Svasta, pa ako je on jedini vlasnik sutra moze da kaze - ne zanima me vise Delta i likvidira firmu; promeni joj delatnost ili bilo sta drugo. Naravno da u krajnjoj instanci sve zavisi od jednog coveka, ako je on jedini vlasnik, kolika god firma bila. Svi ispod njega su nebitni u tom slucaju - on je vlasnik. Firma pukne kada jedan od vlasnika odluci da povuce svoj udeo, a ne ovako...
Niko ne moze da te spreci kao vlasnika da likvidiras firmu, drugo je pitanje kolika je cena izlaska i koliko bi to trajalo. Ne verujem u realizaciju Delta Planet-a. Prosto, nema logike da, ako ga osude, investira pare koje je zaradio od Maxi-ja u nekakve trzne centre ili bilo sta tako veliko u Srbiji. Nazalost, mislim da ce te pare, kao i u prethodnim situacijama, da zavrse na nekom Kipru, gde verovatno i jesu trenutno.
Pre mi je logicno da se posao svede na ono sto je bila baza poslovanja (distribucija raznih robnih marki na primer), a ove megalomanije, konverzije zemljista itd malo su realne u novoj situaciji posto to nije zasnovano samo na ekonomskim principima, vec tu uvek ima i politike.