I meni je strasno krivo zbog toga. Koliko bi to samo znacilo ljudima iz Berana, Rozaja, jugozapadne, centralne, juzne i istocne Srbije...Kad pogledam ovaj deo autoputa
Bas mi nesto zao dodje što nisu radili do Andrijevice. Ubeđen sam da su ga od starta radili da bi do leta imali i taj deo. E sada sto se kaze sta bi bilo kad bi bilo. Bas šteta.
Ovako je moje misljenje da se samo deonica Matasevo-Andrijevica sigurno nece raditi nego iskljucivo Matasevo-Boljare u celini sto iziskuje veci napor za nalazenje investicija i realizatora projekta, duzi period gradnje, vise nepredvidjenih okolnosti i odlaganja...
Uz ekonomske probleme vezane za ogromnu inflaciju, ogromno poskupljenje gradjevinskog materijala i rat u Ukrajni tu su jos i politicki problemi, jednostavno nam nedaju da zivimo i radimo normalno. EU ne dozvoljava CG da nastavak deonice grade Kinezi kako ne bi imali jos veci uticaj na njih a oni sami ne bi da grade posto su proracunali da im nije isplativo. Ako svemu ovome pridodamo i nase ekonomsko-politicke probleme, objektivne i subjektivne dolazim do misljenja da pre 2035-2040 nece biti spajanja Beograda i Podgorice i jako sam tuzan zbog toga iz dva razloga. Prvi zato sto su ta dva grada i dve drzave (jedan narod po meni) morali biti spojeni AP bar pre 40 godina a drugi je taj sto proracunah koliko cu tad imati godina, ali neka bar ostane pokoljenjima pa da mi manje bude zao.