Šta je novo?

Crowne Plaza/ex-continental - [Hotel]

amseg5.jpg


Desni klik, i view image (kako bi se cela prikazala)
 
Optimistične prognoze iz "Delte" - i dalje se otvaranje očekuje do kraja godine :)

"Kraun Plaza" do kraja godine otvara vrata
B. CARANOVIĆ | 15. maj 2013. 21:04 | Komentara: 0
Renoviranje spoljašnjeg dela nekadašnjeg hotela "Kontinental" pri kraju, počelo spremanje luksuznog enterijera. Otvaranje potpuno renovirane "Kraun Plaze" planirano do kraja godine
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bg-Hotel.jpg


NAJVEĆI deo radova na spoljašnjosti nekadašnjeg hotela "Interkontinental", čija je rekonstrukcija počela prošlog leta, završena je, a u toku je sređivanje enterijera. Radnici uveliko postavljaju keramiku, itisone, a već sledećeg meseca počinje se sa opremanjem soba, apartmana i ostalih prostorija.


Vrata luksuznog "Kraun Plaza" hotela u Beogradu biće otvorena do kraje ove godine. Kako iz kompanije "Delta holding" kažu, sve ide po planu, a najteži radovi su završeni. Zadržana je identična fasada, po kojoj je hotel i poslednje 33 godine prepoznatljiv, ali su zamenjena stakla energetski efikasnijim, ugrađeni su novi sistemi za ventilaciju, klimatizaciju i struju.

Investicija je vredna 25 miliona evra. Beograd će nakon rekonstrukcije dobiti hotel sa pet zvezdica. Dok je spoljašnjost naizgled ista, unutrašnjost hotela će u potpunosti biti renovirana a biće proširen i kapacitet kongresnih sala.

- Rekonstrukcija nekadašnjeg hotela "Kontinental" obuhvatila je radove na fasadi kao i u unutrašnjosti objekta - kaže Živorad Vasić, direktor hotela i poslovnog prostora u "Delta ril estejt".

- "Kraun Plaza" moći će da primi više od 600 gostiju. Hotel će raspolagati sa 416 soba, 12 sala, dva restorana, velikim spa centrom, tri lokala. Na mezaninu će se nalaziti Klub "Launž" zatvorenog tipa za goste deluks soba. Imaćemo i predsednički apartman od 210 kvadrata.

HOTEL U VLASNIŠTVU "DELTE"

"KRAUN Plaza" je deo "Interkontinental hotel grupe". Predstavlja mrežu hotela visoke kategorije namenjenih, pre svega, poslovnim ljudima. "Delta holding" je kupio hotel "Kontinental" na tenderu aprila 2008.

KONKURS ZA SOBARICE, KUVARE...

"DELTA holding" objaviće konkurs za zapošljavanje u novom hotelu već sledeće nedelje. Traže se sobarice, konobari, recepcioneri, menadžeri, kuvari... Biće otvoreno 250 radnih mesta za 130 pozicija.

Izvor: Večernje novosti
 
relja":33h8qsce je napisao(la):
Ono kada je mlad menadžment srećan k'o kuče što maše repom kada ga je gazda primetio i pohvalio :p
Teško nama sa takvim "menadžerima" koj ne znaju da upotrebljavaju na tastaturi slova Č, Ć, Ž, Š, Đ :notok:
 
relja":1e5ord46 je napisao(la):
Ono kada je mlad menadžment srećan k'o kuče što maše repom kada ga je gazda primetio i pohvalio :p
Makar dva puta nedeljno prolazim pored bivseg Contja.Cinjenica je da stalno vrvi od radnika. Kako se skidaju one metalne konstrukcije- skele vidi se bas sjajna smaragdna fasada. Naravno da boja varira od stepena suncanosti dana, jednostavno je deplasirano polemisati na tu temu. Pre dva dana sam citala u Novostima da ce vrlo brzo izaci konkurs za 250 radnih mesta, sto celoj stvari daje poseban znacaj. Kao neko ko je sustinski zainteresovan za posao u ovoj industriji moram da priznam da se ne secam da je unazad nekoliko godina bilo tako ozbiljnog konkursa. Moj CV ce sigurno dobiti. Vezano za posao u Delti, jer Crowne Plaza je njihov hotel, zar ne, moram da se nadovezem na Reljinu opasku. Bez sarkazma i najiskrenije: ne znam nista o Z.Vasicu, sem sto sam ga jednom slusala na Studiju B kada je pricao o hotelijerstvu (moram priznati pametno:) ali volela bih da nekada u buducnosti budem u poziciji da napisem twitt kao njegov, pa neka misli sta god ko hoce. U medjuvremenu cekam konkurs.
 
