. Ne znam što se čekali do leta da počnu da rade. Isto tako da su javili ljudima, ljudi ne bi sejali njive da su znali. Na kraju krajeva, možda sve to uđe u cenu eksproprijacije, što je opet šteta za državu a ne za seljake. Ali šta ih briga, ne daju iz svog džepa. A to što će biti manje roda, pa to nije ništa koliko će im zakinuti na vlagi i ostalim stvarima tako da je za seljake ovo verovatno bolja opcija.
@blagic evo da se nadovezem na tvoj post. Upravo taj potez od petlje Ruma na AP, pa trasiranje kroz "blagorodna" polja zbog kojih me dusa zaboli kad vidim kako ih unistavaju te se sve molim bogu da radovi kasne dok se bar rod ne pokupi! Snimak je do spoja ispred Hrtkovaca do koga je trasa vec ranije otvorena.
Ne znam druže Altair al znam da ni ti ni ja nismo davali te rokove, a znam i da smo popili mnogo bahatosti kada smo posmatrajući dinamiju i širi aspekt govorili realnu dinamiku, kao da smo mi bili krivi zbog kašnjenja a ne onaj ko je odgovoran i ko je dao reč. Ili možebiti da smo mi Zli pa smo izmalerisali kašnjenja, a bez nas bi sve bilo u rokuКакво је време дошло, што год да се заврши биће успех. Инфлација очигледно може да буде било која бројка сада. Нама се због тога што остварујемо 88% пдва на увозну робу, једноставно прелива инфлација са запада. Што каже Земљани, да није Кине сем политички и војно мотивисаних путева ЕУ не би ништа финансирала. А и то иде уз разне уцене. Видећемо колико ће сада све каснити, поред нерешених имовинско-правних односа, споре бирократије сада већ постоје и објективни разлози који су ван наше моћи.