Šta je novo?

Cene nekretnina

E sada si ga baš baš preterao...
Pojeftinile švalerke? :)

Šalu na stranu, propisan bazen obložen pločicana sa prelivom i lepim dekingom uopšte nije ni jeftin da se napravi ni jednostavan i jeftin za održavanje i zahteva stalno prisustvo ili firmu za održavanje. S druge strane ako je prateći objekat reprezentativan bazen mu samo dodaje vrednost tako da posle određene granice para više ništa nije problem.

Pojeftinile švalerke? :)

Šalu na stranu, propisan bazen obložen pločicana sa prelivom i lepim dekingom uopšte nije ni jeftin da se napravi ni jednostavan i jeftin za održavanje i zahteva stalno prisustvo ili firmu za održavanje. S druge strane ako je prateći objekat reprezentativan bazen mu samo dodaje vrednost tako da posle određene granice para više ništa nije problem.
Zavisi koje, ali uglavnom su poskupele 😂
Znam da je skupo napraviti kvalitetan bazen o kojem ti pričaš sa pretećom opremom. Nisam upućen ali ne bih rekao da je sa dobrom opremom nešto preterano skupo ili komplikovano održavanje.
Jedino što mi je sada bolje kod izrade bazena jer ima dosta više firmi koje ga prave i izradjuju nego ranije.
Pre nekih 20god je imati bazen bio baš luksuz, sada je ova stavka dostupnija, pogotovo običniji bazeni bez mnoštvo dodatne opreme.
Tu isto postoje montažni koji se ubace u iskopanu jamu i betonski bazeni, od veličine, dizajna, prelivnog sistema, opreme i još nekih stvari se razlikuje njihova cena.

Zavisi koje, ali uglavnom su poskupele 😂
Znam da je skupo napraviti kvalitetan bazen o kojem ti pričaš sa pretećom opremom. Nisam upućen ali ne bih rekao da je sa dobrom opremom nešto preterano skupo ili komplikovano održavanje.
Jedino što mi je sada bolje kod izrade bazena jer ima dosta više firmi koje ga prave i izradjuju nego ranije.
Pre nekih 20god je imati bazen bio baš luksuz, sada je ova stavka dostupnija, pogotovo običniji bazeni bez mnoštvo dodatne opreme.
Tu isto postoje montažni koji se ubace u iskopanu jamu i betonski bazeni, od veličine, dizajna, prelivnog sistema, opreme i još nekih stvari se razlikuje njihova cena.
Ako se ima za kucu od 500k ima se i za bastovana i za coveka za bazen nije problem

Ovih 500k jeste problem

Ako se ima za kucu od 500k ima se i za bastovana i za coveka za bazen nije problem

Ovih 500k jeste problem
Grešiš, evo ovde na temi imaš par ljudi koji su hteli nekretnine od 500k(neko i dalje traži) a pitanje je da li plaćaju i spremačicu jednom nedeljno, a ne i kuvaricu/dadilju, baštovana, švalerke itd ...
Poštena viša srednja klasa uglavnom nema luksuza za te stvari i teškim radom i dugim vremenskim periodom uz napredovanje uspeva da dodje do tih nova(kredita) za kupovinu vrednije nekretnine.
Počeću od sebe i mog okruženja koji radimo verovatno 2-3 radna mesta(pozicije), štedimo da bi ulagali, ulažemo, side job-ove u prošlosti itd...
To samo zavisi od osoba, neko da dobije 500k bi odmah dao otkaz, neko bi nastavio da živi kao podstanar a uložio te novce u nešto i nastavio da ide na redovnu posao i živi isto.

Ako se kupuje trosoban stan u novogradnji u Gornjem gradu sa garažom za 300k eur, onda se ima I za vozača I batlera
Hvala Bogu. Ove nedelje nije bio batler, dao sam mu slobodno da odmori, ali dolazi sledeće.
1000019203.jpg

Poslednja izmena:
Jbt, meni je jasno da nešto poskupi preko noći za 5,6 dinara, pa neka poskupi i za 10, zaokružite ga ajde. Ali za 35 kinti!? Sa 89 na 125!?
Upravo sam se odrekao jedine čokoladice koju sam jeo.

Ima parketa, birao sam ga sada za budući stan jer ću imati podno grejanje.
Ovde ima izbor parketa za podno grejanje, ima i drugih marki ali za ove znam i tu smo birali izmedju nekoliko vrsta koje nam je ponudio Investitor.
I avionom brze se ide..meni nekako lepše kolima...hmmm...€€€€€....
Ima se može se...ne hvala

I avionom brze se ide..meni nekako lepše kolima...hmmm...€€€€€....
Ima se može se...ne hvala
Pa kada se kupuje ,,luksuznija,, novogradnja ovo bi bilo normalno, samo se posle iskopa i prvog betoniranja traže uštede. Menadzer, Inženjer koji ih nadje dobija napredovanje...
Zato se neki Investitori i hvale šta će ugraditi na početku, a oni koji istraju u tome i da sve tako izvedu bez zamene dobijaju i reputaciju.

samo smederevac, odeš u šumu nacepaš drva em ne košta ništa em malo i fiskulture :)

Pa kada se kupuje ,,luksuznija,, novogradnja ovo bi bilo normalno, samo se posle iskopa i prvog betoniranja traže uštede. Menadzer, Inženjer koji ih nadje dobija napredovanje...
Zato se neki Investitori i hvale šta će ugraditi na početku, a oni koji istraju u tome i da sve tako izvedu bez zamene dobijaju i reputaciju.
BW ima reputaciju kvaliteta ?
Izvini...ali to nije istina..a i dalje se prodaje...
Tako da....čudni smo mi ljudi

Jbt, meni je jasno da nešto poskupi preko noći za 5,6 dinara, pa neka poskupi i za 10, zaokružite ga ajde. Ali za 35 kinti!? Sa 89 na 125!?
Upravo sam se odrekao jedine čokoladice koju sam jeo.
Preporucujem ti slatku kuću. Puno dobrih slatkiša sa uvek ok cenama. Isti slatkiš u maksiju nekada bude i 50 din skuplji. Preporucujem choco biscuit white :)

Notari i dalje nisu u mogućnosti da overavaju kupoprodajne ugovore uprkos tvrdnjama da će da se reši za par dana. Ima li neko neku informaciju kada će sve ovo sranje da se reši i da se uspostavi koliko toliko normalno funkcionisanje sistema.

Vrh