Ovo mi je jedna od najlepsih vesti. Najzada da su poceli da to zavrsavaju od maja 2017 i probijenog tunela aprila 2021 godine. Molim te da ako ti nije problem sto god cujes povodom ovog puta i tunela ti nas obavesti. Hvala ti na informacijama.Slucajno sam naletio na izvodjaca radova iz Bosne. Kaze da ce gradjevinski radovi biti zavrseni do decembra ali da li ce ga otvoriti zavisi od elektro-instalacija jer treba da se radi novi projekat, stari od 2017 godine zastario. PS. Od centra Berana do tunela za 20 min se moze stici.
Zavrsava se to brzo. Bitno je samo da urade sa kolasinske strane tunel i put do pocetka zimske sezone. U tunelu mogu da rade tokom citave godine. Ovaj Bosanac rece da su dobili pojacanje sa radnicima. Prije tunela sa beranske stranaka bilo je 5-6 radnika iz Turske i par lokalaca iz Berana.Ovo mi je jedna od najlepsih vesti. Najzada da su poceli da to zavrsavaju od maja 2017 i probijenog tunela aprila 2021 godine. Molim te da ako ti nije problem sto god cujes povodom ovog puta i tunela ti nas obavesti. Hvala ti na informacijama.
Ha ha hteo sam @KrCan da molim da obidje malo i te radove u tunelu.
Банка која је у власништву мафијашке породице Ђукановић је жеља банке која је у власништву државе Србије. Просто фантастично!Banka Poštanska štedionica pregovara o kupovini Prve banke Crne Gore
Banka Poštanska štedionica pregovara o kupovini Prve banke Crne Gorewww.ekapija.com
Piše u članku zašto se kupuje ova posrnula banka, a pogotovu pošto nema platnog prometa.Банка која је у власништву мафијашке породице Ђукановић . .
Procedura za ovaj posao sprovedena je dok je ministar saobraćaja bio funkcioner Socijaldemokrata Ivan Brajović, a ugovor sa sarajevskom firmom „Euro Asfalt“ za cijenu od 34,6 miliona potpisao je krajem 2016. godine Osman Nurković, koji je zamijenio Brajovića.
Počela izgradnja prvih golf rezidencija u Crnoj Gori - Na oko milion kvadrata na Luštici niče 130 vila, 520 apartmana, golf hotel i klub
Počela izgradnja prvih golf rezidencija u Crnoj Gori - Na oko milion kvadrata na Luštici niče 130 vila, 520 apartmana, golf hotel i klubwww.ekapija.com