Šta je novo?

Cene nekretnina

Jel on izvodi da kažem sve radove? Kupi jeftinije u izvornom stanju stan i onda ga kao Investitor i glavni Izvodjač kompletno sredi?
Verovatno je naučio i sam da izvodi neke radove
Rekao bih da je to ozbiljna cifra za Ledine.
Izvodi sam radove da, doduse u tome je vec duzi niz godina da kazemo (jedno 6-10 godina).
Kaze kupi stan, sredi ga i onda zivi u njemu dok ne dobije cenu koja mu treba, proda ga, renta drugi stan dok ne kupi sledeci i tako u krug.

Doduse radi i generalno kao majstor, nije da samo od toga zivi :)

Video sam ali na kraju opet Zaječar SNS ubedljivo pobedio. Kosjerić isto za par glasova. S obzirom na celokupno pumpanje proteklih 7 meseci stekla se slika da opozicija pobeđuje glatko. Kad ono kao kod Slobe 50-50. I to je po meni realno stanje. Kao što sam i rekao dok ne dođe globalna kriza Vučić ostaje na vlasti bez problema. Kriza će ga pokositi (kao i DS). Dok god ekonomija raste i dobra je i posla ima niko neće da menja. Minimalac raste na 550e. Većina su to njegovi glasači (paradoksalno ali istinito). Najviše se bune oni koji najviše zarađuju (isto paradoksalno ali istinito).

Pošto si pomenuo da se najviše bune oni koji najviše zarađuju, možeš li mi onda poslati analizu strukture glasača po visini prihoda? Hvala

Izvodi sam radove da, doduse u tome je vec duzi niz godina da kazemo (jedno 6-10 godina).
Kaze kupi stan, sredi ga i onda zivi u njemu dok ne dobije cenu koja mu treba, proda ga, renta drugi stan dok ne kupi sledeci i tako u krug.

Doduse radi i generalno kao majstor, nije da samo od toga zivi :)
Na ovom tržištu kupiti povoljno stan ?
Sređivanje stana ..pih ..jednostavno.
Živiš u njemu i prodaš onda kada dobiješ dovoljno novca ?
Koja bajka ovo ?

Ali kakve veze ima i da je tacno da se bune oni koji najvise zaradjuju? Zar oni nemaju pravo na bunt? Zar su dobre finansije sve na sta imaju pravo? Socijalna pravda i nezavisnost institucija nije luksuz, bar ne bi trebalo da bude. Svaki gradjanin ima pravo da ih zahteva, bez obzira na imovinsko stanje. Pa nismo zivotinje da je jedino bitno da su nam stomaci puni.

Na ovom tržištu kupiti povoljno stan ?
Sređivanje stana ..pih ..jednostavno.
Živiš u njemu i prodaš onda kada dobiješ dovoljno novca ?
Koja bajka ovo ?
Kupio covek stan na kredit, sredio ga sam, ziveo u njemu par meseci, prodao za fine pare za kes i otplatio kredit, razliku stavio u dzep.
Kaze, sta me briga, uredim ga kako se meni svidja, ako mi neko ponudi veliku cifru prodacu, kupiti sledeci i srediti ga opet po mom ukusu, svakako ili kredit ili stanarinu placam.

Sto ti mislis da je to nemoguce odraditi?

Sve što se ne poklapa sa striktno utvrđenom, jednodimenzionalnom slikom sveta brzo potpadne u kategoriju bajki, iako prenosiš iskustva iz prve ruke.

Evo, i ja sam do pre pet minuta smatrao da je nemoguće da će mi lik zabosti konzervu koka kole koju sam spustio na dva metra pored sebe dok sam birao lubenicu na Starom Merkatoru. Ali stvarnost me je demantovala 👁️

Ali kakve veze ima i da je tacno da se bune oni koji najvise zaradjuju? Zar oni nemaju pravo na bunt? Zar su dobre finansije sve na sta imaju pravo? Socijalna pravda i nezavisnost institucija nije luksuz, bar ne bi trebalo da bude. Svaki gradjanin ima pravo da ih zahteva, bez obzira na imovinsko stanje. Pa nismo zivotinje da je jedino bitno da su nam stomaci puni.
"Šta se buniš, ima mleka i brašna" "blokaderi nisu uspeli da sruše državu" i ostali neutralni narativi.

"Šta se buniš, ima mleka i brašna" "blokaderi nisu uspeli da sruše državu" i ostali neutralni narativi.
Preteruješ. Nikad to nisam rekao ali da ljudi (pogotovo rođeni posle 2000 su samo znali za dobro, pa bolje, pa još bolje)! To je činjenica. Nije to ništa lose ali tako je

Preteruješ. Nikad to nisam rekao ali da ljudi (pogotovo rođeni posle 2000 su samo znali za dobro, pa bolje, pa još bolje)! To je činjenica. Nije to ništa lose ali tako je

cinjenica u odnosu na tvoje iskustvo.
tako da tvoja percepija ne mora da se poklapa sa njihovom.
tako da i tvoja hipoteza je upitno, uz naravno x varijabli

Spomenuo si par puta to za mleko i brašno, a i blokadere. Izmedju ostalog buni se narod koji živi, privredjuje i radi u ovoj zemlji od svoje muke ne ovi sa nameštenim poslovima, koji se ne pecaju na neutralne narative da nam je super jer ima mleka i brašna, kao da je ratno stanje normalno i koji žele normalne institucije. Manje se bune ovi sa minimalcem možda jer oni gledaju samo kako da prežive po ovim cenama ali daleko od toga da se ne bune. Vama gastosima(i penzionerima) je izgleda normalno stanje 90ih kod nas i tako treba da bude, čim je malo bolje onda "ćuti, može gore". Vrati se ti ovamo da se ne buniš i ti, vidiš da nam je sve bolje.

