Nevenkovic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 27.02.2010.
- Pohvaljen
- 63
A koji su to drugi manje dobri pokazatelji prodaje?Gospodin_Matkovic":19r7ta9j je napisao(la):Pitam zato sto je to najbolji pokazatelj prodaje.
što se tiče ovog dela koji se sada gradi on će sigurno biti završen početkom sledeće godine kako je i predviđeno ( ako te to brine), tempo nastavka gradnje i završetka celog kompleksa je vrlo teško predvideti i zavisiće od milion razlićitih faktora, a lično mislim da je najavljeno finale u 2013. veoma teško ostvarivo ( ne i fizički nemoguće )jer neće biti nimalo lako navatati 3-4.000 kupaca kojima baš sve čuči na mestu u Stepi. U tom smislu sve i da su danas prešli 1.000, ne bi ništa značilo glede nastavka izgradnje.Gospodin_Matkovic":19r7ta9j je napisao(la):A sa tim su uvezani i dalji koraci na izgradnji celog naselja.
Izvinjavam se za kašnjenje sa odgovorom ( ionako ti ništa pametno ne kazah, rado bi te gled'o s' visine sa sve preciznom brojkom ali od meni znanih u GDS-u je ostao samo jedan Valjevac a pouzdati se u valjevsku informaciju i dobru nameru je ....zadržaću za sebe ovaj put) bio sam juče zauzet Belvilom, troluju neki tamo sve u 16.Gospodin_Matkovic":19r7ta9j je napisao(la):Pitam iz estetskih razloga - da bih tu informaciju stavio na zid, umesto slike.