Ja znam da su tvoje namere plemenite, ali molim te, pokušaj da se informišeš o slučaju pre nego što kreneš u raspravu i nemoj se služiti generalizacijama i stereotipizacijama, jer sudeći prema tvom pisanju na forumu, čini mi se da ni sama nisi baš srećna kada si žrtva istih
Dakle, ako je neko kupio nešto i za to nešto dao 14 mliona evra, a onda rešio da pored toga uloži još nekoliko desetina miliona evra u izgradnju nečeg novog - onda mislim da nije u redu da svoj gnev obrušavamo na te ljude, u ovom slučaju investitore "Central gardena", dok štedimo ljude koji su taj plac prodali i kojima se, btw, sudi što su novac od te prodaje proneverili.
Pitanje "gde su nam fabrike?" je legitimno, ali prevazilazi okvire ove teme, i na njega ne postoji univerzalni odgovor, jer za ekonomiju Srbije jednostavno nema univerzalnog rešenja. Ako ćemo konkretno o ovoj fabrici - ona je, uprkos svemu, imala svoju šansu. Novac od prodaje je bio sasvim dovoljan da fabrika započne novi život, na novoj lokaciji i ponoviću još jednom - zašto se to nije dogodilo, pitanje za vlasnike fabrike koji su, kako se opravdano sumnja, taj novac proneverili.