@nikola011 Sve ovo što pišeš ima samo jedno veliko ALI...a i porediti stan i patike, kao i Bellwil koji je nešto malo prodan naivnima kad je bio BUM po astronomskoj ceni i sadašnje vreme i ne ide baš...Veliko ali je izbor stana.Ako porediš dva stana od npr. 40 kvadrata, pa ih premjeriš, ok, imaju isto.Ali jedan može biti u prizemlju, može biti čitav dan bez sunca, može biti do lifta,raspored može biti katastrofa, tako da i ako spuste cenu, pitanje je da li se uopšte tržišno može profitirari, s obzirom da se stan u prizemlju severne strane , teško može prodati po istoj ceni... od 2 sprata južno orjentisanog npr. .Ako oćeš da živiš u tom stanu, opet, koliko si spreman na određene ustupke, toliko će ta eventualna manja cena završiti posao.
Lično ne verujem da kalkulišu sa stanovima, pa da se izbacuju selektivno.Prema tome, treba razmisliti i šta će ostati.. npr za dve godine, kada npr budu hteli da rasprodaju sve.Prodaja možda ide sporo, ali ide...Npr... meni su u banci rekli da su za Stepu odobrili 10 kredita od početka godine i da sam ja 11.To je praktično za mesec dana, jer su novi uslovi krenuli u februaru.A koliko ima banaka, kolika je godina, i koliko ima keš kupaca?
Lično ne verujem da kalkulišu sa stanovima, pa da se izbacuju selektivno.Prema tome, treba razmisliti i šta će ostati.. npr za dve godine, kada npr budu hteli da rasprodaju sve.Prodaja možda ide sporo, ali ide...Npr... meni su u banci rekli da su za Stepu odobrili 10 kredita od početka godine i da sam ja 11.To je praktično za mesec dana, jer su novi uslovi krenuli u februaru.A koliko ima banaka, kolika je godina, i koliko ima keš kupaca?