I na satelitu lepo izgleda.
Pogledajte prilog 193246Pogledajte prilog 193247
Jedino što brine je preskočena jedna njiva kod Petlovače.
Pogledajte prilog 193245
To je Zminjak, izgleda da je na toj parceli predviđen kružni tok ili nadvožnjak, trebalo je mimoići groblje i crkvu. Vidljivo je na terenu da se ruši nekoliko kuća.
Та тзв. трансверзала је баш пропала, колотрази, рупе, шахтови потонули и по 30 цм, притом их има и уз ивичњак и на средини.Deo sa sadašnje obilaznice kod Šapca do auto puta je horor ostavio sam bubrege na putu od Kapitola do auto puta. Gomila rupa, po dve šahte u traci tako da sa jednim točkom gađaš bar jednu, ili da voziš po sred srednje linije ako nema vozila u susret. Jezivo
I ono što je već pisano a pripada ovoj temi:Izmenjena je Uredba o kategorizaciji državnih puteva – uvrštena su tri nova autoputa i uvedena je kategorija motoputeva sa 19 saobraćajnica.
A8 autoput Ruma-Šabac
M3 Šabac – Loznica – državni put u izgradnji - veza sa državnim putem A 8
M4 Badovinci – Slepčević
@pejkara тако је, ту ће бити ускоро и интегрисан прелаз
Zajednički prelaz na našoj strani? Msm zanima me kako ce da urade to, jer je granicni prelaz bas blizu puta 100/200 metara od raskrsnice a to bi znacilo guzvu i čepove.. inace kako sam ranije čitao u planu je bilo da uradi raskrsnica sa semaforima?
Нисам сигуран за то, али мислим да сам негде прочитао да ће бити на босанској страни.
Pogledajte prilog 194123
По овом делу из видео записа са YT изгледа да ћемо имати и кружни ток у Табановићу