Upravo u centar...Mene interesuje i šta se smatra za investicionu kupovinu?
Ukoliko kupuješ trenutno nekretninu za decu u budućnosti da li to spada u investiciono?
Možda da se zabrani preprodaja nekretnine na nekoliko godina, stvaraju se sada tu mnoge ideje i šta je najbolje za neko društvo u celini, nije tako jednostavno.
Svakako sam prvi koji razmišljam da većinu nekretnina u budućnosti zamenim sa boljim i na boljim lokacijama kada bi se samo time bavio., a ne prosirivao portfolio sa novim.
Mojih 3 nekretnine i Mićinih 3 nekretnine je kao jedna bolja nekretnina, tako da neko mora ozbiljno da sastavi u budućnosti zakon o progresivnom izdavanju.
Kako je utvrdjeno barem ovde na forumu koliko sam shvatio od par članova da ljudi ne zive od rentanja nekretnina nego im je to zastita od inflacije i kao neka dodatna zarada koju opravdavam zbog dodatne ponude za izdavanjem i da je najgore da stoji prazna nekretnina, bukvalno je najgore da stoji prazna nekretnina.
Progresivno operezivanje ima nekog smisla, ali jednu nekretninu staviš na roditelje, pa na ženu, pa na decu itd...
Ulozio novac u stanove koja ce deci sutra trebati..da li je to mafijanje ili donekle sigurnija buducnost koja ce opet s druge strane omeksati tu decu ...problem je u onome ko gleda a realni niko ne zna sta nosi dan a sta noć.
Radis onako kako ti dođe ili mislis da treba...a sto neko drugi nije u mogucnosti ...a sta da mu radim.