sutraw
Expert
- Učlanjen(a)
- 29.03.2023.
- Pohvaljen
- 17.343
Ja sam vise Beogradjanin nego poneki sto su 4 generacije ovde
Nisi, veruj mi.
Ja sam vise Beogradjanin nego poneki sto su 4 generacije ovde
Verujem ti, nisam.Nisi, veruj mi.
Naravno da nisi, uopšte je subjektivno to meni manje bitno(gledam da mi bude totalno nebitno). Forum je ovo. Mislim da me nikad nije neko izbacio iz takta, možda jednom zbog ne objektivnog nagovaranja ljudi da se presele u inostranstvo i izlaganja samo pozitivnih stvari.Ne brini se nista Filipe, sve ja kapiram, znam gde se nalazim, hvala.
Moram ponekad i da preterujem sa komentarima kao malopre, iako ne mislim nesto bas tako. I ja ispijam kafe po centru naravno. Analitičaru moram da dajem karikirane komentare i malo preterane, jer i on meni lepi etikete, to je samo prijateljsko zezanje
Pola foruma se popalilo na moju pricu o Batajnici. Meni se tamo prosto ne svidja, ne odgovara mi, a svi su mi nalepili etiketu mediokriteta i kompleksaša. Ali mene to ne tangira, sto se moze videti iz prilozenog.
Da li sam nekad tebi pisao takve etiketirane komentare? Nisam, jer nema razloga za to, imamo sasvim pristojnu i normalnu konverzaciju i postujemo jedan drugog u razgovoru, nema nikakve potrebe za naglim komentarima.
Stvarno šta je fora sa tim kučećim nagaznim minama po Dorćolu? Bukvalno ne može da se ide ulicama da se ne overi neka. Jel im je to neki fetiš, uživaju u tome? Strahota ...Dobar deo tih izvornih ostavlja izmet svojih pasa po Dorćolu i ne zele da cuvaju Beograd u kome su odrasli
Može da se reši lako na papiru, ali u praksi izgleda da nikome nije prioritet.Stara boljka koja bas lako moze da se resi.
znači cca 2500 evra kombinovane mesečne plate.Ja se slazem sa Extroniksom po pitanju sta je srednja klasa, s tim da bih dodao jos zimovanje od 4-5 dana i to je onda lep zivot srednje klase.
Dakle:
- Dobra kuca ili stan od 65-70m2 (bez centralnih opstina)
- Vozni park oko 10.000e
- Letovanje neko prosecno porodicno (ne Canj ili Susanj ali ne ni Mikonos)
- Zimovanje u jeku sezone tipa Zlatibor, Tara, Kopaonik...
- Par puta mesecno otici na neki rucak, salas izlet, utakmicu, bioskop ili sta vec...
- Da moze da ostane 200-300e mesecno
Pitanje je potpuno razumno i očekivano. Investitor se pita da li ću dobiti svoj novac odmah nakon što se dogovorimo i zaključimo posao, ili će čekati mesecima da potencijalni kupac završi kredit, da mu u međuvremenu propadne neka keš prodaja, da možda banka odbije kupca, a i ako se odobri kredit, moraće da se je*******ava sa papirologijom i da dokazuje stepen izgrađenosti da bi dobio svoj novac. Iskreno ja da sam investitor ne bi uopšte pristajao da se bakćem sa time. Neka banka izvoli pa investira svoj novac u građevinu i prodaje stanove.Mene izbaci iz takta kad me pitaju da li smo kreditni ili keš kupci i onda krenu da kolutaju ocima kada se spomene kredit. U tom trenutku bi ih najradije očekićao, ali gde posle da odgovaram kao za čoveka.
Ne, nije! Napises u oglasu samo kes kupci pa onda ne postavljas takva pitanja. A zastro ne napises to ... eeePitanje je potpuno razumno i očekivano.
A da obrnemo igricu, da investitor uzme kredit od banke i prodaje na uknjizeno kako hoce a ne da se bakce sa predprodajom i da mu kupci finansiraju izgradnju?Investitor se pita da li ću dobiti svoj novac odmah nakon što se dogovorimo i zaključimo posao, ili će čekati mesecima da potencijalni kupac završi kredit, da mu u međuvremenu propadne neka keš prodaja, da možda banka odbije kupca, a i ako se odobri kredit, moraće da se je*******ava sa papirologijom i da dokazuje stepen izgrađenosti da bi dobio svoj novac.
Valjda investitor investira a banka kreditira. Da je banka investitor onda taj "investitor" ne bi imao sta tu da trazi ... jadni mali investotoriIskreno ja da sam investitor ne bi uopšte pristajao da se bakćem sa time. Neka banka izvoli pa investira svoj novac u građevinu i prodaje stanove.