Šta je novo?

Cene nekretnina

Ovaj sto je okacio kucu u Ajovi je samo trebalo da pise u prvom a ne drugom licu.
Cenim da se post odnosi na one kuknjave kako je danas u Americi mladima nemoguća misija kupiti kuću, zato što gledaju multimilionske nekretnine na vrhunskim lokacijama koje su zgodno blizu svega. A ne uzimaju u obzir da su te kuće bile teška ****z*vina kad su napravljene.

Jel stvarno puca balon sa kirijama? Nešto ni to ne vidim.
Kada Rusi i Ukrajinci krenu masovno da odlaze, onda treba očekivati pad kirija.
Ali ja to još ne vidim, čak vidim da otvaraju sve više njihovih radnja i nekih biznisa i da slikaju prazne lokale i raspituju se o vlasnicima tih lokala da kupuju ili uzimaju u rentu.

Malo su pojeftinili skuplji i lux stanovi za rentu, reklo bi se ocekivano jer su i porasli mnogo.

Nece od toga biti nista u skorije vreme. Kako stvari stoje rat ce da se nastavi jos najmanje 2 godine, ovi sto su kod nas cak dovlace i nove, zgodno im je za biznis odavde. Neki ce da dodju neki ce da odu ali mislim da se volumen nece drasticno promeniti jos dugo vremena (cak i da se zaustavi rat vracanje Rusije u okvire platnih prometa, ukidanje sankcija, skidanje viznih rezima, sve ce to da potraje)

Ali ja to još ne vidim, čak vidim da otvaraju sve više njihovih radnja i nekih biznisa i da slikaju prazne lokale i raspituju se o vlasnicima tih lokala da kupuju ili uzimaju u rentu.
Sa pasivnih posmatraca polakjo se integrisu i formiraju svoj ekosistem, Nemam nista protiv, bolje i oni nego neki afrikanci kako su nam najavili.

Da prodamo stanove zbog moguceg pada kirija ? Da razmislim ...i to da prodam po ceni koja je nekome kao "realna" ....da oni budu zadovoljni jer cekaju bar od 2018 i nikako da kupe ...
Želeci nekome da izgubi ti (oni neostvareni) bi da ućariš...hmmmm

Vrh