Šta je novo?

Cene nekretnina

Kada kupujes za 3.000 u Bgd dobiješ ravnu liniju stana.
Kada kazeš nekome idi izvan Bgd i kupi za 3.000 i dobiceš kvalitet..udobnost..funkcionalnost..detalje..mir....taj ti kaze ..E Jbg
Pa Beogradani sami ste trazili
Sta da ti kazem Mićo... Kada zivis van Beograda onda pristanes na duplo manju platu i za tebe i za zenu, ponekad i na to da samo jedan u kuci radi, jer smo tako u mogucnosti zbog centralizacije. Ovo je neiscrpna tema. Nije usko vezana za to da je neko izabrao Beograd jer voli da kaze da zivi u Beogradu. Ja sam ziveo i u Nisu, i lepo mi je bilo tamo i ostao bih tamo, ali tamo nisam mogao da ustekam pare ni za sta. Uslovi rada daleko gori van Beograda, cim vide da su ti jedina opcija, odmah krece prcanje, da oprosti ovaj fini forumaški svet na izrazu.

Sta da ti kazem Mićo... Kada zivis van Beograda onda pristanes na duplo manju platu i za tebe i za zenu, ponekad i na to da samo jedan u kuci radi, jer smo tako u mogucnosti zbog centralizacije. Ovo je neiscrpna tema. Nije usko vezana za to da je neko izabrao Beograd jer voli da kaze da zivi u Beogradu. Ja sam ziveo i u Nisu, i lepo mi je bilo tamo i ostao bih tamo, ali tamo nisam mogao da ustekam pare ni za sta. Uslovi rada daleko gori van Beograda, cim vide da su ti jedina opcija, odmah krece prcanje, da oprosti ovaj fini forumaški svet na izrazu.
Ja uglavnom pricam o relaciji starog novosadsko puta....od Pazove preko Indije do Novog sada.. Sve industrijske zone ..ne zaposlenost ne postoji...Bgd na 30 min...

Naravno da pravi.
Mnogo si naivan 😁. Pravi i 2,57 i 2,6.
Što više para imaš, više gledaš.
Oni bukvalni gledaju da uštede svaki evro, za tih 100K bi dupe dali …
Pitanje je bilo retoricko. Znam da pravi razliku jer su alavi. Ali mi nije jasno kako kratkorocno razmisljaju, valjda kvalitetom trebalo da ostave utisak i izgrade reputaciju. Ali kad imas oligopol investitora koji 95% poticu iz istog miljea, i kad uzmes u obzir celokupnu situaciju u zemlji, onda im se moze.

Ne rade svi. Ovi sto rade tako su najobičniji dundjeri.

Misliš?

Ne kapiram. Ili je ironija ili nisi lepo procitao šta sam napisao :)
Pravio si nekad nesto..zidao ?
O bajkama pricaš ...
Ali stvarno...hidroizolacija ispod okapnice ( oluka lezeceg da ali ispod prozora ????)
Gde si sanjao to?

Pitanje je bilo retoricko. Znam da pravi razliku jer su alavi. Ali mi nije jasno kako kratkorocno razmisljaju, valjda kvalitetom trebalo da ostave utisak i izgrade reputaciju. Ali kad imas oligopol investitora koji 95% poticu iz istog miljea, i kad uzmes u obzir celokupnu situaciju u zemlji, onda im se moze.
Koju crnu reputaciju druže kada im gradjevina nije osnovna delatnost nego su tu jer se više šverc goriva i cigara ne isplati.

Lepo presavijes tabak...i posto si pametniji i manje alav krenes ti da praviš ...posteno ..zar ne ?
Ne vređam ili pametujem...samo zakljucujem

Pravio si nekad nesto..zidao ?
Očigledno više nego pojedinci.
O bajkama pricaš ...
Dokazi
Ali stvarno...hidroizolacija ispod okapnice ( oluka lezeceg da ali ispod prozora ????)
Gde si sanjao to?
Hoces da kažeš da je u redu zalepiti limenu okapnicu pur penom direktno na malter (kao sto sam video da masovno rade)?
Jbt, fleksi izolacija ne košta više od 100din po metru na 30cm širine i ne treba više od 5 minuta da se nanese na tu dužinu a razlika je ogromna. Ako imaš 10m dužnih za rad oo stanu to je 1000 dinara materjala i sat vremena nekom deckicu da odradi. Za tih 20e ukupno uštede po stanu, ej 20e maksimalno …

Jbt....toliko nekretnina imam..oko 20 dvokrilinih prozora ..a ni jedan sa Asimetričnim krilima..
Nepravda..velika nepravda

Očigledno više nego pojedinci.

Dokazi

Hoces da kažeš da je u redu zalepiti limenu okapnicu pur penom direktno na malter (kao sto sam video da masovno rade)?
Jbt, fleksi izolacija ne košta više od 100din po metru na 30cm širine i ne treba više od 5 minuta da se nanese na tu dužinu a razlika je ogromna. Ako imaš 10m dužnih za rad oo stanu to je 1000 dinara materjala i sat vremena nekom deckicu da odradi. Za tih 20e ukupno uštede po stanu, ej 20e maksimalno …
Uzivaj...posebni

Na forumu za nekretnine mi se podsmevaju sto nemam hidroizolaciju ispod okapnice...jer nisam imao izbora....
Srbija iza tipki na telefonu ili kompu

Od sada kupujem samo sa izolacijom ispod okapnice ...bio sam glup do sada....izvini
Za svoje pare kupi šta hoćeš. Naveo sam primer kako nešto minorno da skoro nikakvim troškovima može da napravi razliku u kvalitetu finalnog proizvoda. Neki sitni detalji koji produžavanju vek ugradnje i estetski prihvatljive kriterijume. Uopšte ne pričamo šta može i šta ne može nego koliko zakidaju na glupostima.

Vrh