Šta je novo?

Cene nekretnina

Slazem se ... Ali ako otvore ogromno gradiliste racunaj na 5 godina buke i prasine
Meni i to igra ulogu, to je bila bila jedna od prednosti kada sam saznao da se pored mog kompleksa gde su zgrade do 4sprata neće moći još 10god Urbanističkim planom da se gradi više spratnosti koja meni može da predstavlja problem. Pri tome većina je novijih modernih zgrada od 3-4 sprata gde se neće isplatiti Investitorima da otkupljuju i ruše.
Grade se trenutno kompleksi pored mojeg, ali ne ugrožavaju moje useljenje jer će svi u slično vreme biti izgradjeni. Dok za ovaj konkretno slučaj mislim da je udaljeno od stadiona a i ne može se baš toliko daleko gledati, ali eto bravo za razmišljanje.
Trenutno mi kreće izgradnja zgrade preko puta mog stana u kom živim već sam se posvadjao sa njima 😉

Poslednja izmena:
Zna li neko sta se desava sa Obilicevim stadionom? Tu je predvidjeno da se stadion porusi (jer je nelegalno sagradjen), Juzni Bulevar treba da izbije na Gospodara Vucica ispod ATS-a. Ima ozbiljna parcela za gradnju da se oslobodi

1756115152112.png

Inace tu je sve zivo nelegalno, to ne znam kako ce da ispeglaju ... cak i novogradnja ... evo jedne lepe debele i visoke nove zgrade skroz van plana koja nikad nece moci da se ukljizi

1756115260729.png

Pogledajte prilog 249489

Mere br. 2 i 3 su genijalne u kombinaciji. Najniže kamate, al' nema veze ako ni to ne možeš da otplatiš. Navali narode! 🤡
Ne znam da li je iko ikada u svetu uspeo da na ovaj nacin iskontrolise inflaciju.

A sto se mera 2 i 3, tice, nikad ovo nije bila dobra zemlja za nas, koji placamo svoje dugove, ne ocekujemo da nam neko drugi plati pice u kafani i sl... Ovde bolje prolaze "sklopi oci i ne koci" likovi, sto bi rekla Ceca, koji imaju i onu "lezi, dig se, ustaj, sedi" crtu mentaliteta, sto bi rekao Bora. Uzmi kredit da ne bi komsija jeo bolje od tebe, ne razmisljaj kako ces da vratis, opruzi se koliko si dugacak...

Zna li neko sta se desava sa Obilicevim stadionom? Tu je predvidjeno da se stadion porusi (jer je nelegalno sagradjen), Juzni Bulevar treba da izbije na Gospodara Vucica ispod ATS-a. Ima ozbiljna parcela za gradnju da se oslobodi

Pogledajte prilog 249503

Inace tu je sve zivo nelegalno, to ne znam kako ce da ispeglaju ... cak i novogradnja ... evo jedne lepe debele i visoke nove zgrade skroz van plana koja nikad nece moci da se ukljizi

Pogledajte prilog 249504
Ta zgrada nije van plana, to je buduci cosak gde se G.Vucica uliva u novi bulevar.

Švab i drugari. Slažem se. To čak i ne kriju.

Naslednik Švaba misli da voda ne treba da bude javno pravo.

I inače gomila ljudi povezanih sa WEF-om i sličnim globalističkim organizacijama imaju ideje kao negativci iz naučnofantastičnih filmova b produkcije.

I inače gomila ljudi povezanih sa WEF-om i sličnim globalističkim organizacijama imaju ideje kao negativci iz naučnofantastičnih filmova b produkcije.
Zamisli privatizujes svu vodu i prodajes je, jos pumpas cene kao nekretninama i racunas u GDP. Koliko bi tu GDP porastao.

A to oni javno pričaju kroz filmove i javne nastupe. Zbog karme. Kao ono, srbija ne sme da stane i tako to 🙂. U principu sve ti je to isto. Mi kao narod na jednoj strani i oni na drugoj.

Poslednja izmena:
Zamisli privatizujes svu vodu i prodajes je, jos pumpas cene kao nekretninama i racunas u GDP. Koliko bi tu GDP porastao.
Misliš ovako nešto 😁

U međuvremenu za bebicu uzimam Rosu. Ružno je da kažem ali u prodavnici ispred zgrade jedna flaša od 1,5l ima sličnu cenu kao 1L mleka.

Prosecna junska plata je bila 107k RSD, odnosno oko 910 evra, isto kao i januarska. Za kraj 2026. su najavili platu od 1.200 evra, a za kraj 2027 1.400 evra. Koliko vas veruje da mozemo povecati plate za 30% za godinu i po dana, ili 50% za 2 i po godine?

Prosecna junska plata je bila 107k RSD, odnosno oko 910 evra, isto kao i januarska. Za kraj 2026. su najavili platu od 1.200 evra, a za kraj 2027 1.400 evra. Koliko vas veruje da mozemo povecati plate za 30% za godinu i po dana, ili 50% za 2 i po godine?
Do sada su sva "obećanja" tog tipa ostvarena, ali su naravno išla u paru sa još većom inflacijom nego što je bila stopa rasta zarade. Radije nego da se radujemo tom rapidnom rastu plata i penzija, treba da strepimo zbog opštih poskupljenja koja neizbežno slede.

Vrh