Samo da ne bude izgrađen kao Pupinov most, da ne znamo hoće li da se sruši ili ne, uz mito za inženjerku iz CIP-a od 150-250.000 € (dve verzije u BIA).Kinezi "kriju" most od vas?! . . Evo da ti otkrijem tajnu.
Biće vrlo sličan Pupinovom mostu, jer je sličan teren.
Pogledajte prilog 135383
Не разумем,шта си желео рећи. Може ли неко појашшњење ,заиста не знам о каквом проблему је Пупинов мост?Samo da ne bude izgrađen kao Pupinov most, da ne znamo hoće li da se sruši ili ne, uz mito za inženjerku iz CIP-a od 150-250.000 € (dve verzije u BIA).
Ponekad mi je zao baze podataka ovog foruma, sta sve mora da skladisti. Savrsena anegdota za diskusiju na slavi ili ispred dragstora.Samo da ne bude izgrađen kao Pupinov most, da ne znamo hoće li da se sruši ili ne, uz mito za inženjerku iz CIP-a od 150-250.000 € (dve verzije u BIA).
Možeš li da podeliš izvor informacija o tome da nisu uzeti uzorci materijala? Prosto, i za takvu banana državu kakvi smo mi, nešto takvo mi je poprilično neverovatno, da ne kažem bizarno.У најкраћем, нису узети узорци и никада није смео да буде примљен од извођача. Немамо појма шта му је уграђено у темеље (а ако су уградили све по стандардима - зашто нису узети узорци?). Међу Кинезима који овуда ординирају има опасног олоша (а нису једини).
Kakve veze imaju njihovi standardi u Srbiji?!. . cа Кинезима је посебан проблем, они имају другачије стандарде . . .
To bi bilo super! Cekamo fotkeČujem da je u toku priprema gradilišta tunela sa sremske strane, uslikaću kad budem u prilici, postoji pogodno mesto posle vinarije Kovačević ka F. gori, gde se može parkirati i fotkati.