Smešno jeste ali istinito verujemZnaci da je divan komsiluk imaju projekat za lift ali ne zele da plate da se ugradi nisu hteli pre 60 godina a u medjuvremenu isto nisu hteli
Smešno jeste ali istinito verujemZnaci da je divan komsiluk imaju projekat za lift ali ne zele da plate da se ugradi nisu hteli pre 60 godina a u medjuvremenu isto nisu hteli
Žive ljudi od rente.ŽIve od rente ?
Treba imati 3 nekretnine vrednosti bar 300k da bi uzimao bruto 1200.
Živiš sa 1.2k mesečno ?
PA jedino da imam 6 stanova....ali ovako nikako...
Znam mnoge investitore...bavim se nekretninama ...znam samo njih dvoje koji imaju 3 nekretnine za iznajmljivanje. Ako je to uzorak da može da se kaze da se živi od rente..onda Ok.Da podelim info jedan
Moja kasirka iz prodavnice u koju idem skoro svakodnevno već 9god i svakodnevno od tada pričam sa njom.
Dobija 15 stanova, to jest neke je već dobila, nešto u kešu(pa ce kupiti). Prodala valjda neki svoj plac.
Nastaviće da radi svakako, kaže mrzi mene i firmu da drzim, drzala sam je i imala puno zaposlenih, ali nervoza je to.
Meni je ovde ok.
Eto čisto da podelim jer smo dosta i na ovoj temi spominjali kasirke.
Jezivo je koliko su ljudi nemarni, verovatno zato sto je vecina toga placena 3DM i saed ocekuju da im drzava zameni stolarijuAli imaš stan 40..50..60 godina i ne zamenti bar prozore i roletne a vamo se busamo koliko smo pametni inteligentni i sposobni. ..
Pa da vidis sta su trendovi i kako se sta radiHehehe, neću otići. Zanima mene sve, ali ne vidim sebe da bih ovo kupovao i organizovao se oko toga.
Ma gde, ne isplati se ni u kakvoj kombinaciji. Ili je ultra blizu pa mozes da skoknes posle posla ili na vikend ili tamo maltene zivis pa provodis dovoljno vremena da bi odrzavao. Ovo da imas pa da dodjes povremeno je kuluk. Prvih 5 dana ima samo nesto da sredjujes po dvoristu i popravljas oko objekta.Apsolutno ne vidim sebe da uzimam i cimam se oko ovoga.
Evo ne stižem ni na svoju vikendicu da odem da napravim roštilj, a ne da je i sredjujem.
Ovo bi bilo ok da stavim na Zlatiboru na placu pa kao neko izdavanje, ali komplikovano mi je za tako malu zaradu(ako bih je i imao).
Uselis se ispod njih i mozes da poludis ako im procuri sve i zezne ti sve sveze sto si renoviraoJezivo je koliko su ljudi nemarni, verovatno zato sto je vecina toga placena 3DM i saed ocekuju da im drzava zameni stolariju
Slažem se. Zato sam i drugarima kada su hteli kuću na Tari da kupe to isto pričao.Pa da vidis sta su trendovi i kako se sta radi
Ma gde, ne isplati se ni u kakvoj kombinaciji. Ili je ultra blizu pa mozes da skoknes posle posla ili na vikend ili tamo maltene zivis pa provodis dovoljno vremena da bi odrzavao. Ovo da imas pa da dodjes povremeno je kuluk. Prvih 5 dana ima samo nesto da sredjujes po dvoristu i popravljas oko objekta.
Tu te spasava samo osiguranje, mozda cak i duplirano. Mislim pucaju i nove instalacije, sve je to u domenu moguceg, ali za 200-300e godisnje mozes da osiguras full stan pa sta bude da bude.Uselis se ispod njih i mozes da poludis ako im procuri sve i zezne ti sve sveze sto si renovirao
Zato i ne gledam nista osim parcela koje mogu da sacekaju penziju. Eventualno da dovucem neki kontejner pa sta mu Bog da, ali neko vece ulaganje nikako. E ako se doceka prevremena penzija onda se stvari drasticno menjaju - kao i prioriteti.Slažem se. Zato sam i drugarima kada su hteli kuću na Tari da kupe to isto pričao.
Tako je ... I najlepse od svega je sto taj apartman posle mozes da prodas i da ides dalje ako te to zanima, vikendice u vuko***inama se uzasno tesko prodaju, to je vise gust trosak nego ozbiljna investicija.Ja sam uzeo apartman na Kop-u jer znam da idem često tamo i da dosta mojih isto ide tamo često, pa će se koristiti i realno sam bio u pravu i tako se i koristi.
Jel Ćuprija-stan najlošija ili je najbolja, ne mogu da procenim?
Up up up.Rheinmetal je vec skocio 1950% u poslednjih 5 godina, gde ces vise....