Prva stvar koju si uradio jeste da si slikao cenu Nutele u Sloveniji kao dokaz nečega.
Da kao direktan odgovor na konkretnu raspravu ovde koja se vodila. U koju opet mozda nisi uoucen ali to je objasnjeno sad vec n puta i i dalje ne kontas i sad vec ne moze biti izgovor.
Nema šta da dodaješ, nego je potrebno da prestaneš da spinuješ.
Potrebno je da ti pocnes da citas sa razumevanjem.
Nakon što sam ti ukazao da si postavio sliku proizvoda koji demantuje tvoju tvrdnju (da je Slovenija osetno skuplja) postavio si novu sliku sa proizvodima koji tvoju tvrdnju opet ne mogu da potvrde. Zato što si postavio srpske proizvode.
Opet, postavio sam i srpske i globalne, opste proizvode. I tri puta napisao zasto bas tako.
Ukazao si nista. Ja sam poredio istu radnju i isti porizvod. Tvoj drug sale, za koga sam kazes da nije slagao kaze da je taj proizvod 20% jeftiniji u Srbiji u istoj radnji.
Ja zaista ne znam kako da nacrtam prostije. Ili sale laze, ili je Lidl u Stbiji manji monopolista i ima solidno jeftiniju Nutelu.
Koliko jos puta treba da ponovim istu stvar da bo ukapirao.
Glavno pitanje. Odakle ti ideja da su makedonske institucije jače od slovenačkih? Kako si to izmaštao? Jel to neko tvrdi? Zato što je smoki jeftiniji u Makedoniji?
Evo da ti odgovorim, to što je smoki jeftiniji u Makedoniji ne znači da su makedonske institucije bolje od slovenačkih.
To što je smoki jeftiniji u Makedoniji nego u Srbiji znači da srpske institucije ne rade svoj posao. To ništa ne govori o makedonskim institucija, za to bi moralo da se gledaju makedonski proizvodi.
Sad bas jako napregni mozgic i uporedi tvoj prvi i drugi pasus iz citata pa mozda i shvatis sta tu pisem i zasto pisem. Bas nije tesko i sramota je da je potrebno ovoliko postova da bi se zhvatilo (ako uopste shvatis do lraja).
Kad budeš u Italiji, slikaj cene. Ajfon 16, Televizor LG, kg banana, kg kafe, šta god ti padne na pamet (da nije proizvdenou u Italiji ili Srbiji). Napravi korpu proizvoda pa kad se vratiš u Srbiju uporedi i reci koliko je Srbija jeftinija/skuplja.
Da bi se ti opet pravio lud i pet postova za redom lagao sta sam napisao?
Ja uopste ne razumem cemu ovo, od milion pitanja koje bi osoba sa trocifrenim iq-om mogla da postavi ti si se uhvatio da dokazujes nedokazivo. Ja sam autisticno precizan u onome sto govorim, optuzivati mene da spinujem moze samo neko ko i ne konta sta pisem ili neko ko sam zapravo spinuje.
Znam da ti sad ego radi ko milion njih pre tebe, sad ces ti meni nadobudnom da doakas ali buraz nemas taj kapacitet. Da imas ti ne bi ni imao problem sa onim sto pisem, jer bi kontao a ne skakao na prvu loptu.