Ne mogu da sada pišem ovde moje susrete sa par njih(agenata) iz agencije kada sam dao ženi da nam traži stan. Ona organizovala razgledanja par stanova sa agentima(ja zbog vremena nisam hteo da se uplićem, ali svaki stan putem oglasa bih lično našao i prodavca).
Što je najgore zamalo jedan i da kupimo i da dam ozbiljnu naknadu toj agenciji oko 6000eur(Maldivi mesec dana

), a trebalo bi mi jedno prepodne da nadjem Investitora i Izvodjača pa i Arhitektu za tu dogradnju koju smo zamalo uzeli. E 6000eur zamalo da dam kao proviziju, ali eto, nisam ga uzeo zbog profesionalnog gledanja, jer je dogradnja u pitanju i statika zgrade koju ne bih nikad moja firma potpisala.
Generalno svi osim tog agenta su bili prosto meni jako loši, ne znaju ni da se snadju gde je stan u izgradnji, ni završetak radova, o materijalima da ne pričam, tehnički prijem nisu znali šta znači itd...
Stvarno da ne pričam šta je sve bilo, naravno da sam ja bio u žurbi i iznerviran jer svuda žurim pa sam i postavljao pitanja kao na nekom odgovaranju, ali da baš ništa ne znaš i da samo odmeravaš da li imam uopšte para za taj stan, pa kada se vidi da znam Investitora onda ide osmeh i ulizivanje, nemam ja živaca za njih.
Većina su imali zanimanja pre ovog posla takva da su ih samouslužne kase i softveri zamenili, pa je ovo bilo eto kao neki skok u karijeri ko je uspeo.
Mnogo bolja informisanost je na ovom forumu ukoliko neko pronadje ovaj forum i snadje se u konverzaciji.
I dosta njih treba da zameni jedan robot i AI chat, kao i službenike u bankama koji su isto zamenjeni.