@cucu
Dobrodošla na forum.
Sve što sam imao da kažem napisao sam ovde
viewtopic.php?p=232480#p232480
ali verujem da si se nadovezala na post koji se nadovezuje na drugi post a taj se nadovezuje na treći...

Srećno na konkursu za posao.
 
Simpaticno sa njegove strane a pozdrav i od nas. I da sto pre zavrse rekonstrukciju a ono sto nas na duzi rok zanima jeste izgradnja novog Interkontinentala u bloku 20.
 
cenzura":2wcp3wvu je napisao(la):
ma cucu je verovatno sam Zile

cph.jpg

Cenzura- duhovito, kad toliko pricas o coveku moram da priznam da mi se radja zelja: kad porastem bicu Zile. Za sada sam jos uvek samo( i pouzdano) zensko. Strahovito zainteresovana za buduci hotel zbog mogucnosti dobrog posla. Zbog toga zahvalnost Relji na lepim zeljama za konkurs. Btw, vidim da kacis twittove, znaci pratis coveka. Budi drug, reci neku lep rec za mene :)
 
Sad mi mašemo repom :D

Mogli bismo stvarno da mu twitnemo pitanje šta se dešava sa projektom "Intercontinentala" u Bloku 20? Verujem da neće u skorije vreme sigurno, ali bilo bi dobro znati da li je to i dalje aktuelno i čeka bolja vremena, ili se definitivno odustalo od tog projekta.
 
Jos bolje ako procita tvoj post i moj prethodni taman neka nam odgovori twitom :)

I jedan video da se ne zaboravi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ndQl9YGgwpM[/youtube]
 
Pozdrav za prijatelje Beobuilda i hvala na podršci i od mene :kafa:
 
Та кула ми је омиљени неостварени пројекат у тој класи. У последње време и у светским оквирима се ретко праве куле са умеренијом архитектуром налик овој.
 
Ajmo Zile,poguraj projekat,beobuild forum ce ti biti zauvek zahvalan :pob:
 
vucko":3padfsw8 je napisao(la):
Ajmo Zile,poguraj projekat,beobuild forum ce ti biti zauvek zahvalan :pob:
Tako je, neka pogura odmah i kompletnu rekonstrukciju "Sava Centra".
Jer tek sada će SC izgledati očajno kada Crowne Plaza bude renovirana i skockana "pod konac"
 
Za SC je zadužen Grad u njegovom je vlasništvu..
 
2012":2xzq0lnq je napisao(la):
Za SC je zadužen Grad u njegovom je vlasništvu..
Da, jeste, ali i Grad bi trebalo onda malo da se angažuje oko toga.
Gradu bi trebalo da bude u interesu da SC bude sređen u istoj ravni kao i Crowne Plaza, a s druge strane Delta bi trebalo da prigovara stalno Gradu da otpočnu rekonstrukciju SC-a da im to ne bi ružilo obnovljeni objekat :mrgreen:
 
cucu":3nvnzmjp je napisao(la):
Pre dva dana sam citala u Novostima da ce vrlo brzo izaci konkurs za 250 radnih mesta, sto celoj stvari daje poseban znacaj. Kao neko ko je sustinski zainteresovan za posao u ovoj industriji moram da priznam da se ne secam da je unazad nekoliko godina bilo tako ozbiljnog konkursa. Moj CV ce sigurno dobiti.
U medjuvremenu cekam konkurs.
Konkurs se još uvek nije pojavio na Infostudu, ja to pratim stalno. Iako nisam učio škole vezane za turizam, ugostiteljstvo i hotelijerstvo, i ja bih želeo da konkurišem za neku poziciju npr. spremanja soba ili nešto slično ako ima.
Naravno, ukoliko kao uslove za kandidate ne navedu poznavanje deset stranih jezika, diplome 3 fakulteta, i spremnost na 24-ovno radno vreme :mrgreen:
Javi mi ako se pojavi negde taj konkurs :kk:
 
Nick Slaughter":74mwjbp0 je napisao(la):
cucu":74mwjbp0 je napisao(la):
Pre dva dana sam citala u Novostima da ce vrlo brzo izaci konkurs za 250 radnih mesta, sto celoj stvari daje poseban znacaj. Kao neko ko je sustinski zainteresovan za posao u ovoj industriji moram da priznam da se ne secam da je unazad nekoliko godina bilo tako ozbiljnog konkursa. Moj CV ce sigurno dobiti.
U medjuvremenu cekam konkurs.
Konkurs se još uvek nije pojavio na Infostudu, ja to pratim stalno. Iako nisam učio škole vezane za turizam, ugostiteljstvo i hotelijerstvo, i ja bih želeo da konkurišem za neku poziciju npr. spremanja soba ili nešto slično ako ima.
Naravno, ukoliko kao uslove za kandidate ne navedu poznavanje deset stranih jezika, diplome 3 fakulteta, i spremnost na 24-ovno radno vreme :mrgreen:
Javi mi ako se pojavi negde taj konkurs :kk:

