Hvala na snimku!!!Makadam ispred ulaza na autoput je u stvari trijažnog tipa i u slučaju da neki deo trapa ili motora nije u redu,otpašće sa auta a time će posredno vožnja autoputem za sve ostale biti bezbednija.Šalu na stranu ovo jeste velika stvar i neka i ovi ljudi dole osete blagodeti autoputa a mi se nadamo nekoj PG obilaznici i još kojem kilometru ka severu.
Što volim ove precizne vesti/vijesti... tačno koliko novih kanala, na kom kraju AP, koliko je ranije bilo i drugi nabitni detalji...
Prosto uliva poverenje da se govori istina .
Ako neko prolazi ovih dana, ne bilo mu teško da slika ili prebroji ulaze/izlaze na Mateševu bar...
Kakvi su utisci. Znam da si pratio gradnju.Мени је требало 25 минута АП-ем и још 12-13 до магистрале. Укупно око 38 мин. Није било гужве на наплатним станицама, огромна је разлика што се не мора возити Платијама.
По мени АП је одличан, када видиш куда пролази можеш само да се дивиш! Огромна је ствар избегавање Платија и хазардерске вожње гомиле лудака! Такође од Созине до Смоковца изузетно се лако и брзо стиже. Међутим пролазак кроз Улцињ а посебно Бар је проблем. Магистрала тешко може издржати ову количину саобраћаја а да буде проходна!Kakvi su utisci. Znam da si pratio gradnju.
Evo vec dve godine komentarisem gradnju tog puta. Neverovatan javasluk. Dovedena je firma EUROASFALT uz Sarajeva te 2016 godine posle izbora . To je bila želja Boznjacke stranke. Firma koja stvarno ispostavilo se nema kapaciteta. Sve sam već pisao o njima. Evo od januara do sada nista nisu pipnuli. Bukvalno gradilište se samo održava sa 10 radnika. Pare su potrošene oko 50 miliona evra najverovatnije za plaćanje po okolnim zemljama gde rade. Sada su im se u kapitalne investicije vratili zaštitnici. Stvarno vise nemam ni živaca ni nerava da slusam njihova obrazlozenja. Jedna velika SRAMOTA.Radovi na rekonstrukciji puta Kolašin-Berane i tunela kroz Bjelasicu neće biti završeni 20. oktobra
Radi utvrđivanje odgovornosti, zbog dosadašnjeg kašnjenja od dvije godine investitor - Uprava za saobraćaj, pokrenula je postupak pred Zaštitnikom imovinsko-pravnih ...www.vijesti.me