Strava i uzas
Turci grade bez dozvole a i šta će im...
Strava i uzas
Turci grade bez dozvole a i šta će im...
Elem, unakazili su onakvo lepo primorje
Vidi, to je sad stvar ukusa. Obala nije razuđena kao u Hrvatskoj. S druge strane, zaleđe Budve je nekada bilo šumovito, Kotor takođe zeleniji... Sada sa onom betončinom ništa nije lepo.Da se ne lažemo, uzgred budi rečeno, CG primorje nema baš ništa posebno unikatno, a minus Boka ni posebno lepo. Naravno i ironično, po balkanskom pravilu da najpre uništavaš ono najbolje što imaš, baš Boka je najviše napadnuta, fali još samo taj most
Odlican snimak, pomocice svima koji treba prvi put da prodju ovom deonicom.
To je ono o čemu sam od 2018 godine stalno pisao. Mogli su tada da rade i obilaznica oko Kolasina i put kroz Kolasin I put do tunela jel nije bilo nikakvog saobraćaja. A sada će morati to da rade i onda možeš zamisliti koje će tu guzve biti.Odlican snimak, pomocice svima koji treba prvi put da prodju ovom deonicom.
Ali zaista ne mogu da prihvatim cinjenicu o tome da sve ovo vreme gradnje tunela (koje se oduzilo bas) nikoga nije bilo briga za deonicu puta Kolasin-tunel. I sada umesto da vozimo novom kvalitetnom deonicom u kompletu, ova voznja se svede posle tunela kao na voznju relija Pariz-Dakar, nema linije, asfalt u katastrofalnom stanju, rupe na sve strane...
Neverovatno da to nije moglo/moralo u isto vreme kad i drugi radovi nego ce biti verovatno godinu dana nakon pustanja u promet. Ako bude i tada...
To je ono o čemu sam od 2018 godine stalno pisao. Mogli su tada da rade i obilaznica oko Kolasina i put kroz Kolasin I put do tunela jel nije bilo nikakvog saobraćaja. A sada će morati to da rade i onda možeš zamisliti koje će tu guzve biti.
A pri tom ta deonica je glavni put za skijalište. Očigledno razmišljanje u stilu ...put se više koristi zimi, tada su uslovi teži pa nema veze ako put nije kako treba...E, a kad se snegovi otope i ukažu se rupe, onda i nema toliko saobraćaja pa nije ni bitno. I tako godinama do probijanja tunela. Sad su se setili da bi ta deonica morala da se uradi kao treba Videćemo kako će ići.To je ono o čemu sam od 2018 godine stalno pisao. Mogli su tada da rade i obilaznica oko Kolasina i put kroz Kolasin I put do tunela jel nije bilo nikakvog saobraćaja. A sada će morati to da rade i onda možeš zamisliti koje će tu guzve biti.