Nije bila samo prica. Konkurs Delte za Crowne Plazu je izasao (http://www.deltaholding.rs/posao/nbgp/) Nisam htela u prethodnom postu da tvrdim da je to 100% sigurno, da ne bi bilo protumaceno pogresno. Ali znate kako to ide, dobar drug mog dobrog druga :) ima izvor koji mu je tvrdio da je rad na Crowne Plazi u dinamici i da se strahovito ozbiljno radi na gradilistu zbog roka otvaranja I konkursa za nova radna mesta. Pozdravljam Slotera i Zinu I sugerisem joj da pogleda konkurs. Bila je zainteresovana- upoznale smo se na EIAT konferenciji u Metropolu. Sto se tice InterContinentala, ne znam, mislim da je to pominjano davno kao potencijalni projekat. Nisam odavno nista procitala o tome kada je izgradnja hotela u Beogradu u pitanju, mozda je to sada u drugom planu u odnosu na hotel koji se radi. Stvarno se izvinjavam svima ako zvucim kao PR ali jednostavno ovako razmisljam I ponekad mi bas smeta ta "nasa" matrica ponasanja koja podrazumeva konstantnu sumljicavost prema svemu. Zavrsava se fenomenalan hotel, ali nama je prioritet nesto sto ce "mozda" da izostane, a mozda i nece. A poslednjih nekoliko meseci otvoren je Metropol, Falkensteiner, evo i Crowne Plaza :). Nazalost, Sava Centar je posebna prica, stvarno ce izgledati jos tuznije pored nove Crowne Plaze. Zato je bitno da se nesto krece u divnom gradu Beogradu.
 
Pozdrav svima :) .
Evo jedne vesti na poslednjih par postova:

Delta nudi 250 radnih mesta u hotelu Crowne Plaza
Izvor: Kamatica, Bizlife, 21.05.2013 15:30

Kompanija Delta Holding raspisala je konkurs za 250 novih radnih mesta u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Za ovaj hotel između ostalog se traže recepcionari, sobarice, osoblje u restoranu, referent u finansijama, IT menadžer i slično. Rok za prijavu je 5. jun.
Rekonstrukcija bivšeg hotela Intercontinental, u čiju je rekonstrukciju Delta Holding uložio 40 miliona evra, počela je 16.jula prošle godine, a otvaranje Crowne Plaze planirano je do kraja 2013. godine.

Crowne Plaza je hotelski lanac koji je predstavlja mrežu hotela visoke kategorije namenjenih pre svega poslovnim ljudima.

Crowne Plaza moći će da primi više od 600 gostiju. Hotel će raspolagati sa 416 soba, 12 sala, 2 restorana, velikim spa centrom, 3 lokala. Na mezaninu će se nalaziti Club Lounge zatvorenog tipa za goste deluks soba, a hotel će biti direktno povezan sa Kongresnim centrom Sava Centra.

Gostima hotela biće na raspolaganju 1300 m2 fleksibilnog banket prostora i balska dvorana kapaciteta do 800 ljudi. Hotel Crowne Plaza imaće sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom i biće hotel sa najvećim sobnim kapacitetom u regionu.

http://www.kamatica.com/biznis/delta-nudi-250-radnih-mesta-u-hotelu-crowne-plaza/10222

http://www.gdeinvestirati.com/eduka...-crowne-plaza-raspisao-konkurs-za-250-radnika
 
cucu":3fjzft0k je napisao(la):
Nick Slaughter":3fjzft0k je napisao(la):
cucu":3fjzft0k je napisao(la):
Pre dva dana sam citala u Novostima da ce vrlo brzo izaci konkurs za 250 radnih mesta, sto celoj stvari daje poseban znacaj. Kao neko ko je sustinski zainteresovan za posao u ovoj industriji moram da priznam da se ne secam da je unazad nekoliko godina bilo tako ozbiljnog konkursa. Moj CV ce sigurno dobiti.
U medjuvremenu cekam konkurs.
Konkurs se još uvek nije pojavio na Infostudu, ja to pratim stalno. Iako nisam učio škole vezane za turizam, ugostiteljstvo i hotelijerstvo, i ja bih želeo da konkurišem za neku poziciju npr. spremanja soba ili nešto slično ako ima.
Naravno, ukoliko kao uslove za kandidate ne navedu poznavanje deset stranih jezika, diplome 3 fakulteta, i spremnost na 24-ovno radno vreme :mrgreen:
Javi mi ako se pojavi negde taj konkurs :kk:

Nije bila samo prica. Konkurs Delte za Crowne Plazu je izasao (http://www.deltaholding.rs/posao/nbgp/) Nisam htela u prethodnom postu da tvrdim da je to 100% sigurno, da ne bi bilo protumaceno pogresno. Ali znate kako to ide, dobar drug mog dobrog druga :) ima izvor koji mu je tvrdio da je rad na Crowne Plazi u dinamici i da se strahovito ozbiljno radi na gradilistu zbog roka otvaranja I konkursa za nova radna mesta. Pozdravljam Slotera i Zinu
Hvala na obaveštenju! :kk:
Ali kao što sam i slutio, u uslovima su propisali skoro nedostižne kriterijume tako da neću moći da konkurišem recimo za poziciju Vratar.
I ako može pojašnjenje koje poslove obavlja Bagažista?!
 
Radi sa prtljagom gostiju narodski receno nosac kofera kriterijumi su visoki
 
Cucu,
Ti svojim nastupom i pogledima ne treba da brines za svoju buducnost. Brzo ce tvoj entuzijazam biti nagradjen poslom. Vec ce neko primetiti da ces ti tu svoju pro-aktivnost umeti da primenis i u radu. Da, neki su ovde veoma sumljicavi i ljuti, ali ima i pozitivaca i strpljivih. Ali to tebe ne treba da tangira i ti samo napred sa drugacijim razmisljanjem. Ruzne stvari se svuda dogadjaju, ali ako su vrata i malo odskrinuta tu ima nade i prostora. Nikad ne odustaj i 95% ces uspeti. Ako neko postavi velike kriterijume za neko radno mesto i tada se prijavi. Na zapadu su to svakodnevne stvari. Gotovo niko nema sve sto oni traze. Ili ce primiti one koji imaju nesto od uslova ili preko veze. Tako je svuda. Ali tiha voda breg roni i kad se interesi poklope, to je onda uzitak za svakoga.
Srecno!
 
Staklena_Wool_nica":fwww0cfz je napisao(la):
Cucu,
Ti svojim nastupom i pogledima ne treba da brines za svoju buducnost. Brzo ce tvoj entuzijazam biti nagradjen poslom. Vec ce neko primetiti da ces ti tu svoju pro-aktivnost umeti da primenis i u radu. Da, neki su ovde veoma sumljicavi i ljuti, ali ima i pozitivaca i strpljivih. Ali to tebe ne treba da tangira i ti samo napred sa drugacijim razmisljanjem. Ruzne stvari se svuda dogadjaju, ali ako su vrata i malo odskrinuta tu ima nade i prostora. Nikad ne odustaj i 95% ces uspeti. Ako neko postavi velike kriterijume za neko radno mesto i tada se prijavi. Na zapadu su to svakodnevne stvari. Gotovo niko nema sve sto oni traze. Ili ce primiti one koji imaju nesto od uslova ili preko veze. Tako je svuda. Ali tiha voda breg roni i kad se interesi poklope, to je onda uzitak za svakoga.
Srecno!

Zdravo svima, hvala Staklena Wool nica. Divna i ohrabrujuca poruka: uostalom zivot i zivimo zbog pozitivnih i strpljivih, bilo da sa njima pijemo kafu ili caskamo na forumu. Da se vratim na temu. Konkurs je po zahtevima vrlo slican da ne kazem identican konkursima koje je prosle godine objavio Metropol Palace ili Falkensteiner. To su uobicajeni uslovi, ne moze luksuzni ili hotel sa cetiri ili pet zvezdica imati zaposlene koji nisu u poziciji da komuniciraju sa gostima na engleskom jeziku. Pa danas i u hostelima vlasnik i osoblje poseduju visoki komunikacijski nivo kada je strani jezik u pitanju. Ko udje u hospitality industriju zna da je poznavanje jednog ili vise stranih jezika neophodnost. A verujte mi, bagazista nije samo vratar ili nosac prtljaga. To je osoba sa kojom gost ostvari prvi kontakt i razmeni prve reci kada kroci u neki hotel. Ni slucajno ne treba da „ ima 3 fakulteta i govori 10 stranih jezika“, ali mora da ima dovoljan nivo obrazovanja i sposobnost komuniciranja uskladjenog prema gostu. Ili da se i dalje drzimo one „nase“- „govori srpski da bi te ceo svet razumeo“ :(
A sad poslastica- informacija od mog specijalnog izvestioca :), vec je stigao veliki broj prijava- meri se stotinama. Pretpostavljam da za 250 radnih mesta to podrazumeva nekoliko krugova eliminacija dok se ne dodje do najboljih. Staklena Wool nica, ovde se vec hvatam za tvoje reci pohvale kao davljenik za slamku :)
 
Vrh