Kupio covek stan na kredit, sredio ga sam, ziveo u njemu par meseci, prodao za fine pare za kes i otplatio kredit, razliku stavio u dzep.
Kaze, sta me briga, uredim ga kako se meni svidja, ako mi neko ponudi veliku cifru prodacu, kupiti sledeci i srediti ga opet po mom ukusu, svakako ili kredit ili stanarinu placam.

Super...nego to ispada tako lako kupiti..srediti i prodati za par meseci ( treba ti min 3 meseca za papire ). Znam da moze da te usere jednom u 15 godina...ali ok...super..i dalje je to bajka ..po meni

Spomenuo si par puta to za mleko i brašno, a i blokadere. Izmedju ostalog buni se narod koji živi, privredjuje i radi u ovoj zemlji od svoje muke ne ovi sa nameštenim poslovima, koji se ne pecaju na neutralne narative da nam je super jer ima mleka i brašna, kao da je ratno stanje normalno i koji žele normalne institucije. Manje se bune ovi sa minimalcem možda jer oni gledaju samo kako da prežive po ovim cenama ali daleko od toga da se ne bune. Vama gastosima(i penzionerima) je izgleda normalno stanje 90ih kod nas i tako treba da bude, čim je malo bolje onda "ćuti, može gore". Vrati se ti ovamo da se ne buniš i ti, vidiš da nam je sve bolje.
I da dodam za to “samo bogatima nesto smeta”. Ne mogu, a da ne spomenem da je to taj isti neutralni stav naseg predsednika “samo bogati se bune”, “samo bogati protestvuju i podrzavaju blokadere”, “samo bogati su dosli 15 marta na protest jer su dosli kolima”(a zeleznica bas tad nije radila)… dodatno unoseci razdor u drustvu. Ako je bogat svako ko ima 700e+ platu onda ok, bar ti bogati razumeju da ratno stanje nije normalno stanje, bar su ti “bogati” videli malo sveta i znaju kako treba da funkcionisu institucije i pored toga sto im gastosi pricaju da su sve to “bajke” i da je “tako svuda”, a sve to iz zemlje iz koje se ne vracaju.

Poslednja izmena:
Evo malo oko izbora u NL. Pošto sam bio brojač par puta na izborima. Da se u Srbiji obavljaju izbori kao u NL, pa tu bi bilo muljanja na stotu ne na kvadrat ili kub. 1.) neprovidne glasačke kutije, tačnije to su oni kontejneri za smeće (neprovidna plastika).
2.) Možeš da ovlastiš svakoga da glasa za tebe na tvom pozivu. To bi kod nas 1 doneo 1000 tih listića i glasao za sve. Ovlašćenje je samo da napišeš ko glasa za tebe i tvoj potpis i udri. Tek bi tu bilo potkupljivanja.
3.) Grešaka kod brojanja ima milion ali niko se ne uzbuđuje za par glasova gore dole. (lično sam prisustvovao). Ali ok.
Pa sto ne kradu tamo, sto nije javasluk kao ovamo?

1749479245300.png

Da li je to "dobro" za koje mladi u Srbiji znaju isto "dobro" za koje mladi u Holandiji znaju?

Takodje danas je definitivno gore nego što je bilo pre 5 godina.

Da li je to "dobro" za koje mladi u Srbiji znaju isto "dobro" za koje mladi u Holandiji znaju?

Takodje danas je definitivno gore nego što je bilo pre 5 godina.
Za ovo mogu da kažem da definitivno nije tačno. Pre 5 godina je bila korona na MAX. Svi ste bili zaključani. Niko nije smeo nigde. Na letovanje van države nisi smeo. Ništa. Sad je sve otvoreno i možeš gde hoćeš. Tad su svi strepili da li će biti posla, a sad to nije slučaj. Kafići nisu radili... Ihaa

Za ovo mogu da kažem da definitivno nije tačno. Pre 5 godina je bila korona na MAX. Svi ste bili zaključani. Niko nije smeo nigde. Na letovanje van države nisi smeo. Ništa. Sad je sve otvoreno i možeš gde hoćeš. Tad su svi strepili da li će biti posla, a sad to nije slučaj. Kafići nisu radili... Ihaa
Neverovatno. Izvini Joe, pre 6 godina onda da budemo precizni.

Ali nisi odgovorio na prvi deo mog odgovora - da li je to "dobro" o kome pričaš da mladi u Srbiji znaju isto "dobro" za koje mladi u Holandiji znaju?

Ovo se uopste ne isplati posto su troskovi gradnje veci od cene prodaje, investitori su uvek u minusu, jedva prezivljavaju.

Poslednja izmena:
Vrh