Nazalost ja i javascript nismo bas na ti . Siguran sam da radi u pretrazivacu chrome na desktopu, mozda i na nekom mobilnom tel.Mislim da si i ranije slao link ali mi sad ne radi tj izaberem opstinu, datume i uradim search ali nista ne izbacuje?
Nazalost ja i javascript nismo bas na ti . Siguran sam da radi u pretrazivacu chrome na desktopu, mozda i na nekom mobilnom tel.Mislim da si i ranije slao link ali mi sad ne radi tj izaberem opstinu, datume i uradim search ali nista ne izbacuje?
Da i šta kad se vrate naši ovde iz Nemačke, čime se bave? Dvoje komšija se vratilo, jedan sredio kuću u pvc i stiropor, kupio auto, ali i dalje radi ovde kao zidar. Drugi kupio stan u NS izdaje za 180 eura...sirotinja i dalje, ima stan na kiriju ali i dalje je to sve nula.Ej moš misliti 180 eura mesečno za stan za koji je radio tamo 10 godina, uspeo je nema šta.Za tih 180 eura ima da ode u kupovinu za 2 nedelje najviše...
Постоји много једноставније решење. Лимитирати број некретнина коју једна особа може да поседује. Не више од три.Rekao bih jedno od boljih gostovanja koje je za temu imalo stanje na tržištu nekretnina.
Слажем сеJoe Peeps, resenje je oporezovati po visim stopama svaku narednu nekretninu koju kupis osim one prve. Na taj nacin investicijska kupovina stana postaje nezanimljiva onima koji imaju visak kapitala.
Nema posla, agent koji je gore sve odradi...neka vrsta frilens rentijerstvaZato sto zeli pasivni izvor novca, ne dodatni posao?
Ili ne voli punjene pljeskavice vec francusku pacetinu.
Ех, то већ изискује рад!Инвестирање у некретнине је умртвљавање капитала. Дакле треба да вратите уложено за 20-30 година. Бесмислена инвестиција. Свако паметан ко има вишак пара да уложи ће да да 100 хиљада евра на 5-10 хектара плодне земље и од ње годишње заради 20 хиљада евра. Упосле се стручна лица за развој култура. Убаце дистрибутери, откупљивачи и школовани пољопривредници и паре се врате за 5-10 година а не за 25-30. Када то схвате српски муфљузи који мрзе да раде него воле еспресо у његошевој цене ће бити реалне. До тада, потоп јер закуп пуца.
E da je poljoprivreda tako carobna, svi bi radili.Инвестирање у некретнине је умртвљавање капитала. Дакле треба да вратите уложено за 20-30 година. Бесмислена инвестиција. Свако паметан ко има вишак пара да уложи ће да да 100 хиљада евра на 5-10 хектара плодне земље и од ње годишње заради 20 хиљада евра. Упосле се стручна лица за развој култура. Убаце дистрибутери, откупљивачи и школовани пољопривредници и паре се врате за 5-10 година а не за 25-30. Када то схвате српски муфљузи који мрзе да раде него воле еспресо у његошевој цене ће бити реалне. До тада, потоп јер закуп пуца.
Gde si nasao zenu koja ce da te isprati u toj ideji selidbe na selo? p.s. Da l mozda ona ima neku sestru, slicnog vaspitanja, pitam za drugara.Ne brinite vi za mene, ja se spremam odavno za selo gde imam kuću i za samoodrživost na selu. Trenutno radim i živim na Nbg, upravo kako bih zaradio pare za selo i poljoprivredu (koja je trenutno neisplativa). Ali ako znamo da je stočarstvo uništeno, znamo i šta sledi posle toga ( veliki rast cena hrane), e pa se onda vidimo da li ćete želeti kvadrate i dalje ili hranu.A vi verujte agentima i mešetarima pa kupujte stanove, a ne verujte meni koji nema nikakvu korist od toga da vam kaže suprotno. Uostalom pitajte bilo kog malo boljeg ekonomistu šta nam sledi.