Ja ga cenim oko 20k da izdvojim, a rezervisano je 25k u budzetu. Stan je trosoban (dve spavace, dnevna, kupatilo, toalet i terasa), skoro 70kv. Posto je novogradnja, moram samo kuhinju custom, a ostalo moze da se trpa ovako po sobama, kako mi padne na pamet u datom trenutku. Necu da gledam da namestaj traje 20 godina, mozda mi dosadi pa promenim sve ranije. Na kraju mislim da ce dobar deo da se radi kod domacih majstora, tipa ugradni ormani neki i komode i sank. Sto trpezarijski ce biti neki vec dostupan u nekoj prodavnici, garnitura Feydom.
Tehnika ce ici srednja klasa tipa Bosch (rerna, indukciona ploca, sudomasina, kombinovani frizider preko 2m visine, aspirator). Radna ploca HPL ona deblja, sudopera inox (ne verujem da cu granitnu), medijapan kuhinja mat boje (mozda i iverica i ona izgleda lepo sad ovo novo sto rade). TV naravno zna se Hisense midrange neki totalni, ne lozim se na televizore.
Ne unajmljujem arhitekte i to, tako da ne racunam taj trosak. Generalno mi je stan i sve prostorije kvadratnog oblika, pa nema puno coskova i izmisljanja.
Sto bi se reklo, svakodnevno razgovaram sa svojim licnim asistentom o raznim stvarima oko opremanja stana. Biram materijale, pricam sa ljudima. Ovde ima tema za to, ali je bas nikakva, pravo da ti kazem.
Sto se kaze, sve sam ti ispricao