U zadnje vreme sam gledao i čitao nekolicinu videa i članaka na ovu temu opadajućeg nataliteta širom sveta, i lupetanja i kuknjave vlasti, država i kompanija zbog toga. Komentari su naravno razni ali oni na okoje sam najčešće naletao, i koji bi imali najviše pluseva i deljenja bi glasili otprilike "Vukovi se bune što se ovce sve manje množe".
Od Amerike do Kine i od Rusije do Južne Amerike, primetan je ogroman jaz između kmetova i vladajućih slojeva po ovom pitanju. Vlada potpuno slepilo vladajućeg sloja prema ekononskim okolnostima u kojima svi danas živimo, a na sve to dodatno potpiruju mržnju među kmetovima, pa čak i inat, time što banalizuju celu problematiku a sve bez dece nazivaju lenjim i sebičnim. Na stranu ko je tu u pravu (ja svakako znam ko jeste), ali neće taj problem da krene da se rešava po svetu dok vladajući sloj ne krene da se stavlja u cipele kmetova i da ih malo bolje razume. Ali pošto ceo sveg klizi ka plutokratiji, distopiji i neofeudalizmu, sumnjam da će se to desiti i jaz će vremenom biti sve veći. Ali eto, to sam samo hteo da kažem, da pratim ovu temu i na svetskom internetu i da je sve veći gnev kmetova i sve veći otpor prema suludim deluzionim idejama i izjavama država i moćnika.
Pogledajte prilog 231390
Pogledajte prilog 231391