dziggy
Advanced
Da nisi snimao u Buljarici pre nekoliko dana?Sveti Stefan iz vazduha
Da nisi snimao u Buljarici pre nekoliko dana?Sveti Stefan iz vazduha
NisamDa nisi snimao u Buljarici pre nekoliko dana?
Mislim da grešiš. Na deonici do Andrijevice imaju tunel Tresnjevik koji je dužine do 3 km. Mislim da im ni sastav stena neće biti kao na prvoj deonici. Mislim da je dosta loša stena. Ima tu ozbiljnih radova.Problem je sto su crnogorci vec zavrsili najtezi deo posla, ostale su im dve deonice koji imaju samo po par tunela od po 200-300 metara, a nama najtezi deo preko Pestera tek predstoji.
Zdravo svima, pitanje jedno. Siguran sam da ću ponoviti neka diskisija koja možda je več apsolvirana, ali zanima me sledeće: Zašto u Crnoj Gori su se rješili za trasa preko Andrijevice i Berana kad Kolašin-Mojkovac-Bijelo Polje bila bi lakša, kraća, jeftinija, povezivala bi više stanovništva? Siguran sam da nadležni imali su razlozi zašto je autoput tako isplaniran, pa molim vas spodjelite.
Nije valjda da će se graditi još jedna petlja u Mateševu?Na toj dionici su predviđene dvije petlje, u Andrijevici i na Mateševu
Trajna je petlja. Uradjen je ap jos nekih kilometar posle petlje.Nisam siguran da je ono trajna petlja tamo, vise mi deluje da je obicno povezivanje nezavrsenog autoputa sa lokalnim putem, doduse to su impresije od prosle godine. Svakako zelim im da krenu naredne godine u radove.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Dali su najzad uspeli da saniraju put od vode u tunelu. Dali ima ozbiljnijih radova u njemu i dali se zna kada ce da asfaltiraju u tunrluTunel Klisura. Novi put Berane-Kolasin. Stanje prije nekoliko dana.
Po navodima vise ljudi na gradilistu i clancima na par internet portala gradjevinski radovi bi trebali biti zavrseni sredinom septembra.Dali su najzad uspeli da saniraju put od vode u tunelu. Dali ima ozbiljnijih radova u njemu i dali se zna kada ce da asfaltiraju u tunrlu