super.operater
Advanced
- Učlanjen(a)
- 13.05.2025.
- Pohvaljen
- 3.469
Neka ... Neke stvari je bolje ne znati!Ja pitao ja private koja to agencija, al odgovora bez![]()
Neka ... Neke stvari je bolje ne znati!Ja pitao ja private koja to agencija, al odgovora bez![]()
Taman da dokrajce i ovo malo sto je ostalo, prodaju poslednji babin goblen posto su escajg odavno raskrcmili, ugase svetlo i lago u penziju.
Nemam pojma ali sam ostao frapiran kad sam saznao da postoji trziste i za to. I za one starinske lustere, ordenje iz SFRJ, svasta nesto ...koliko se krecu gobleni i ko to kupuje
Jasno.. Znaci jos jedan SaleGpt85 sa trust me bro insajderskim informacijama sa.terena.Neka ... Neke stvari je bolje ne znati!Ima ko ce da se bavi time.
Šta bi ove metafore značile prevrdene u pravi svet?Taman da dokrajce i ovo malo sto je ostalo, prodaju poslednji babin goblen posto su escajg odavno raskrcmili, ugase svetlo i lago u penziju.
Tako je ... ali ja koristim onaj kineski DeepSeek, on nema skrupula kao GtpJasno.. Znaci jos jedan SaleGpt85 sa trust me bro insajderskim informacijama sa.terena.
Znaci da taman imaju vremena da dokrajce ovo malo JP koje su ostale, tu izmu masnu proviziju, zavaljaju jos 1-2 investiciona projekta, tu uzmu masnu proviziju, zaduze nas koliko moze, tu uzmu masnu proviziju. Puste bilo koga da dodje na vlast a oni pobegnu po belom svetu gde je vec ko ugovorio aranzman za penziju. Ima tu jos i par cisto politickih pitanja da se resi za miran san i uzivanje u egzilu ali to je vec neka druga tema.Šta bi ove metafore značile prevrdene u pravi svet?
Kako to funkcionise? Sta znaci ‘dokrajce JP’? Gde su i kad nestala ta JP koja nisu ostala?Znaci da taman imaju vremena da dokrajce ovo malo JP koje su ostale, tu izmu masnu proviziju, zavaljaju jos 1-2 investiciona projekta, tu uzmu masnu proviziju, zaduze nas koliko moze, tu uzmu masnu proviziju. Puste bilo koga da dodje na vlast a oni pobegnu po belom svetu gde je vec ko ugovorio aranzman za penziju. Ima tu jos i par cisto politickih pitanja da se resi za miran san i uzivanje u egzilu ali to je vec neka druga tema.
Jel to stvarno pitas ili onako?Kako to funkcionise? Sta znaci ‘dokrajce JP’? Gde su i kad nestala ta JP koja nisu ostala?
Za tebe bela sobaZa tebe je šator
Da. Mnogo toga se podrazumeva a malo toga zapravo prolazi detaljniju proveru.Jel to stvarno pitas ili onako?
Dokrajci = ispumpa maksimalno para koliko moze zarad partiskih i licnih interesa a posle ili ugasi ili proda ili rasparca. Primera koliko hoces.Da. Mnogo toga se podrazumeva a malo toga zapravo prolazi detaljniju proveru.
@cile93 jel smo i dalje bezbedni ne znam koji je mesecni skor da kazemo da nismo bezbedni gde je granica sta kazu ekspertiNeko beše zvao na Vračar, tamo mirnije?
![]()
Krvavi obraÄun na VraÄaru: Jedna osoba ranjena; U toku akcija "Vihor"
U popodnevnim satima doÅ¡lo je do oružanog incidenta u popularnom beogradskom naselju VraÄar.www.b92.net
Pa daj koji kad ih je toliko. Nesto sto je radilo super, ovi uzeli ispumpali pare i prodali.Dokrajci = ispumpa maksimalno para koliko moze zarad partiskih i licnih interesa a posle ili ugasi ili proda ili rasparca. Primera koliko hoces.
Ne mora nuzno da se proda, bice dovoljno i da se ostavi da zivotari, ili jednostavno dako je veci konglomerat da se cupa iz bule sam ponovo.Pa daj koji kad ih je toliko. Nesto sto je radilo super, ovi uzeli ispumpali pare i prodali.
OK, znaci nemamo primer ali znamo da ce bitiNe mora nuzno da se proda, bice dovoljno i da se ostavi da zivotari, ili jednostavno dako je veci konglomerat da se cupa iz bule sam ponovo.
prodaja: galenika, pkb, sartid, jugoremedia, beopetrol, ...OK, znaci nemamo primer ali znamo da ce biti
Hvala ti!OK, znaci nemamo primer ali znamo da ce biti
Vrlo verovatno cemo otici, jer je moj prijatelj otisao u Barselonu ove godine na taj nacin. Nomadska viza, otvorio je zatim firmu tamo gde samo on radi, a zatim kupio stan i sve to u godinu dana.Nisu agenti nego kolekcionari stanova. U Spaniji svakako moras da kupis hteo ne hteo, za rentu je preskupo. Ali klima i hrana je dobra, ne znam sto vec ne odes?
Znaci sem galenike redom preduzeca koja su bila u stecaju i pre ovih.prodaja: galenika, pkb, sartid, jugoremedia, beopetrol, ...
kradja: eps, telekom, ...
Hvala ti!
Naravno da treba, jer kada ovde uskoro bude kvadrat džak brašna, nećeš ni želeti stan u Srbiji. Pogledaj ljude oko sebe na ulici, uglavnom su na lekovima, drogama, sa raznim dijagnozama, kockari, prostitutke gledaš kada će neko da te zgazi i pobegne, gledaš staforde bez povoca među decom...možda 20% svega "čistih" ako ima ali ovo je sjajno šta naš čeka. Prezadužena i prodata država bez privrede, koja će oporezovati nekretnine na max. Kriminal će tek da cveta i otimačine raznih vrsta.Vrlo verovatno cemo otici, jer je moj prijatelj otisao u Barselonu ove godine na taj nacin. Nomadska viza, otvorio je zatim firmu tamo gde samo on radi, a zatim kupio stan i sve to u godinu dana.
Ja se stvarno ne zezam. Od planiranog fiskalnog deficita, projekata do krajnjeg roka za izbore sve ukazuje da planiraju da jašu do makar sredine 2028.Taman da dokrajce i ovo malo sto je ostalo, prodaju poslednji babin goblen posto su escajg odavno raskrcmili, ugase svetlo i lago u penziju.