Ne znam šta bih ti rekao pošto često idem busom, a koliko znam i enfario pa možda može i on da kaže koju, ljudi sede ili stoje mirno u busu i to novijem jer im se povećava broj (lepše je u novijem slažem se), bude gužve baš, bude i praznjikav, neki drndaju telefon, neki slušaju šta god na slušalicama, neki gledaju u prazno, neki klinci se kezere, neki čitaju knjigu, da čitaju knjigu. Ako mi ne veruješ provozaj se malo gradskim na tim dužim relacijama. Tako da u smislu izgubljenog vremena da l' CH ili BG na isto mu dodje, eventualno je taj u CH srećniji zbog većeg standarda ali je izgubio sat vremena da taj standard iskoristi na drugi način dok sa druge strane možda taj u BGu nije imao gde pametnije da potroši tih sat vremena. Uglavnom put do posla nije neki bauk, zapravo u velikom delu sveta je normalno da putuješ duže od 15min negde je čak i standardizovano tj prosek 60min, samo mi ovde na forumu izmišljamo toplu vodu. Eto u Švecke npr pre posla neki idu u teretanu, pa kući na tuširanje (ili u teretani) pa na posao. Koliko ljudi to ovde praktikuje?