Šta je novo?

Crowne Plaza/ex-continental - [Hotel]

cucu":3mc1o0l0 je napisao(la):
A verujte mi, bagazista nije samo vratar ili nosac prtljaga. To je osoba sa kojom gost ostvari prvi kontakt i razmeni prve reci kada kroci u neki hotel. Ni slucajno ne treba da „ ima 3 fakulteta i govori 10 stranih jezika“, ali mora da ima dovoljan nivo obrazovanja i sposobnost komuniciranja uskladjenog prema gostu. Ili da se i dalje drzimo one „nase“- „govori srpski da bi te ceo svet razumeo“ :(

Ni jedna profesija nije za podcenjivanje, važno je kako čovek radi i kako se odnosi prema obavezama i kolegama.
A jako je teško raditi svakoga dana sa različitim i nepoznatim ljudima.

Enterijer:

crowneplazabelgradefinal3.jpg

crowneplazabelgradefinal15.jpg

crowneplazabelgradefinal12.jpg

crowneplazabelgradefinal9.jpg

crowneplazabelgradefinal8.jpg

Izvor: Dizajnpark

Bio je konkurs do petog juna za radnike u plazi,mislim da traze 250 radnika.Zanimljivo je da je trazeno da CV bude na engleskom.

Pa to je standard kada se radi sa strancima.

Inace hotel ce biti boli glava, jedva cekam :)

http://www.deltaholding.rs/code/navigat ... posted=772

Crowne Plaza na BDW konferenciji
6.6.2013.

Živorad Vasić, direktor hotela i apartmana u Delta Real Estate, predstavio je projekat rekonstrukcije hotela Continental, na internacionalnoj konferenciji Belgrade Design Week „Inovacija na kvadrat“.

Učesnici panela „Belgrade Innovation“ upoznati su sa budućim izgledom i sadržajem hotela Crowne Plaza koji će, po rečima direktora Vasića, biti otvoren u predviđenom roku.

Belgrade Design Week, jednu od najzanimljivijih globalnih konferencija posvećenih dizajnu, Delta Real Estate podržava već nekoliko godina.

01.jpg

drum1":mm1x2q3z je napisao(la):

Lepo izgleda, nema šta.

Koliko je originalni projekat ovog hotela bio napredniji od svega što se danas gradi...

Pa koji investitor bi danas gradio hotel toliko udaljen o ulice zelenim pojasom?

Таква је била и регулација, Реља. Са друге стране, држава и инвеститор су били врли сличне позиције.

Ma znam Drume.
Sa druge strane, šta su uradili sa travnatim površinama ispred stambenih zgrada u današnjem bulevaru Zorana Đinđića, vidi se da je regulacija jedan dinamičan pojam...

Neki poslovni partneri su odseli u "Kontinetalu" neposredno pred zatvaranje i sećam se da su napravili prilično kisele face kada sam ih pitao kako im se dopada hotel.

Sledeći put ćemo moći da se pohvalimo pozitivnim promenama...

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ek ... ra-radnike

„Kraun Plaza“ bira radnike

V. N. | 17. jun 2013.

Za posao u beogradskom hotelu „Kraun Plaza“ prijavilo se 2.500 kandidata. U renoviranje bivšeg „Kontinentala“ ulažu 40 miliona evra
SRPSKA prestonica će krajem ove godine dobiti najveći hotel u regionu. Gostima Beograda u nekadašnjem „Kontinentalu“, a od 2014. „Kraun plazi“ na raspolaganju će biti 416 soba, dva restorana, čak 14 kongresnih sala, a za opuštanje spa i fitnes centar, bazen, dva turska kupatila i toliko sauna, kafić, teniski teren ...
Novobeogradski hotel kompletno se renovira nakon gotovo četiri decenije, a ova investicija je vredna 40 miliona evra.

Dok majstori užurbano rade, menadžment ovog hotela bira buduće radnike. Na konkurs za 250 sobarica, čistačica, kuvara, recepcionara, konobara, menadžera prijavilo se 2.500 kandidata.

- Sa svakim kandidatom koji bude ušao u uži izbor lično ću razgovarati, jer nam je cilj da se napravi dobar tim - kaže Živorad Vasić, generalni direktor hotela i poslovnih objekta „Delta rilestejta“. - Važna je stručna sprema, ali je najvažnije da naš gost uvek poželi da se vrati. Da bude uslužen kao i u svim vrhunskim hotelima sa pet zvezdica, a istovremeno da oseti i domaćinsku atmosferu.

