Jesi li realan? Standard rapidno opada svuda u EU I ljudi se sve više žale. Jel cene u Čačku treba da budu reper na osnovu koga treba da ravnamo svoje lično (ne)zadovoljstvo? Nikada u istoriji covecanstva nije bilo lakše dobiti papire za EU I to po više razlicitih osnova. Neke zemlje poput Portugalije nude digital nomad vize čak i za preduzetnike. Da si toliko vremena i energije koje trošiš pišući da nas ubediš koliko nam je loše, fokusirao na odlazak u EU, mogao si već davno otići pa da makar pišeš iskustva o blagodetima života u EU iz prvog lica, a ne ove nasumične bajke. Ili se bojiš da bi odlaskom u EU zastranio kao mnogi forumski gasterbajteri, pa se držiš ipak majčice Srbije?Aj pitanje za naše gastarbajtere. Vidite primer Čačka gore.
Koliko su kod vas poskupele navedene stavke?
(Paradox, u Čačku poskupeo javni prevoz 60% a u BG postaje besplatan )
Covek ce reci i da je zemlja ravna ploca samo ako proceni da mu to donosi novac. Prosto radi za pare i targetuje publiku za koju smatra da ih ima vise. To je zapravo sve sta radi posto sa Military Shopom se pokazao da nema pojma. Zarade (od par zaposlenih) su mu po 55.000 dinara a promet ko trafika. Uliva gledaocima laznu nadu da ce cene pasti zarad licnog profita. Prosto vise cu ceniti neku info ili argument od nekoga ko je sa foruma pa makar bio i hejter ali barem ne radi za pare.
Treba postaviti ovde jedno realno pitanje: šta je bolje (ili gore): da živiš u inostranstvu i preterano hvališ Srbiju, ali se nikako ne vraćaš u nju, ili da živiš u Srbiji, kudiš je na sav glas i svako malo preporučuješ drugima odlazak, a da pritom sam kupuješ nekretnine u njoj i ne radiš apsolutno ništa da je napustiš?Da si toliko vremena i energije koje trošiš pišući da nas ubediš koliko nam je loše, fokusirao na odlazak u EU
Jeste. Evo pocrkaše Nemci. Umesto 6k za letovanje potrošiće 4.5k. Dižu kredite da poprave veš mašinu Austrijanci. Suza suzu stiže. A kod nas zlatno doba. Niko ne zna da podigne cenu 5% za bilo šta nego odmah 20-40-50%. Ne razumeš me. Ja pokušavam da ostanem . Ja imam sve uslove da odem. Vidim u kom pravcu idemo. Nije prvi put da idemo ka tome. Neki neka botuju za 5k Mirijevo i zlatno doba. Dok ne bude preko 4K Mirijevo ja cu da pricam ovo što pričam. E onda tek ćao. Nemoj da me požuruješ .Jesi li realan? Standard rapidno opada svuda u EU I ljudi se sve više žale. Jel cene u Čačku treba da budu reper na osnovu koga treba da ravnamo svoje lično (ne)zadovoljstvo? Nikada u istoriji covecanstva nije bilo lakše dobiti papire za EU I to po više razlicitih osnova. Neke zemlje poput Portugalije nude digital nomad vize čak i za preduzetnike. Da si toliko vremena i energije koje trošiš pišući da nas ubediš koliko nam je loše, fokusirao na odlazak u EU, mogao si već davno otići pa da makar pišeš iskustva o blagodetima života u EU iz prvog lica, a ne ove nasumične bajke. Ili se bojiš da bi odlaskom u EU zastranio kao mnogi forumski gasterbajteri, pa se držiš ipak majčice Srbije?
Ja sam vlasnik Military Shopa? Ti si vlasnik Military Shopa? On je vlasnik Military Shopa?Covek ce reci i da je zemlja ravna ploca samo ako proceni da mu to donosi novac. Prosto radi za pare i targetuje publiku za koju smatra da ih ima vise. To je zapravo sve sta radi posto sa Military Shopom se pokazao da nema pojma. Zarade (od par zaposlenih) su mu po 55.000 dinara a promet ko trafika. Uliva gledaocima laznu nadu da ce cene pasti zarad licnog profita. Prosto vise cu ceniti neku info ili argument od nekoga ko je sa foruma pa makar bio i hejter ali barem ne radi za pare.
Gore je kad si van a soliš pamet. Dodji u ovu našu igricu koju si zaboravio pre xy godina. Sa easy na hard. Pa onda posle par godina pričaj šta hoćeš. Kad trebaš matore da odvedeš na operaciju, dete upišeš u vrtić, kad ti poreska pošalje neko rešenje koje ne odlaže naplatu, čekaš katastar itd. Ako si ovde, ziviš, radiš, deo si društva, pričaj šta god hoćeš i za koju god hoćeš stranu i sferu.Treba postaviti ovde jedno realno pitanje: šta je bolje (ili gore): da živiš u inostranstvu i preterano hvališ Srbiju, ali se nikako ne vraćaš u nju, ili da živiš u Srbiji, kudiš je na sav glas i svako malo preporučuješ drugima odlazak, a da pritom sam kupuješ nekretnine u njoj i ne radiš apsolutno ništa da je napustiš?
Pricaj sta god hoces dok god je katastrofa, inace ce te IQ80 ekipa zvati botom.Ako si ovde, ziviš, radiš, deo si društva, pričaj šta god hoćeš i za koju god hoćeš stranu i sferu.
Idemo ka ogromnom ekonomskom problemu i odlucujes da ostajes? Ugrozavas svoju i porodicnu finansijsku buducnost zbog cega onda?Ne razumeš me. Ja pokušavam da ostanem . Ja imam sve uslove da odem. Vidim u kom pravcu idemo. Nije prvi put da idemo ka tome.