Šta je novo?

Cene nekretnina

Ne razumem šta te sprečava da ga tužiš ako je ugovor overen kod advokata a ne kod notara?

I ne razumem zašto donosiš nekakve zaključke i pišeš ih javno samo na osnovu jednog teksta u dnevnom tabloidu? Zašto njega ne kontaktiraš ili se ne informišeš na način koji je on to zamislio a to je preko prezentacije u Sava Centru i preko direktne komunikacije sa tom firmom?
Prvo nije nikakav tabloid već Politika! To su jedine merodavne novine kao da kažeš RTS. To je brend! Isto kao i Službeni Glasnik. Drugo pišem na forumu na nekretnine moje mišljenje i pitam za mišljenje. Ako imaš nešto da kažeš reci.

Da politika odavno nije merodavna novina već je tabloid i sa rts-om nema nikakve sličnosti niti veze .

AKo želiš da iznosiš javno mišljenje onda nemoj da bežiš od toga da ti neko odgovori na to mišljenje i postavi pitanje jer koliko vidim ni na jedno pitanje iz moje prethodne poruke nisi odgovorio. Forum podrazumeva dvosmernu diskusiju ne jednostrano iznošenje mišljenja uz odbijanje diskusije.

Da politika odavno nije merodavna novina već je tabloid i sa rts-om nema nikakve sličnosti niti veze .

AKo želiš da iznosiš javno mišljenje onda nemoj da bežiš od toga da ti neko odgovori na to mišljenje i postavi pitanje jer koliko vidim ni na jedno pitanje iz moje prethodne poruke nisi odgovorio. Forum podrazumeva dvosmernu diskusiju ne jednostrano iznošenje mišljenja uz odbijanje diskusije.
Nisam ih zvao ali pitao sam da li neko nesto zna. Po meni cim se iznose takve tvrdnje - bez websajta ili slicno vec dodji da te mi obradjujemo - to mi lici na MLM fore marketinga i prodaje. Reci lepo i napisi uslove terms and conditions pa cu ja da procitam pa ako ima sta nejasno zvacu te. Ne moram da te zovem za svaku glupost.

A za BW ti ne smeta sto kriju cene i dostupnost stanova, nego na svaki klik iskace popup da ostavis broj da te zovu?

Evo i Nebesa ili kako se vec zovu, nece ni preko telefona da ti kazu cenu nego moras kod njih da odes. To isto prevara neka znaci?

Vrlo nedorečeno i dosta "rupa" ili samo ja ne razumem o čemu se tu radi...
Cela ideja je i da bude ovako, da ne razumes o cemu se radi :)

Klasicna forica, ti ka kupac u stvari finansiras 100% izgradnje a oni uzimaju procenat na operativu. Stvar je u tome sto je ta operativa vec ukljucena u izgradnji tako da su oni dobri nesto a ti dobijes malo jeftinije nego trzisna cena.

Ja sam isto nešto tako mislio samo mislim da je tu mnogo "gore" po običnog kupca nego kodklasične kupovine u izgradnji jer po meni ti kupuješ kao neke deonice neke firme koje su kao kvadrati a koji će koštati toliko i toliko i profit će se deliti po pola... Ako se bude delio... Ovo meni smrdi na veliku prevaru. Čim on toliko spominje advokate i ostalo znači beži od notara i advokata već da ti njemu daš keš ne lepe oči a onda šta bude bude...
True, true ...

A za BW ti ne smeta sto kriju cene i dostupnost stanova, nego na svaki klik iskace popup da ostavis broj da te zovu?
Cena ... Inbox :)

Evo i Nebesa ili kako se vec zovu, nece ni preko telefona da ti kazu cenu nego moras kod njih da odes. To isto prevara neka znaci?
Ako neko nece cenu da objavi javno nego se svakome nudi drugacije, mozda ne spada u domen prevare ali spada u domen najjeftinijeg mesetarstva. To bi zakonom trebalo zabraniti, objavi cenu koja ce da vazi sa sve i gotovo.

Prodaju svoj proizvod tako da to ne moze da se nazove mesetarenjem sve i da svaki dan 10 puta menjaju cenu svakom stanu.

Vrh