Nekadašnji „Kontinental“ neće promeniti samo ime. Zadržana je identična fasada, ali su ugrađena troslojna stakla koja štede energiju... Unutrašnjost hotela se potpuno menja.

- Prostor od 37.000 kvadrata biće drugačije organizovan - kaže Vasić. - Gosti buduće „Kraun plaze“ će odmah na ulazu videti razliku. Otvorićemo taj prostor u prizemlju, gde će biti recepcija, restoran, kafe-bar, tri lokala i spa centar. Sobe su smeštene na spratovima, a predsednički apartman „Kraun plaze“ imaće 200 kvadrata. Na mezaninu će se nalaziti Klub „Laundžžaund rilestejtan“ zatvorenog tipa za goste deluks soba.
Plan menadžmenta ovog hotela je da „Kraun plaza“ postane kongresni hotel. Njegova prednost je i pasarela koja ga povezuje sa centrom „Sava“.

- U maju 2014. rezervisane su sve sobe, jer se održavaju kongresi - priča Vasić. - Naš cilj je da u početku popunjenost kapaciteta bude 50 odsto, a da se se narednih godina povećava. Prema petogodišnjem biznis planu, popunjenost bi trebalo da bude od 78 do 84 odsto.

PRVA SOBA

PRVA soba uzorak opremljena je po standardima brenda „Kraun plaza“, kao deo grupe „Interkontinental“. Soba ima 26 kvadrata, na kupatilu su klizna vrata, ozvučenje u hodniku i kupatilu. Uz brzi bežični internet, tu je medijski priključak za sve tehničke aparate odakle se slika prenosi na TV.

eko-plaza-u-teskt.jpg

Igor":2cb3kbgj je napisao(la):
Ser Zile u akciji ;)

Optimistična proporcija 2500 prijava za 250 mesta:). Ustvari, dobar pokazatelj za nivo zainteresovanosti za zaposlenje u hotelu takvog renomea. Verovatno će biti nekoliko nivoa i krugova eliminacije dok se ne dodje do dobitnog tima o kome Vasić govori. Činjenica je da će biti vrlo teško ući u krug odabranih ali više volim da pročitam da ima million prijava za pet mesta nego one nameštene šeme gde za jedno radno mesto može da konkuriše neko ko ima visoko obrazovanje, a može i više, u krajnjoj liniji i srednje, a ako baš zaškripi neka bude KV :(. Ovde znaš na čemu si: napiši ko si, koliko si i gde nešto naučio, i to svakako napiši na engleskom, a već će se videti i izmeriti koliko stvarno znaš. Realnije su mi te šanse 2500 na 250 i pristup je pošteniji.
Igore tvoje opaske obožavam: “ser Žile u akciji“ :) Ali, objektivno, čovek jeste od akcije ako radi i stiže makar samo ovo što možemo da vidimo, pa čak da ostatak vremena slaže pasijans (a verovatno ima još bezbroj obaveza). Samo ako smo krajnje zluradi možemo da negiramo to. Pratila sam live streaming Belgrade Innovation panela u okviru BDW: Beton Hala, novi Beko projekat, gradski arhitekta o aktuelnim gradskim projektima i Crowne Plaza. Bili su sjajni prezenteri, svi odlični, ali Ser Ž. je stvarno rasturio :) Ne mogu da se odlučim šta je bilo bolje: tema, obrada, o prezentaciji na engleskom da ne pričam. Ipak, ono što je stvarno „overilo“ utisak je entuzijazam koji je čovek odašiljao na sve strane. Ne može to da se isfolira. Definitivno je posvećen tome što radi. Pa nek zove kako ko voli.
Pročitala sam članak u Novostima, a evo sada i na forumu. DELTA će uspeti da sagradi savršen hotel, ali srpski slovoslagači teško da mogu da ne pogreše: „Laundžžaund rilestejtan“ sigurna sam neće biti ime nijednog kluba u hotelu, ali hajde da se malo nasmejemo:)

Није то ниво заинтересованости за посао у хотелу, већ за посао генерално. Сличан број пријављених је и за чувара у затвору, возаче млека... макар примали мање људи од ове понуде. Не знам шта људи очекују али ја не верујем да ће плата радницима бити већа од 400е оптимистично. Можда грешим...

Верујем да су веће шансе заинтересованима, ако наведу да су као форумаши доприносили информисаности и промоцији овог пројекта :idea:

De, de, Borcanac ne budimo ljubomorni. Sad imas ideju da se javis na konkurs pod imenom cucu, niko ti ne brani. U ovolikoj konkurenciji i forum moze dobro da dodje uz skolu i entuzijazam.
Cucu, cekamo da cujemo da si zadovoljna finalnim ishodom i dao Bog da budes u situaciji da Borcancu das popust pri pravljenju rezervacije penthouse apartmana.

