Šta je novo?

Državna stanogradnja - Naselje u Bloku 72 (Dr Ivana Ribara)

micir27":1js50cd1 je napisao(la):
Petica bi trebalo 1. februara. Tako rece zena juce. Ukoliko puste ranije odmah cu napisati...

Da li neko ima svezu potvrdu datuma pocetka prodaje objekta br. 5?

Ana i Bojan":33xhydi1 je napisao(la):
micir27":33xhydi1 je napisao(la):
Petica bi trebalo 1. februara. Tako rece zena juce. Ukoliko puste ranije odmah cu napisati...

Da li neko ima svezu potvrdu datuma pocetka prodaje objekta br. 5?

I meni je ta informacija jako vazna, pokusavao sam vise puta da saznam u GDS-u ali tamo od svih dobijam isti odgovor - da pojma nemaju i da to zavisi od ''procene uprave direkcije'' i sl. Prema rokovima primopredaje objekata, logicno bi bilo da prvo puste objekat 5 pa onda 6, ali na terenu je stanje drugacije obzirom da 6 ide sa izgradnjom bar mesec dana ispred 5. Zamolio bih sve buduce komsije i ostale koji imaju ''dojavu'' u vezi sa prodajom ova dva objekta da je podele sa nama.

Aladin":2epcnyer je napisao(la):
Sta je toliko dobro u toj petici da je svi cekaju?

Nije ona nista ni bolja ni losija od ostalih, i to moze biti opet stvar za diskusiju i razmenu misljenja. Stvar je u tome da sam se ja odlucio da definitivno kupujem stan u ovom naselju negde krajem decembra, kada sam otisao u GDS u objektima 1, 2 i 3 nije ostao nijedan dvosoban stan, bar su mi tako rekli. Onda je posle Nove godine ''neocekivano'' pusten u prodaju objekat 4, pa se ispostavilo da sada, kako stoje stvari, ni tu vise nema nista od dvosobnih :bash: . Jedino sto mi preostaje jeste da sada cekam objekte 5 ili 6, a vreme mi je jako bitno zbog ogranicenih sredstava za subvencije. Eto...

Auh, znaci dvosobni se prodaju kao alva. Izgleda da ce ovo komplet biti prodato brze nego sto su ocekivali.

Slazem se sa DAK77 i ja sam isti slucaj, prvo sam ocekivala da cu naci kvadraturu od 50ak, pa se sve prodalo od tih dvosobnih odjednom, i sad cekam prve sledece dvosobne stanove i koliko vidim plasim se da ne ostanem bez njih jer imam utisak da prodaju stanove svojim ljudima, nista ne znaju da mi kazu, sve kao nemamo informacije,... a kad odes tamo prodato! Ocigledno nema za mene i stvarno ne znam o cemu se radi!
Javite kad bude bilo vesti oko prodaje 5 i 6-ce!

Ja vam odmah pisem ako saznam nesto, posto mi je drugarica javila za cetvorku odmah kada je pustena i verujte da sam bila bez teksta. Mislila sam da je greska u pitanju.
Inace, prodajom sam iznenadjena. Nisu ni oni ovo ocekivali. Ajde sto dvosobni planu, nego i vece kvadrature. Mi smo zamalo resili da odlozimo kupovinu do proleca posto smo bili u fazonu-ma ko ce da kupuje velike stanove... Kad ono, oni od 75 se bas prodaju, a bogami i ovi veliki od 85. Mi smo ga rezervisali pre nedelju dana i posto smo bili u nekoj guzvi, suprug zaboravi da potvrdi rezervaciju, ali se seti u poslednjem trenutku i ode u GdS, kad tamo covek ostavio podatke i ceka da mi potvrdimo, pa ako necemo on sigurno hoce. Hvala bogu, ugovor je sklopljen i sada smo definitivno u prici :D

Mislim da ce im jedino garaze tesko ici, ako ne odluce da spuste cenu. 7200e je cena za neke lokacije gde je garaza apsolutna potreba, sto nije slucaj ovde, narocito sa onim ogromnim parkingom koji se planira iza i sa postojecim parking mestima.

Aladin":23rtvii1 je napisao(la):
Mislim da ce im jedino garaze tesko ici, ako ne odluce da spuste cenu. 7200e je cena za neke lokacije gde je garaza apsolutna potreba, sto nije slucaj ovde, narocito sa onim ogromnim parkingom koji se planira iza i sa postojecim parking mestima.
Apsolutno tačno.

S tim da meni i dan danas nije jasno zašto su napravili ulaz u garaže sa unutrašnje strane bloka?? Nikako mi to nije jasno.

Ajde ne znam baš do detalja raspored ovih novih zgrada, ali u bloku pored (dakle 100 metara dalje) isto kažu garaža nije potreba i onda svi poparkiraju na površinama unutar bloka (pošto pauk ne nosi, a parkinga je malo odmah do zgrada). Ako se i ovo smatra situacijom gde garaža nije potreba, onda ok, ali nemojte da vas mrzi da idete do te livade gde će praviti parking :kafa:

Sada sam pogledao ovaj plan naselja, ovde nema nikakvih slobodnih površina unutar bloka, a zaista muški su isprojektovali parkiga... Da li neko zna koje su razdaljine između ovih zgrada, npr između 4 i 5 ili 3 i 5?

