Koliko ti je trebalo do srednje škole? Koliko treba deci iz Banovaca? Do poslednjih par godina koliko je bilo vrtića u Batajnici i kako se dobijalo mesto za dete?
Do srednje skole nekih 30 minuta, isao sam u Zemun. Deci iz banovaca vrv oko 60 minuta, sa obzirom da deca u srednjoj skoli nemaju bas obaveze ne vidim veliki problem...
Ne znam za vrtic jer niti imam decu niti sam dete, pa tu cu ti ostati kratak za odgovor.
Za naselje sa 30k stanovnika na šta liči Dom Zdravlja? Da li mesto ima bolnicu?
Nista bolji nije dom zdravlja na NBGD, ili mislis da je normalno da dom zdravlja u jednoj od najvecoj opstina nema odeljak za previjanje?
Zapravo u Batajnici ima a na NBGD onaj kod ulice gladnih nema...
Ako živiš u Banovcima I tamo si prijavljen, gde se lečiš? U Novom Sadu ili Beogradu? Da li Banovci imaju bolnicu?
Ne znam, nisam ziveo u Banovcima.
Na šta liče osnovne škole u odnosu na zemunske I novobeogradske?
Ne znam na sta insuiniras, ali ja sam isao u Branka Radicevica i ona se masovno poboljsala u poslednjih 15 godina, a nisam ni primecivao da je lose ista kada sam isao tamo u osnovnu skolu osim sto nismo imali fiskulturnu salu veliku, ona je tek naknadno napravljena i sada ne znam sta bi mogao biti problem ici u osnovnu skolu tamo.
Banovci-Novi Beograd je 20 minuta kada nema saobraćaja. I to poslednjih 10 godina kada je izgrađena obilaznica. Pre toga se išlo starim putem kojim u špicu možda stigneš za 40min. Ako imaš auto.
Pa eto, znaci infrastruktura se poboljsala, upravo ono sto se navodilo kao nesto u sta se ne ulaze i ne sprovodi par komentara iznad.
Jel ima park, bazen, bioskop, pozorište?
Ima i park (koja opstina nema parkove?) i privatne bazene. A ima i dvorista jer jelte kucice... toga nema npr u centru toliko.
Bioskop i pozoriste nema, ali nema ga ni brda opstina blize centru.
Gradski prevoz Batajnica/Banovci grad? Na šta liči, i na šta je ličio ranije?
Iz Batajnice imas par linija ka gradu, ja sam cesto isao 706 do zelenog venca ili 73 do NBGD. A bg vozom do vukovog spomenika. Jedno vreme sam njime isao i do autokomande pa presedao na bus do posla.
Banovci su verovatno losije povezani, opet nisam ziveo tamo pa ne znam.
I sabiraš tako jednu, drugu, petu stvar i onda skapiraš da si uskraćen za mnoge stvari. Ukratko, ideš tamo gde su burazeri alocirali kapital.
Isto to preslikaš na Srbiju i shvatiš zašto neko ne želi da živi u Valjevu nego dođe u Beograd.
Da, kada dovoljno podignes kriterijume i postavis nemoguce uslove onda ostane samo krug dvojke i NBGD, drago mi je da se slazemo.
Kao i kada bi podigao kriterijume da ti devojka mora imati manekensku gradju, trenirati 3 puta nedeljno, biti hirurg i pricati 3 jezika pa se iscudjavati sto samo 0.01% devojaka ispunjava taj uslov.