Šta je novo?

Cene nekretnina

Imam osecaj da se vlasti ne isplati da pravi metro (doduse nisu ni sposobni za to, a i lakse je da se krade na drugim stvarima, ali to je druga tema). Jer ako rasterete centralne lokacije onda ce se smanjiti pritisak za zivot na tim lokacijama. Ljudi bi razmisljali "zasto da se guram u centru kad i na periferiji za manje para mogu da zivim, da kupim vecu kvadraturu, vece dvoriste, a da u centar stignem za 15 min". Posto nemamo metro, ljudi su u fazonu "zasto da kupujem negde bogu iza nogu kad je cena neznatno niza u odnosu na centar, a treba mi preko sat vremena do grada". Zbog toga imamo pritisak na centralne lokacije koji dize cene iznad nekog razumnog nivoa, pa se onda jave pametnjakovici koji ti kazu "pa sto ne kupis na periferiji", a ono i na periferiji prenaduvano.
Znači periferija je sada prenaduvana, ali kada budu potrošili par milijardi eur javnog novca i izgradili kanalizaciju, sproveli gasovod, pa još i metro tako da se iz bilo koje tačke stiže za 15 minuta u centar onda ce ta periferija pojeftiniti?! Još jedna od delulu ideja, nista novo od tebe

Iskreno ja bih pre vozio 1h autoputem nego se mrcvario 30 minuta u guzvi i ulicicama Vracara
Ovo nema logike, uporedjujes 2 sata dnevno u prevozu prema 1 sat dnevno, ali dobro.
No dobro, ako bas bas bas mrzis da gubis sat vremena dnevno OK, ali ako ti sutra premeste posao na Mirijevo nisi ti ostao imun na to u Zemunu.

Jedino da predjes remote.
Nema velikih firmi u Mirijevu, nece ih ni biti, nema gde. Ako ih bude, onda sam se zeznuo u proracunu, sta da radim.

Zar Bataja nema kanalizaciju, gas, vodu, struju, opticki Internet? Imaju i Beovoz a Regio i poneki Soko staje na z stanicu u Bataji i onde je sve brze do NBG i Prokopa. Ok Beovoz je prica za sebe i spor je.
Batajnica je poprilično veliko naselje tako da postoje delovi bez kanalizacije, gasa, optike. U nekim delovima je i voda problem jer mreža nije predviđena za toliki broj stanovnika.

Železnička stanica takođe nije lako dostupna iz svih delova Batajnice.
Bgvoz voz je bio top priča dok je funkcionisala. Postoji plan za novu stanicu na ulazu u Batajnicu ali to je kao i sa svim planovima vezanim za železnicu (ko zna kad).

@G.I.Joe
Jel držiš sliku Kralja i da li se moliš za njegovo zdravlje?

Znači periferija je sada prenaduvana, ali kada budu potrošili par milijardi eur javnog novca i izgradili kanalizaciju, sproveli gasovod, pa još i metro tako da se iz bilo koje tačke stiže za 15 minuta u centar onda ce ta periferija pojeftiniti?! Još jedna od delulu ideja, nista novo od tebe
Pa vec sad su svi digli cene jer im je stan navodno u blizini buduce metro stanice. Cak i da ne padaju cene do rasta ce tesko doci jer su plate trenutno dostigle nivo koji se ne isplati nasim kolonizatorima.

жена ми ***аш катастрофа - она рецимо никада неће ступити на педаљ београда на води

по мом мишљењу то је гурање идеологији до лудила, ал ми је супруга, власница живота, шта да радим! 😂😂😂

Pa vec sad su svi digli cene jer im je stan navodno u blizini buduce metro stanice. Cak i da ne padaju cene do rasta ce tesko doci jer su plate trenutno dostigle nivo koji se ne isplati nasim kolonizatorima.
To sa dizanjem cene mi je baš hit. Kao da to već postoji a zapravo ništa još min 5+ godina i to ako bude. Imagine the metro i 30% veću cenu. Stvarno smo gramzivi, nama nam ravnog 🙂. Ponovo odložen početak za godinu dana a kraj prve linije za 2 godine.
I tako svake godine 😁.
Zemun- Mirijevo trenutno nema ni datum početka. Sve je odloženo ko zna koliko.

Poslednja izmena:
која је разлика спрам пилеће супе, нејасно ми је и даље! 😂😂😂

To sa dizanjem cene mi je baš hit. Kao da to već postoji a zapravo ništa još min 5+ godina i to ako bude. Imagine the metro i 30% veću cenu. Stvarno smo gramzivi, nama nam ravnog 🙂. Ponovo odložen početak za godinu dana a kraj prve linije za 2 godine.
I tako svake godine 😁.
Zemun- Mirijevo trenutno nema ni datum početka. Sve je odloženo ko zna koliko.
A ta prva linija smisla bez. Ova druga Zemun Mirijevo je daleko korisnija.

Imam osecaj da se vlasti ne isplati da pravi metro (doduse nisu ni sposobni za to, a i lakse je da se krade na drugim stvarima, ali to je druga tema). Jer ako rasterete centralne lokacije onda ce se smanjiti pritisak za zivot na tim lokacijama. Ljudi bi razmisljali "zasto da se guram u centru kad i na periferiji za manje para mogu da zivim, da kupim vecu kvadraturu, vece dvoriste, a da u centar stignem za 15 min". Posto nemamo metro, ljudi su u fazonu "zasto da kupujem negde bogu iza nogu kad je cena neznatno niza u odnosu na centar, a treba mi preko sat vremena do grada". Zbog toga imamo pritisak na centralne lokacije koji dize cene iznad nekog razumnog nivoa, pa se onda jave pametnjakovici koji ti kazu "pa sto ne kupis na periferiji", a ono i na periferiji prenaduvano.
Rodila me majka gospodinom iz kruga dvojke...a pre 50 godina došli iz ...da ne lajem. Svi njegovi preci bili knezevi i veleposednici...a ne zna gde je levo....Prenaduvano je kad zivis u stanu i slusaš kako komšija iznad ili pored tebe vrši nuždu...ili se svađa ...ili kara ...ili čuva stare stvari ili .....To je prenaduvano...a ja u svojoj kuči radim sta hoču a nit me vidi nit čuje ko. A da ..ja sam SELJAK sa periferije rođen u Zemunu a moji tu samo od 1782...jbg....

ти се наравно шалиш - ако постоји центар београда у смислу одакле је најјаче порекло, деф је земун😊

жена ми ***аш катастрофа - она рецимо никада неће ступити на педаљ београда на води

по мом мишљењу то је гурање идеологији до лудила, ал ми је супруга, власница живота, шта да радим! 😂😂😂
***.š 3 stana bez 1 na BW

ае да се вратимо на тему

питах шта мислите колико бисмо могли да добијемо за хиландарску

баш стара зграда ал рецимо да су плафони, 3,5 метара

пар екселанс "салонац" 😊

ае да се вратимо на тему

питах шта мислите колико бисмо могли да добијемо за хиландарску

баш стара зграда ал рецимо да су плафони, 3,5 метара

пар екселанс "салонац" 😊
Koliki je stan?
Je l renoviran?
Lifta bez kapiram

не питам без разлога, неки план је да се преселимо на космај, а деда и баба су тамо купили имање, почетком 60их
d9e1bb24-e9fd-45b9-ab2f-fcc1a621b15d-1_all_24106.jpg

Vrh