DusanBG":3refxeel je napisao(la):
Sada sam pogledao ovaj plan naselja, ovde nema nikakvih slobodnih površina unutar bloka, a zaista muški su isprojektovali parkiga... Da li neko zna koje su razdaljine između ovih zgrada, npr između 4 i 5 ili 3 i 5?
14 m

Naselje nam je bas intimno, nema sta :D
Koji crni auto da se parkira izmedju zgrada, nema sanse. Mene garaza ipak zanima. E sad ako cena bude manja onda super!
Svidja mi se zamisao da ne moram da cistim sneg sa auta, ili da leti ne ulazim u pregrejan, a najvise mi se svidja pomisao da po povratku iz velike nabavke stvari ubacim pravo u lift. Eto mojih razloga za garazu.

micir27":2l4ceuu1 je napisao(la):
Naselje nam je bas intimno, nema sta :D
Koji crni auto da se parkira izmedju zgrada, nema sanse. Mene garaza ipak zanima. E sad ako cena bude manja onda super!
Svidja mi se zamisao da ne moram da cistim sneg sa auta, ili da leti ne ulazim u pregrejan, a najvise mi se svidja pomisao da po povratku iz velike nabavke stvari ubacim pravo u lift. Eto mojih razloga za garazu.

To sve stoji, osim jedne stvari, kad je sneg, onda treba cistiti izlaz iz garaze, pa mi onda nekako dodje lakse ocistiti auto umesto 10m puta :). Ustvari mozda imate dzip, pa onda nema veze da li je ociscen ili ne. Mene vise tu zabrinjava jedna stvar oko odrzavanja rampi i unutrasnjosti garaze, belvil to propisuje po ugovoru a nesto imam utisak da ce ovde biti vise kako ko misli da treba, sto nije bas najbolje.

Drage buduće komšije,

Mi kupujemo tzv. dvosoban u objektu 4. Jako sam se iznenadila kad sam videla kolika je jagma za stanovima. Još mi prvi put otišli da birkamo, kao, mnogo smo važni - kad ono situacija - daj šta daš. Nadam se da će sve ići po planu, ili makar blizu toga. Inače će kredit da nas ukopa načisto.

Pozdrav svima!

Da li neko zna koje zapremine se ugradjuju bojleri u dvosobne stanove (41.48kvm) u objektu br 2?

Andja":361uudzl je napisao(la):
Drage buduće komšije,

Mi kupujemo tzv. dvosoban u objektu 4. Jako sam se iznenadila kad sam videla kolika je jagma za stanovima. Još mi prvi put otišli da birkamo, kao, mnogo smo važni - kad ono situacija - daj šta daš. Nadam se da će sve ići po planu, ili makar blizu toga. Inače će kredit da nas ukopa načisto.

Pozdrav svima!

Kako ste kupili dvosoban u objektu 4, čuo sam da kad je pušten u prodaju već nije bilo dvosobniih. Kad ste bili tamo u direkciji?

PS. Jel neko nešto čuo za objekte 5 i 6, kad počinje prodaja.

Знате ли како се продају трособни, они од 63-64 квадрата?

[/quote]

Kako ste kupili dvosoban u objektu 4, čuo sam da kad je pušten u prodaju već nije bilo dvosobniih. Kad ste bili tamo u direkciji?

PS. Jel neko nešto čuo za objekte 5 i 6, kad počinje prodaja.[/quote]

Ja sam kampovala u GDS-u posle praznika svakog dana, i dali su mi jedan vraćen stan iz četvorke.

P.S. Naš stan je okrenut prema petici, ako sam dobro razumela projekat. Jako se plašim da će biti mnogo mračan, ima li još neko mišljenje o tome?

Andja":1zkhqgaj je napisao(la):
P.S. Naš stan je okrenut prema petici, ako sam dobro razumela projekat. Jako se plašim da će biti mnogo mračan, ima li još neko mišljenje o tome?

To je severo zapad, bice definitivno mracniji od juzne strane. E sada ako je sa juzne a jednostrano orijentisan, bice topliji preko leta. Neimarova zgrada u ulici Dusana Vukasovica, svi stanovi koji gledaju na severo zapad su prodati, ostali su oni koji gledaju na jugo istok, tj. ka ulici Jurija Gagarina.

Пантограф":3o3gd3pe je napisao(la):
Знате ли како се продају трособни, они од 63-64 квадрата?

Када сам био у ГДС-у пре недељу дана рекли су ми да су отишле и те квадратуре.

Mislim da je ostalo dosta stanova u prizemlju i da se u prodate ne racunaju oni koji su pod rezervacijom, a još nije potpisan ugovor.

Vrh