Šta je novo?

Cene nekretnina

ае да се вратимо на тему

питах шта мислите колико бисмо могли да добијемо за хиландарску

баш стара зграда ал рецимо да су плафони, 3,5 метара

пар екселанс "салонац" 😊
Zavisi da li je izvorno stanje ili renoviran, lift ili bez, bez slika i detalja teško... Onako odokativno ako hoćeš "realnu" cenu sa foruma onda 1800e po m2, ako nećeš po realnoj onda je bliže 3k, a ako ne želiš da prodaš već hoćeš da smrdi u oglasima onda bar 5k.

хоћемо клинце у некој здравијој средини

е сад, то подразумева разне компликације, типа шта са школом, и тако то😊

није реновиран, и негде око 100квм

да да имамо лифт😊
Velika je to kvadratura pa ono target za prodaju nije veliki cini mi se. Manji stanpvi idu ovi veci teze jer ono to je za viseclanu porodicu, a porodice imaju dva i vise kola problem parking. Ali ako je izvorno stanje onda 3.5k pa i jace zavisi zgrada u kakvom je stanju . Kapiram pre rata gradjeno, onda komplet struja, voda itd. A s obzirom da svi zele da zive odvojeno pitanje i koliko bi to igralo toj porodici u buducnosti. Najbolje za poslovni prostor ako moze tu ima vec smisla.

Ja cenim oko 400 kej ako nije prizemlje / poslednji sprat.
P.S. ROI osrednji
ае да се вратимо на тему

питах шта мислите колико бисмо могли да добијемо за хиландарску

баш стара зграда ал рецимо да су плафони, 3,5 метара

пар екселанс "салонац" 😊

прилично је централно, не знам...

ма јок стан је дословно као кућа - доле вц, кухиња, велики салон... горе две спаваће и предсобље

никаве неравнине у плафонима

Zavisi i koliko si spreman da cekas kupca.
Neko je pomenuo poslovni proator sto nije losa ideja. Mozda i izdavanje, pod uslovim da ti ne trebaju sredstva za kucu na Kosmaju.

ма неважно, то смо одлучили да продамо, и ту нема повратка - дал 1.000 ил већ неку цену

баш нам се згадио београд😉

Oko mene pljuste otkazi, a ja se sve plasim da necu naci ovako placen posao ako i mene potkace. Do sada sam se doduse uvek docekivao na noge. Srecom zena je bread winner, jos i sa sigurnim poslom, ali opet…
Taman otplatio stan u Beogradu, sad moram da ulecem u kredit u Briselu, okreni obrni, ceo zivot neki mac mi visi nad glavom 😅

шта ти је џоб, ако нисам индискретан

жао ми је због несигурност... 😢

@G.I.Joe
Jel držiš sliku Kralja i da li se moliš za njegovo zdravlje?
Naravno! I sliku CEO-a mog! Kad god šta organizuje ja se javljam da budem tamo pored crvenog tepiha i da mašem zastavicama! To svi vole. Mene ništa ne košta! Bio baš prošle nedelje jedan takav događaj! Super bilo. Slično kao kod nas, muzika, klopa za dž i piće (nije mnogo jer ipak je to NL, ali za NL standarde široko :) Tačnije 1 kupon za hranu i jedan za piće po osobi!

IT verovatno. Rodjaka, smakli ceo tim nedavno. 20% Srbija, 12-15% globalno. Sad je u nekim intervjuima sa po 4-5-6 krugova.
Ovo je sad postao novi standard. Više ne režu npr 10% svuda pa od svakog tima po malo. Sad režu cele timove od vice-presidenta pa do sekretarice svi lete. Tu nema više veze ni performance ni ništa. Ako je odluka da se reže odoše svi.

Naravno! I sliku CEO-a mog! Kad god šta organizuje ja se javljam da budem tamo pored crvenog tepiha i da mašem zastavicama! To svi vole. Mene ništa ne košta! Bio baš prošle nedelje jedan takav događaj! Super bilo. Slično kao kod nas, muzika, klopa za dž i piće (nije mnogo jer ipak je to NL, ali za NL standarde široko :) Tačnije 1 kupon za hranu i jedan za piće po osobi!
Team building nije opciona stvar, to je obaveza kao radni dan! Ne znam kako to ljudi ne shvataju. Niko ne zameri sto nisi bio, ali zapamte da nisi bio!

Team building nije opciona stvar, to je obaveza kao radni dan! Ne znam kako to ljudi ne shvataju. Niko ne zameri sto nisi bio, ali zapamte da nisi bio!
Vidiš kako ti lepo to kažeš a neki se bune kad to isto moraju u Srbiji. Kod kog radiš njemu mašeš zastavicom!:) Dok radiš za njega ili nju. Posle drugom. Bilo oduvek.
A zamere vrlo brzo. Na prvoj krivini čim krenu nevolje znaj da si prvi na listi za odstrel.

хоћемо клинце у некој здравијој средини

е сад, то подразумева разне компликације, типа шта са школом, и тако то😊
Сопот је солидно покривен и средњим школама. Основне имаш и по селима до 4. разреда. Гледао сам пре пар година шта има и у Младеновцу око гимназија. И онда укапирам да од Сопота до Младеновца бусом дететеу би требало мање него са Б. Косе до Немањине :)
Не капирам, да ли би продавао салонац? Јеси окачио оглас?

да да сад, због чега је то, не знам...

јел вештачка?
Nije, bar kod mene. Nego su rezultati prosle godine bili gori od ocekivanh, i kada je tako odmah se reze.
Vestacka je vise uticala na juniore, oni su vas u buli, retko kome trebaju.

Strano je to sto cujem za sina, sve najbolje.

Nemojte posle svi hoce u centar evo covek veliki stan sve top a hoce dalje iz Bg. Ja kapiram takvu odluku, stvarno ko ima decu pogotovu malu nema nista lepse od prirode za njih. Ali u nekom momentu ce morati nazad u veliki prljavi grad.

Nemojte posle svi hoce u centar evo covek veliki stan sve top a hoce dalje iz Bg. Ja kapiram takvu odluku, stvarno ko ima decu pogotovu malu nema nista lepse od prirode za njih. Ali u nekom momentu ce morati nazad u veliki prljavi grad.
Morace samo ako deca imaju neke posebne talente in onda prerastu muzicku skolu ili sportski klub u manjem mestu. Sve ostalo ima i tamo.
Danas nam svratio "rodjak sa sela" odnosno iz manjeg mesta iz Srema. Izasao na stanicu T Bunar i smorio se kad je dosao do stanice GSP-a. Smrdi nekakva kanalizacija, prljavo, smece... kaze nije ovako bilo prosli put

ма неважно, то смо одлучили да продамо, и ту нема повратка - дал 1.000 ил већ неку цену

баш нам се згадио београд😉

130 kvadrata, cena 2769e po kvadratu.

Doduše ovaj nije kao tvoj, unikatan je, sa sve razapetim gaćama i bojlerom iz doba kraljevine.

Vrh