Pa za stan ti je još gori odnos ili približno loš.Ja ne znam ko bi gledao na parking mesto kao investiciju, to moze da se izda za 100-120 eura, a platis ga 25-30000, pa ko je lud da na tome ceka da mu se vrate pare
Pa za stan ti je još gori odnos ili približno loš.Ja ne znam ko bi gledao na parking mesto kao investiciju, to moze da se izda za 100-120 eura, a platis ga 25-30000, pa ko je lud da na tome ceka da mu se vrate pare
Jeste, al ti stan ostaje, imas nekretninu u koju mozes da odes kad hoces, da ostavis detetu, da preprodas, a parking mesto sta da radis sa tim? Imas da parkiras u odredjenoj garazi???Pa za stan ti je još gori odnos.
Otprilike, jer kod parkinga nemaš amortizacije. Mnogo jednostavnije je sve i ne moraš da vodiš računa o mnogo stvari.Pa za stan ti je još gori odnos ili približno loš.
Oproban model na B.Brdu, svi garaže u kućama pretvorili u stanove, na kraju i legalizovali te prčvarnikeGarazno mesto zagradis dovedes vodu struju izdas studentu za 250e sta je problem![]()
Danas sam bio u stanu koji kosta 3000e po kvadratu i izdaje se nekim "studentima". Ljudi moji ja veci svinjac nisam video a video sam svasta i bio na raznim strasnim mestima. Ono bukvalno da se oljusti do betona pa da se tretira hipohloritom kao posle poplava pa sve od pocetka.Garazno mesto zagradis dovedes vodu struju izdas studentu za 250e sta je problem![]()
Cini mi se da ima jedna koja je bas lepo napravljena, u Trebevickoj, isao sam da gledam taj stan dok smo bili zena ja i cerka podstanari, oko 40 kvadrata, uveli su podno grejanje, sve sredjeno top i izdavali za 400 euraOproban model na B.Brdu, svi garaže u kućama pretvorili u stanove, na kraju i legalizovali te prčvarnike![]()
Takva je bila garsonjera kada sam je kupovao. A i takvo renoviranje.Danas sam bio u stanu koji kosta 3000e po kvadratu i izdaje se nekim "studentima". Ljudi moji ja veci svinjac nisam video a video sam svasta i bio na raznim strasnim mestima. Ono bukvalno da se oljusti do betona pa da se tretira hipohloritom kao posle poplava pa sve od pocetka.
Ja sam nekad trazio stan sa drugarom u Nisu davno i uleteli smo u neki bunker ono je bilo kao Vin Dizel kad je lovio vestice onaj hodnik ili Banderas u Trinaestom ratniku, neka kuca hodnik kao za jazavce i nakaceno jedno 7-8 soba i nijedna soba nema ni pod, nego zemlja. Prozori neki jadni bedni, sve u kamenu. A jos otisli uvece da gledamo, ja bio u fazonu bate begamo odavde idemo u Donji Komren da budemo gospodari prostora, gospoda na livadi, jer ako ovde ostanemo i udisemo ovaj radon ima da spoznamo nove dimenzije vremena.Danas sam bio u stanu koji kosta 3000e po kvadratu i izdaje se nekim "studentima". Ljudi moji ja veci svinjac nisam video a video sam svasta i bio na raznim strasnim mestima. Ono bukvalno da se oljusti do betona pa da se tretira hipohloritom kao posle poplava pa sve od pocetka.
Bio sam podstanar na par meseci u stanu na prizemlju, nisko prizemlje u novogradnji.Cini mi se da ima jedna koja je bas lepo napravljena, u Trebevickoj, isao sam da gledam taj stan dok smo bili zena ja i cerka podstanari, oko 40 kvadrata, uveli su podno grejanje, sve sredjeno top i izdavali za 400 eura![]()
Ma nikako prizemlje i poslednji sprat sa kosinamaBio sam podstanar na par meseci u stanu na prizemlju, nisko prizemlje u novogradnji.
