Apsolutno ne, furas svoju marginalnu pricu. Ne pricam ja o mini firmama u Vlasotincu. Ja pricam o stranim gigantima ovde.Čekaj, zašto bi bilo kome bilo kom inzenjeru koji je ambiciozan i želi da radi u Nemačkoj, bila opcija da radi kod nekog privatnika u Vlasotincu ili u nekoj motaoni kablova? Misliš izgleda dobro na CV-ju? Žao mi je ali ne izgleda. Zar nije takvom inzenjeru bolje da ako je već u Srbiji radi za Continental ili Bosch ili neku drugu internacionalnu korporaciju? Em ce steci televatno znanje, em ce lakse iz takvog sistema otići na bolje plaćeno mesto u istoj toj korporaciji samo u Nemačkoj. Ovo što ti govoriš nema nikakvog smisla, daješ primere dead-end poslova i onda kažeš kako ljudi rade te poslove zbog perspektive koja je realno nepostojeća
Ali negde mora da se krene. I u vecim firmama koje spominjes inzenjerima do 5 godina daju takve plate, samo si u zabludi jer mislis da inzenjer u Bosch-u ima pocetnu platu 2000e. Nema.
Motacnice i gumarska industrija su otprilike mesta gde vecina tih ljudi pocinje. Ne mogu svi u Coninental i Bosch po vece plate bez iskustva. I nema ni puno tih ljudi sa velikim platama, retki su. Nemas ni na hiljade oglasa. Cesce ljudi zapale pre nego sto dobiju vecu platu ovde jer im se smuci sistem.