Dosta bi se dobilo sređivanjem ''plavog mostića'' na Dušanovcu, i onih razrušenih kuća posle semafora kad se ide na autoput sa tog mostića... Tu bi jedna lepa raskrsnica rešila stvar, samo da se manje čeka taj semafor...možda neki kružni tok, ne znam...ali da ubrza tok!Bendere, da, baš to što si nacrtao. Time se onda sa autoputa može direktno i na Banjicu i na Dedinje, umesto samo pravac centra, i eliminiše se onaj nesrećni čvor koji sad postoji. I kao što rekoh, eventualno bih mrdnuo uključenje sa komande na autoput sa te strane više ka nadvožnjaku, čisto da postoji još veći luft između trenutka kada se oni uključe i kada se iksljuče ovi što idu u Tabanovačku, ali to možda i ne mora.
Jovanovm, Ljudi koji se uključuju iz Tabanovačke na nadvožnjak se svakako posle prestrojavaju u zavisnosti od toga da li idu u centar, na Dušanovac ili autoput, tako da tu ne bi bilo ništa novo, samo bi se izuzela struja koja pokušava da ide levo na mestu na kom bi oni desno. Znam za fenomen da proširiavanje traka samo poveća saobraćaj, ali ovo ne bi bilo to - odnosilo se samo na Tabanovačku, kojoj bih dodao jednu traku da ne bi dolazilo do zagušenja kada se uključe ti sa autoputa, a i da može da se obiđe 18ica kad se pokvari lol. I da, bap ovo što je Srbo napisao - nema širejna toka novim trakama, samo da se uveća prečnik prstena da bi bilo dovoljno prostora da se ulazi i izlazi iz njega, ovako svi jašu jedni po drugima.
Ali to je skroz protivzakonito...nije mi jasno kako apsolutno nikad komunalna nije reagovala na zaustavljanje međugradskih linija gde im stanica nije..?!?Za sve koji se raduju Mišku i Delta Galaksiji na Autokomandi. Situacija od pre svega pola sata:
Pogledajte prilog 116648
Pogledajte prilog 116649
Pogledajte prilog 116650
Pogledajte prilog 116651
Pogledajte prilog 116652
Pogledajte prilog 116653
Pogledajte prilog 116654
Pogledajte prilog 116655
Pogledajte prilog 116656
Pogledajte prilog 116657
Ma da bre, najmanje što nam sad bilo gde u širem krugu centra grada treba je još jedan "šoping mol"..!Počelo je raščićavanje prostora gde je planiran Delta Planet. Mislim da je sada potpuno nelogično da na tom mestu nikne jedan jedan gigantski šoping mol, naročito ako se ima u vidu da se na manje od 3 km nalaze i Galerija i Beoshopp centar i Stadion i Aviv park... Ako već mora da se gradi bilo šta, trebalo bi napraviti biznis park poput Airport city-ja, a topovske šupe i te objekte u austrougarskom fazonu džentrifikovati, obnotit i napraviti od njih nešto za uslužne delatnosti poput beton hale i sa nekim trgom za javne skupove i naravno park u spomen sećanja na žrtve ovog logora.
Kuuukuuuu....naje*******asmo mi sto smo u okolini A.komande....OTKRIVAMO Gde je zapelo sa mega projektom Delta holdinga na Autokomandi
Izgradnja tržnog centra Delta planet na Autokomandi, jednog od najvećih projekata Delta holdinga, ni nakon gotovo 12 godina od kako je najavljena nije počela. Iako se poslednjih godina (od 2019) oko tog projekta, barem u javnosti, ništa nije dešavalo, krajem septembra 2023. godine, kako smo...forbes.n1info.rs
znači autobuska stanica ''beograd jug''..!Čuo sam se pre par dana sa kolegom iz Delta Real Estate-a, njegove reči u vezi ovog projekta:
"Nema od toga ništa, i da se nagode sa državom, mi sad nemamo para za takav projekat. Prodaja nam sve slabije ide, čak i Ananas koji je u debelom minusu planiraju da zatvore."
Planiraju da ugase Ananas?čak i Ananas koji je u debelom minusu planiraju da zatvore
Da, razmatraju i tu opciju.Planiraju da ugase Ananas?
...Јер људи на високим позицијама и са правим информацијама иначе иду около и шире дефетизам о својој фирми како би што пре остали без посла.Čuo sam se pre par dana sa kolegom iz Delta Real Estate-a, njegove reči u vezi ovog projekta:
"Nema od toga ništa, i da se nagode sa državom, mi sad nemamo para za takav projekat. Prodaja nam sve slabije ide, čak i Ananas koji je u debelom minusu planiraju da zatvore."