Повећаће јој такт када се изгради насеље. и Надам се да ће нешто урадити са оним старим делом Кумодрашке, који је ужасан чеп данас.Heinz":2muss58t je napisao(la):Tramvaj nije baš blizu, celo naselje je orjentisano na Kumodrašku ulicu kao vezu, a ne na Vojvode Stepe, jer tamo postoji niz privatnih kuća uz ulicu ka kasarni. 33 i 39 do Slavije, ok. Znam da bus 39 ide kad ide, npr. na 15-20 minuta.
Sta ti je neverovatno u toj ceni, odavno se prica da imaju mnogo neprodatih stanova,to je sasvim logican korak na koji su se po logici morali odluciti jos pre 1-1.5god kad se vec videlo da nema potraznje po tako visokim cenama?La Grange":e8d661vt je napisao(la):Belville objavio akciju u kojoj nudi kvadrat po neverovatnih 1600 evra (za stanove preko 90m2) plus besplatno garazno mesto.
http://www.belville.rs/
:blah:
ma znam ja vrlo dobro gde je kasarna, ali pomenutu lokaciju sam pomenuo jer tu postoji neki put i svaki dan se nesto radi, nesto sam nacuo da bi trebalo da se produzi ulica B. Jerkovic, od krivine koju sam oznacio pa sve do kasarne. Ali kazem, vrlo je moguce da sam u zabludi i da se nece graditi ni jedan novi put da poveze bolje naselje sa ostatkom.Heinz":27xrki77 je napisao(la):@avalon
Skroz si pogrešio, kasarna je dole na slici, vide se čak barake i zgrade koje su srušene sada. Plavim si obeležio preko placeva firmi koje su prekoputa
Nemaju tu šta da rade, ulica se neće širiti sigurno, nema gde.stf":ugyvp831 je napisao(la):Надам се да ће нешто урадити са оним старим делом Кумодрашке, који је ужасан чеп данас.
Svakim danom je sve virtuelniji, ako padne ova vlast, pitanje kako ce sledeca vlast gledati na taj projekat... i da li ce ga u opste i zavrsiti. Ako dodju naprednjaci na vlast, oni ce ceo ovaj projekat prebaciti u ono njihovo "naselje" Busenje, mozda projekat Stepa i promeni naziv.ocekivac":20qrunj7 je napisao(la):Nemam vise neki dobar razlog zasto bih tamo kupio virtuelni stan
U pravu si. Ja zivim nekih 150 metara od mesta gde nasipaju zemlju (koju koliko sam cuo od radnika donose sa stadiona Vozdovca jer grade neke podzemne garaze, ne mogu da potvrdim njihovu pricu 100%). Cenim da ce se ulica Brace Jerkovic na tom delu produziti skroz do Trosarine ne bi li se izbegla guzva koja nastaje u ulici Kruzni Put Vozdovacki.avalon":zqkbk7gn je napisao(la):http://www.dodaj.rs/f/3S/GU/1klHWmSx/jerkovic.jpg
Crvenom strelicom obelezio sam mesto gde se u poslednjih nedelju dve dana non stop kamionima odvozi neka zemlja. Moguce je da sam skroz pogresio, ali nekako kao da se radi precica (plavom bojom oznaceno) izmedju ul. B. jerkovic i Kumodraske, bas ispred samog naselja. Ukoliko bi tako zaista bilo, znacajno bi se smanjila guzva kroz ul. Kruzni put Vozdovacki, pogotovo na raskrsnici kod "Transport-a". A svakako bi to bila odlicna veza za buduce naselje.
/* ili je to samo moja bujna masta :lool: */
11.02.2011.milena":1quc4t85 je napisao(la):Ovo ide jako sporo, tek su stigli do 08.09.2010 :rant:
Ova dva posta su u koaliziji. Sta je tacno?Gospodin_Matkovic":1quc4t85 je napisao(la):(zvao sam danas i pozivaju 14. avgust)