Ja sam jasno odgovarao na post koji kaze da smo 'zvanicno najsiromasnija zemlja Evrope'. Podaci koje sam dao jasno pokazuju da po kriterijumu iz tog posta nismo ni u top 10 najsiromasnijih.Izvini, stvarno, bolji smo od Albanije, Moldavije i zaracenih podrucjaako je to stav koji grcevito branis.
Pa ne jure te papire da bi se selili u Bugarsku, ne znam sta bi poenta trebala da bude.Vi se zezajte, smejete se Bugarima i Albancima, a pola juzne i istocne Srbije juri bugarske papire zbog EU.
Ja ne znam što se uopšte dopisuješ sa njim. Pored takvih se samo prodje na ulici. Sramota i da te vide u njegovoj blizini.Izvini, stvarno, bolji smo od Albanije, Moldavije i zaracenih podrucjaako je to stav koji grcevito branis.
Za tebe je i bolje da ne upadas u diskusiju jer u svakoj ispadnes glup ( i lazov).Ja ne znam što se uopšte dopisuješ sa njim. Pored takvih se samo prodje na ulici. Sramota i da te vide u njegovoj blizini.
Razgovor je kao da skočiš u neki svinjac, septičku jamu i sl. Okreni glavu na drugu stranu i to je to.
Ja znam neke koji su se preselili bas u Bugarsku, u Sofiju.Pa ne jure te papire da bi se selili u Bugarsku, ne znam sta bi poenta trebala da bude.
I Rusi uzimaju srpske papire pa nas to ne cini automatski boljom zemljom za zivot od Rusije.
Buraz, ja znam da je tesko tvom egu da prihvati, ali ja ti nisam kriv sto ispadas glup. Ja samo tvoju glupost cinim vidljivijom.Vidiš @gamblerNBG. O tome ti pričam.
Što bi rekla naša narodna mudrost "sa govedom ne možeš rečima nego ....." .
I ja znam neke Bugare koji su se preselili u Beograd, i?Ja znam neke koji su se preselili bas u Bugarsku, u Sofiju.
I ja znam neke Bugare koji su se preselili u Beograd, i?
Kasno je vec, vec su otisle cene.Ocekujem s nestrpljenjem linkove dobrih nekretnina po tIrani i albanskoj rivijeri od poznavalaca tamosnjeg trzista sa ove teme.
Čak i ja znam jednu ženuJa znam neke koji su se preselili bas u Bugarsku, u Sofiju.
Daj da vidimo sta pratis, kakve su cene bile i kakve su sad, a otici ce jos 40% cim udju u EU uskoro.Kasno je vec, vec su otisle cene.
Ne pratim konkretno, smestaji postaju sve skuplji i skuplji, znam ljude koji idu na more tamo godinama, pa pricaju. Cim rastu cene smestaja, rastu i cene nekretnina.Daj da vidimo sta pratis, kakve su cene bile i kakve su sad, a otici ce jos 40% cim udju u EU uskoro.
Mislis ode kurs na 200?Stanovima će cena samo rasti...onda je objavljena legalizacija, zašto baš sada? Da li su nam ukinuta sredstva za nove kredite od 2026? Zašto je mmf objavio blagi rast u 2026, a sada pad? Zašto odjednom Eu i Usa smeta ova vlast? Zašto se sve češće priča o otpuštanjima radnika i otkazivanju Expa od strane zemalja učesnica? Da li će sve izdržati do 2027, ili ne? I naravno do koliko će cene stanova rasti? Neki kao Sale znaju šta i kako, a u par meseci pred nama keš u stranim valutama će vredeti mnogo mnogo više nego danas.
Evo, uhvatio sam screenshot i sacuvao ovu objavu, pa da vidimo za 12 meseci...Neki kao Sale znaju šta i kako, a u par meseci pred nama keš u stranim valutama će vredeti mnogo mnogo više nego danas.
Ne mogu da garantujem za kurs mada od početka godine ja poverenja u rsd više nemam.Stanovima će cena samo rasti...onda je objavljena legalizacija, zašto baš sada? Da li su nam ukinuta sredstva za nove kredite od 2026? Zašto je mmf objavio blagi rast u 2026, a sada pad? Zašto odjednom Eu i Usa smeta ova vlast? Zašto se sve češće priča o otpuštanjima radnika i otkazivanju Expa od strane zemalja učesnica? Da li će sve izdržati do 2027, ili ne? I naravno do koliko će cene stanova rasti? Neki kao Sale znaju šta i kako, a u par meseci pred nama keš u stranim valutama će vredeti mnogo mnogo više nego danas.
Nakon ulaska u EU rastu nekretnine 40%. Ispred nas su u pregovorima par godina.Rekap poslednjih par strana, Albanija je bolje mesto za život, cene u Albaniji 40% veće (valjda je sad to dobro), najgori smo u Evropi, kurs će na 200, Slovenija crkavala od gladi...
Stanje redovno, logika na mestu.
Gledas NBS kako interveniše i vidis ima li pritiska na kurs, vise je nego dovoljno.Ne mogu da garantujem za kurs mada od početka godine ja poverenja u rsd više nemam.
Ja tekuću politiku gledam na makro nivou i šta ono što rade sada loše koje efekte će imati u narednim godinama. To ti je kao vožnja brodom. Okreneš kormilo i par godina se ispoljavaju efekti.
Generalno rekao sam i stojim iza toga da je 2007, 2019 i 2025 ista godina. 2026 će nam pokazati da li će USA pustiti izduvavanje balona kao 2007 ili pumpanje balona kao 2020. Sve što urade u 2026 imaće efekte narednih 4-5 godina.
A za naše, sve što su uradili pogrešno od 2020 do 2025 rezultiraće sa emigracijom dodatnih nekoliko stotina ljudi iz Srbije a sve zbog pljačke.
Bilo koji naftni šok npr da se desi uzrokovaće visoku inflaciju kod nas. Dvocifrenu zvaničnu. Razloga za to ima mnogo. Vezane su nam ruke skroz.
Nije dovoljno. To je najuže moguće i ne može tako da se gleda. Ne gledaju se samo devizne rezerve. One izgledaju super tj 29 milijardi.Gledas NBS kako interveniše i vidis ima li pritiska na kurs, vise je nego dovoljno.