,Нисам стигао сликати јер сам возио али ево неколико запажања. Од Кремана до укључења на магистралу пут се распада, од Пријепоља да Јабуке је почео да се распада. Гранични прелаз Ранче са ЦГ стране још није отворен и има неколико стотина метара где треба пазити да не отпадне картер. После је пут до Пљеваља одличан! На излазу из Пљеваља ка Метаљци пут се распада а онда почиње нова деоница до пред Бољаниће која је одлична, даље је све горе и горе...Генерално путеви у ЦГ су доста бољи него у Србији!
E moj prijatelju, putevi dosta bolji u CG nego u Srbiji.Nisi dovoljno na tockovima, prelazim i Crnu Goru, i Srbiju uzduz i poprijeko.Pa do skora nisi mogao prici Pljevljima ni sa jedne strane, jer su radili decenijske projekte sanacije 10-15 kilometara sa svih strana.Konacno su zavrsili potez Jabuka - Pljevlja, ali zato veza sa BP - Pljevlja, Pljevlja - Metaljka prijete da predju u visedecenijeske, tj vijekovne projekte jer im se kraj i ne nazire.Da ne pricam situaciju po selima, gdje ogromna sela, koja su nazalost sada skoro pusta nisu dobila metar asfalta 40 i kusur godina.Mogao bih da ti nabrojim mnogo primjera, sigurno ih ima i po Srbiji..ali opet,reci da su dosta bolji nema uporiste, stavise.Данас сам морао ићи до Цг, преко Кремана, Златибора, Кокинго Брода, Пријепоља на Јабуку па Пљевља, Бољанићи, Враца до Присоја!
Нисам стигао сликати јер сам возио али ево неколико запажања. Од Кремана до укључења на магистралу пут се распада, од Пријепоља да Јабуке је почео да се распада. Гранични прелаз Ранче са ЦГ стране још није отворен и има неколико стотина метара где треба пазити да не отпадне картер. После је пут до Пљеваља одличан! На излазу из Пљеваља ка Метаљци пут се распада а онда почиње нова деоница до пред Бољаниће која је одлична, даље је све горе и горе...Генерално путеви у ЦГ су доста бољи него у Србији!
KolašinNe znam, nemam još pojašnjenje ovih brojki.
Na koji način su takvi turisti registrovani kao turisti?
Rusi iz Srbije bi bili turisti, kao i neki Rusi iz Rusije. Ne znam, nemam još pojašnjenje ovih brojki.
Rusi iz Srbije bi bili turisti, kao i neki Rusi iz Rusije. Ne znam, nemam još pojašnjenje ovih brojki.
Pravi se razlika između lokalnih turista i stranih turista. Ne znam kako računaju ali ja bih beležio promete, skidao razliku u inlflaciji, i na osnovu prometa beležio rast/pad posetilaca.Na koji način su takvi turisti registrovani kao turisti?
Pitam jer bi na taj naćin trebalo da se vodi kao turista svako ko npr. dođe na Adu ili ode do Zoološkog vrta u BG ili na bilo koje drugo mesto masovnog okupljanja u svrhu razonode bilo gde u Srbiji.
Možda grešim ali da li je turista onaj iz PG koji se spusti do mora da osoli guzicu i vrati se istog dana.
Jeste turista ali i nije...
Mislim da ste skapirali na šta mislim.