Martin Mystere
Intermediate
nikola011":2uqwcdh4 je napisao(la):Posle si se ispravio. Na trenutak sam pomislio da si stan kupio zbog ciste sujete prema nekom jer si se osecao bezvredno, to nije ekonomsko razmisljanje. Nemas ti sta od njega niti on od tebe van poslovnog odnosa, ne razmisljas o njemu uopste, ni ko je, ni sta je, ni odakle mu pare, ni sta radi ili ne radi.
Ma ne, to je samo jedan i na srecu jedini primer takve vrste stanodavaca sa kojim sam ja licno imao iskustva ali sam cisto napomenuo da postoje i takvi.
Apsolutno nemam problema ni sa stanodavcima a jos manje sa sujetom jer jako dobro znam i ko sam i sta sam i na kraju i koliko znam/vredim.
Ja prvi ne bih mogao da razumem a jos manje opravdam nekog ko bi se zbog sujete/kompleksa usudio da udje u takvu avanturu zvanu stan na kredit, ali ipak smatram da imati sopstveni sa naglaskom na ono sopstveni bez obzira na vec pominjano ropstvo kod banke, ima prosto nemerljivu cenu u odnosu na podstanarski zivot!
Btw. nisam se ispravio nego se samo moglo pomisliti da je tako ako se pocetak izvuce iz konteksta.