Некако си нејасно писала, чак нисам сигуран ни да ли ме кудиш или се шалиш.

Нисам се шалио вероватно и то може да помогне ако сва места нису већ подељена пре објаве. Свима желим срећу на конкурсу. Генерално, да више радимо и остало ће доћи на своје.
Сам немам разлога да будем љубоморан, јер хлеб једем са потпуно другачије трпезе.
Што се апартмана тиче, овај Борчанац никада неће постати покондирена тиква. Мени та тривијална угађања не играју улогу, ја срећу налазим у малим стварима, обичним. То што финансијски вишеструко боље пролазим од неког просека није ме покварило, јер сам тужан ако не делим судбину најближих и ту никаква угађања не помажу.

cenzura":25p2djkc je napisao(la):
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:439314-Kraun-Plaza-bira-radnike
„Kraun Plaza“ bira radnike
V. N. | 17. jun 2013.
.....
- U maju 2014. rezervisane su sve sobe, jer se održavaju kongresi - priča Vasić. - Naš cilj je da u početku popunjenost kapaciteta bude 50 odsto, a da se se narednih godina povećava. Prema petogodišnjem biznis planu, popunjenost bi trebalo da bude od 78 do 84 odsto.
...

Mnogo mi je neobično da ovako nešto čujem od nekog našeg rukovodioca (meni lepši izraz od "menadžer").
... zašto ovo nje stavio na Tviter? :)

Staklena Wool Nice, zakasnila sam- ne znam gde mi je bila mašta:) Mislim da bi to bila zanimljiva varijanta CUCU’s CV, a umesto motivacionog pisma kopije postova sa Beobuilda. Šala na stranu, pretpostavljam da će vrlo brzo biti prvi eliminacioni krug. Bilo bi divno, bilo bi savršeno da pravim rezervacije u Crowne Plazi pa makar se i pomirila sa činjenicom da Borčanac neće nikada biti gost. Sto se tiče zainteresovanosti za konkurs i dalje sam mišljenja da je ogromna, jer se naprimer, istovremeno za Fijatov Talent Pool program za mlade i talentovane inženjere sa fakultetskom diplomom u oblasti mašinstva, elektrotehnike, tehnike i informatike javilo oko 1.000 kandidata. I to je suština: kompanije koje se bave poslom na ozbiljan i odgovoran nacin, što ih ujedno i čini uspešnim, u poziciji su da biraju svoje timove sa pažnjom. To je jedan od delova garancije da će i dalje biti uspešne. Nema tu mesta poklanjanju pozicija, jer onda od uspešnosti vrlo brzo ne bi ostalo ništa.

Izvor: Beobuild.rs

"Crowne Plaza" otvara vrata u roku

130627-CPL-01.jpg

Rekonstrukcija najvećeg beogradskog hotela teče prema zacrtanim planovima, a nakon završene zamene velike staklene fasade radovi su se preselili u unutrašnjost, gde se između ostalog radi na enterijeru centralnog hola i mezanina.

Imali smo priliku i da obiđemo i model-sobu u kojoj je prikazan budući izgled svih elemenata sobnog enterijera. Kao što smo pisali ranije, dizajn enterijera je poveren poznatom londonskom studiju ‘Virgile&Stone’ koji inače radi za slične projekte u okviru IHG-a.

Celu vest kao i foto reportazu ukljucujuci i model sobu hotela mozete pogledati u vesti na prvoj strani sajta ili na linku http://www.beobuild.rs/read.php/609.html

130627-CPL-27.jpg

Огледна соба ми и није нешто.Можда ће то изгледати лепше са комплетним декором али за сада ми делује превише хладно.

Pa to je taj da kazem neki dizajn okrenut poslovnim posetiocima i korisnicima koji teze pre svega dobrom odmoru u ne previse nametljivoj atnosferi. Mozda bi koja fina lepa biljka dobro dosla, tu bi nam drugari zex i jovanovm mogli predloziti nesto adekvatno kao vrsni poznavaoci.

Inace soba stvarno jeste prijatna a krevet prosto zove da se utone u njega i odmori :)

Igore i KiD, bravo za reportažu! Fino se šljaka na gradilištu, biće to jako lep hotel. Nadam se da če Delta angažovati i dobre pejzažne arhitekte za prostor od hotela do Ulice Vladimira Popovića :)

Vrh