kica85":33fkf0fy je napisao(la):@K_Kaca
Jes majku mu... Ali opet i taj super :kk: Odo da konkurisem ...![]()
kica85":26le58o8 je napisao(la):@K_Kaca
Jes majku mu... Ali opet i taj super :kk: Odo da konkurisem ...![]()
sasasa":1n1171ns je napisao(la):Mala informacija za stanare zgrade 5B - od nadzornika za tu zgradu iz GDS sam jutros saznao da je zgrada bila usporena jer su postojali neki problemi oko bankarskih garancija, ali su ti problemi reseni pre par dana i ponovo se krece punom parom-rekao mi je da su pre dva tri dana napokon krenuli i da zidaju zidove blokovima-ici cu za vikend pa cu sve to proveriti. Aj da mu verujemo-da je bilo problema oko para to sam saznao pre mesec dana od izvodjaca kojem nisu placali pa je zato usporio.
poz za buduce komsije
nikola011":vn14rgdb je napisao(la):Stepa sa manjim kasnjenjima od par meseci je jos i najbolja, u Novom Sadu kasnili su godinu dana, a sto juznije, to tuznije, u manjim mestima Srbije i po nekoliko godina.
K_Kaca":37bhpkwt je napisao(la):nikola011":37bhpkwt je napisao(la):Stepa sa manjim kasnjenjima od par meseci je jos i najbolja, u Novom Sadu kasnili su godinu dana, a sto juznije, to tuznije, u manjim mestima Srbije i po nekoliko godina.
Nikola, odakle ti to da Stepa kasni?
Koliko ja znam još uvek ni jedna zgrada ne kasni. Evo neka se javi neko kome u Stepi kasne sa uručenjem ključeva...
P.S. Nemojte gledati samo rok za izgradnju, već rok za izgradnju + tehnički prijem (30 dana) + primopredaja (15 dana).
nikola011":vmnkopfb je napisao(la):4Z konkretno kasni jer ljudi koji su ranije potpisali Ugovor imaju kraci rok izgradnje od onih koji su skoro potpisali Ugovor, ne secam se koji je period u pitanju, ali oni u novim Ugovorima vec stavljaju drugacije datume od onih koje su stavljali ranije za istu zgradu. Ne kazem da je previse i nadam se da zaista nece biti, ali pojedini objekti ce kasniti.
nikola011":3jqngmi1 je napisao(la):4Z konkretno kasni jer ljudi koji su ranije potpisali Ugovor imaju kraci rok izgradnje od onih koji su skoro potpisali Ugovor, ne secam se koji je period u pitanju, ali oni u novim Ugovorima vec stavljaju drugacije datume od onih koje su stavljali ranije za istu zgradu. Ne kazem da je previse i nadam se da zaista nece biti, ali pojedini objekti ce kasniti.
Jeca":2j2adbqk je napisao(la):K_Kaca":2j2adbqk je napisao(la):nikola011":2j2adbqk je napisao(la):Stepa sa manjim kasnjenjima od par meseci je jos i najbolja, u Novom Sadu kasnili su godinu dana, a sto juznije, to tuznije, u manjim mestima Srbije i po nekoliko godina.
Nikola, odakle ti to da Stepa kasni?
Koliko ja znam još uvek ni jedna zgrada ne kasni. Evo neka se javi neko kome u Stepi kasne sa uručenjem ključeva...
P.S. Nemojte gledati samo rok za izgradnju, već rok za izgradnju + tehnički prijem (30 dana) + primopredaja (15 dana).
Tako je K Kaca, to i ja kažem. Još ne kasni ništa, i ja mislim. A dok to ne bude činjenično stanje, sve ovo mudrovanje spada u domen proricanja (znam jednu dobru - pasulj, karte, šolja, horoskopi....)
Jeca":1vqq1mkx je napisao(la):@ Martin
Slažem se. Aneksi su morali postojati, jer nije realno procenjen rok (u zemlji Srbiji) za realizaciju kredita. Rok je određen na primeru idealnog toka stvari. Primera radi, meni su u Katastru napravili u rešenju jednu slovnu grešku (ali, avaj, bitnu,) koju ni lupom ne biste uočili u onoj gužvi tamo i na rešenju odštampanom na štampaču čiji je toner bio pred crkavanjem. Ispravka je trajala neverovatne tri nedelje. Službenica koja je radila moj predmet bila na odmoru, a ostali me šetali od vrata do vrata.
Nisam vična fazonima tipa "200 g. čokolade i kafa". I tako, iako sam sve preduzela na vreme, morala sam da iskeširam aneks. U GDS me svesrdno sačekali i još tešili.
Tvoji kasne za rok izgradnje, ali ne mora da znači da će i ostalo da kasni. Pa gde ste vi videli u Stepi da se teh. prijem radi 30 dana? Ili primopredaja 15 dana? To oni rade brzinski, što sam već objasnila u prethodom postu.Malinal":mo42n4ew je napisao(la):@nikola011
pravo si cudosta ti sve mozes da iskopas to je neverovatno. Ne slazem se uvek sa tobom, ali svaka cast na trudu i informacijama.
Moji kasne.I pre svega moram gledati rok za izgradnju, jer ako to kasni kasni i ostalo. U ugovoru ne pise kada je useljenje, prema tome, sa zavrsetkom radova kasne. ALI, nisam za dizanje panike, niti za kakave bune...jos imaju vremena da to sve bude ok. I iznad svega sam za pozitivne stavove.
Za sada je sve ok. I sve ce biti ok.![]()