Tako je taj dečko ga sad izdaje za 600. Pitaću te na zimu kada se budeš smrzavao gladan u stanu, i bez posla gde ćeš. Ceo svet se sprema za najveću krizu u veku, a gologuzija u Srbiji priča o rastu cena stanova.
Jedva cekam zimu. Citiracu ovaj post u decembru. Jos u aprilu smo trebali pocrkati, a evo jos mrdamo.Tako je taj dečko ga sad izdaje za 600. Pitaću te na zimu kada se budeš smrzavao gladan u stanu, i bez posla gde ćeš. Ceo svet se sprema za najveću krizu u veku, a gologuzija u Srbiji priča o rastu cena stanova.
На улог (ако паметно уложиш) од 100 евра, кад зарадиш вратиће се нпр 150 евра. На то плаћаш порез, и настављаш да зарађујеш. Корист је вишеструка и дугорочна. Улагање у стан значи да си заробио свој огроман капитал, умртвио га и од њега зарађујеш толико да ти се за 20-30 година врати ако га издајеш. Не производиш нову вредност већ рециклираш постојећу.
U aprilu sam rekao za cenu goriva i pričao o ogrevu, da li sam nešto omašio? Veštački se cene održavaju zato nisu još pale, ali će pad svakako biti bolan.
Ti nisi u realnosti ... i ne znam samo da li se namerno ili slučajno praviš blesav.Mislim da taj decko sada izdaje taj stan za 600e.
A kad se vrate na selo ceka ih posao. Pa ti stvarno nisi u realnosti.
Sta da radim na selu i da se vratim na njega. To uzgajanje tri reda krompira i luka u basti ne vredi nista. Pa ja imam bastu kod kuce koja se obradjuje, koliko ulozis ne mozes ni da dobijes kada bi prodavao to sto gajis.
I ti mislis da ces godinu dana hraniti decu sa baste od 5 ari? Bas raznovrsna i zdrava ishrana. Ja nisam proizveo jer imam pametnijih stvari da radim, moja mama jeste, i znam da to moze samo penzioner da radi da prekrati dokolicu, nikakve koristi nema. Preparati, nega i zalivanje te izadju skuplje nego da odes i kupis.Ti nisi u realnosti ... i ne znam samo da li se namerno ili slučajno praviš blesav.
Ali neverovatno mi je kako se sa tako malo reči može toliko puno reći o sebi.
Ti nikad nisi proizveo ta 3 reda krompira i luka, zato kažeš da to ništa ne vredi.
Čovek priča o uzgajanju hrane u poziciji kada nemaš pare da te proizvode kupiš... a moraš deci da daš da jedu svaki dan.
E samo kad on ne ponizava nas kada nas naziva gologuzijom to je od miloste.Pametujete ovde oko svega i svačega... fantazirate i ponižavate čoveka što ... istina na malo dramatičan način
realno sagledava situaciju. Pedeset posto ljudi ne može da priušti osnovne potrebe za život, a pola od njih
tvrdim gladuje, a pominjete kako 3 reda krompira i luka vama nema vrednost.
Vi pričate o neisplativosti... i dobrim i lošim investicijama... o periodu otplate i sl.
Hajde dokažite vašu sposobnost time što ćete da odvojite od vaših primanja 50ak hiljada
pa probate da živite mesec dana, to nije teško ... uradite to čisto kao test.
To ti je ono kada gledas oglase za izvorno stanje stana na NBGu traze 2K+ e/m2 a ovde ide za 600e Srbija zemlja mogucnosti.Đoković o Geneks kuli: Očekujem treći krug prodaje i direktnu pogodbu
Nadam se da će, ovaj put, poslovni deo Geneks kule dobiti novog vlasnika. Mada, kada bi me neko naterao da se kladim u to, rekao bih da ipak neće biti prodat ni ovaj put, kaže za N1 procenitelj nekretnina Milić Đoković. Komentarišući najavu da se Geneks kula sada nudi na prodaju po nižoj ceni -...rs.n1info.com
Ne da je malo dramatican nego je odsecen od realnosti. Raspad kakav on najavljuje se nije dogodio ni 90ih.Pametujete ovde oko svega i svačega... fantazirate i ponižavate čoveka što ... istina na malo dramatičan način
realno sagledava situaciju. Pedeset posto ljudi ne može da priušti osnovne potrebe za život, a pola od njih
tvrdim gladuje, a pominjete kako 3 reda krompira i luka vama nema vrednost.
Vi pričate o neisplativosti... i dobrim i lošim investicijama... o periodu otplate i sl.
Hajde dokažite vašu sposobnost time što ćete da odvojite od vaših primanja 50ak hiljada
pa probate da živite mesec dana, to nije teško ... uradite to čisto kao test.
S&P 500 tekuce cene | S&P 500 fiksne cene | Nekretnine tekuce cene | Nekretnine fiksne cene | |
1988-2007. (20 godina) | +500% (+9% p.a.) | +230% (+6% p.a.) | +150% (+5% p.a.) | +40% (+2% p.a.) |
2008-2011. (4 godine) | -14% (-4% p.a.) | -21% (-6% p.a.) | -22% (-6% p.a.) | -28% (-8% p.a.) |
2012-2018. (7 godina) | +99% (+10% p.a.) | +79% (+9% p.a.) | +51% (+6% p.a.) | +36% (+4% p.a.) |
2019-2021. (3 godine) | +90% (+24% p.a.) | +76% (+21% p.a.) | +36% (+11% p.a.) | +26% (+8% p.a.) |
1988-2021. (ukupno) | +1800% (+9% p.a.) | +710% (+6% p.a.) | +310% (+4% p.a.) | +71% (+2% p.a.) |