Lepa zgrada, novo, ali posle tih par meseci života u niskom prizemlju ne bih nikad ponovo to razmatrao.
Bolje starogradnja onda svakako, ali na višem spratu pa nek je i četvrti sprat bez lifta.
Sto bre prizemlje ima svoje prednostiMa nikako prizemlje i poslednji sprat sa kosinama
Ja bih čak i mogao poslednji sprat sa kosinama da gledam i da mi udje u neki opticaj, ali ponavljam nisko prizemlje ne.Ma nikako prizemlje i poslednji sprat sa kosinama
Dupleks sto izlazi na krovnu terasu je fantazijaJa bih čak i mogao poslednji sprat sa kosinama da gledam i da mi udje u neki opticaj, ali ponavljam nisko prizemlje ne.
Pogrešno razmišljaš, kupuje se investiciono, a ne ti da parkiraš. Nemaš stanare, nemaš amortizaciju, nemaš biga oko računa, vodu, struju... Izdaješ za 100-150e mesečno i to je to, kupiš 10tak parking mesta... Ima baš dosta investitora koji kupuju samo parking mesta, izmedju ostalog i na ovom forumu.Jeste, al ti stan ostaje, imas nekretninu u koju mozes da odes kad hoces, da ostavis detetu, da preprodas, a parking mesto sta da radis sa tim? Imas da parkiras u odredjenoj garazi???
Uzmem parking mesto u nekom skupom kompleksu, dodju mi gosti u Zarkovo kod mene, nemaju gde da parkiraju, ali ja se setim da imam parking mesto u kompleksu The One i posaljem ih tamo da ostave auto
Na NBG u ovim ozbiljnim kompleksima u Bloku 65 je otprilike oko 100eur mesečno bilo do pre koji mesec koliko znam.Pogrešno razmišljaš, kupuje se investiciono, a ne ti da parkiraš. Nemaš stanare, nemaš amortizaciju, nemaš biga oko računa, vodu, struju... Izdaješ za 100-150e mesečno i to je to, kupiš 10tak parking mesta... Ima baš dosta investitora koji kupuju samo parking mesta, izmedju ostalog i na ovom forumu.
Jeste, to mu dodje onda kao investicija od 300000 eura, od koje u najboljem slucaju imas 1200-1300 eura mesecno i to ako imas srece da izdas sve, ne gubis pare pa mozes i da prodas ta mesta posle, ne znam svakako ne bih se upustao u tako nesto, ma i da imam te pare ne znam u sta bi ulozioPogrešno razmišljaš, kupuje se investiciono, a ne ti da parkiraš. Nemaš stanare, nemaš amortizaciju, nemaš biga oko računa, vodu, struju... Izdaješ za 100-150e mesečno i to je to, kupiš 10tak parking mesta... Ima baš dosta investitora koji kupuju samo parking mesta, izmedju ostalog i na ovom forumu.
zavisi, vlasnik lokala ovde gde sam tamo izdaje nekoj firmi za 150eNa NBG u ovim ozbiljnim kompleksima u Bloku 65 je otprilike oko 100eur mesečno bilo do pre koji mesec koliko znam.
toliko platis i stan i izdaješ ga u najboljem slučaju toliko, a verovatno manje, plus moraš da ga opremiš, pa cimanje sa stanarima... a parking mesta su ograničeni resors dok je automobila sve više.Jeste, to mu dodje onda kao investicija od 300000 eura, od koje u najboljem slucaju imas 1200-1300 eura mesecno i to ako imas srece da izdas sve, ne gubis pare pa mozes i da prodas ta mesta posle, ne znam svakako ne bih se upustao u tako nesto, ma i da imam te pare ne znam u sta bi ulozio
To je za 20 god da se vrati. Stan mislim da nema šanse da može za toliko da se otplati. Plus je mnogo manje cinanja oko parking mesta, nema održavanja niti mogu stanari da unište inventar.Ja ne znam ko bi gledao na parking mesto kao investiciju, to moze da se izda za 100-120 eura, a platis ga 25-30000, pa ko je lud da na tome ceka da mu se vrate pare