Šta je novo?

Cene nekretnina

Požurite. U Austriji stanovi 1000e/m².

Udarna vest na blic.rs:

1000016814.png

Poslednja izmena:
Upravo renovirao jedan stariji stan u izvornom stanju(preko 30god ima stan), sve osim kompletne stolarije(samo su promenjeni rukohvati i sve prefarbano i sredjeno, posto su drvena sobna vrata i dosta kvalitetni dvostruki prozori) i u dve sobe nije postavljen nov parket/pod(pošto je u dobrom stanju)to bi me izaslo jos 10k.
Ovako kompletna nova elektro izolacija novi osigurači, vodovodne cevi po stanu, kompletno opremljeno kupatilo, veća odvojena kuhinja kompletna odradjena sve molerski odradjeno, malterisanje gletovanje farbanje u belo, ostava takodje itd...
Izaslo me je za stan od 55m2 18500eur, da sam baš sve još odradio i kako bi sve kompletno i sve novo da kažem bilo izašlo bi me 28500eur-30000eur.
Tako da kažem sa nekim srednje-boljim kvalitetom izadju gradjevinski radovi za izvorni stan u koji nije ulagano oko 550-600eur. Radovi traju mesec i po dana, da sam radio sve komplet bilo bi to dva i po meseca.
U pitanju je Izvodjač/prijatelj kojeg nisam kontrolisao i radi ključ u ruke otprilike.

Zamisli mesecni prihodi od rente su ti 1500 evra ..a toliko ti treba za normalan zivot u 30 dana.. Zamisli i da su ti nekretnine pale s neba pa nemas neki krediti....Zamisli da nemaš nela dalja ulaganja...kao recomi novi nameštaj..auto..zimovanje.
Zamisli kako je uvek nekom drugom bolje a da nista ne radi.
Zamisli glupost i raduj se tome
Realno ljudi ne kapiraju muku, elem - ćeš da prodas neki od tih stanova da se ne mučiš vise?

Realno ljudi ne kapiraju muku, elem - ćeš da prodas neki od tih stanova da se ne mučiš vise?
To jesu muke realno, u smislu da ti uzmes nekretninu i imas 1000 obaveza a zamisli 3 tek. Da sam investitor, nikada ne bih ulozio u to, previse posla.

Zamisli tek pare koje moraš da potrošiš na održavanje tih nekretnina. Pa ja da sam Mića, odmah bih prodao sve tri da se spasem bede.

To jesu muke realno, u smislu da ti uzmes nekretninu i imas 1000 obaveza a zamisli 3 tek. Da sam investitor, nikada ne bih ulozio u to, previse posla.
Uvek mozes da prodas za duplo nego sto si uzeo pre 2-3 godine :) I da završis sa cimanjem, zar ne? Jos posto si sposoban, pametan i preduzetničkog duha, da ulozis u posao i obrnes te duple pare opet jos više i Milinko. Nada Topchagic, sto bi se reklo :)

Uvek mozes da prodas za duplo nego sto si uzeo pre 2-3 godine :) I da završis sa cimanjem, zar ne? Jos posto si sposoban, pametan i preduzetničkog duha, da ulozis u posao i obrnes te duple pare opet jos više i Milinko. Nada Topchagic, sto bi se reklo :)
Slazem se i trziste je za sad dobro pa bi kupca lako nasao ali cak je i to cimanje dok se sve ne zavrsi. Meni je barem nekako jednostavnije to sve sam na klik da prodam kad hocu, likvidnija trzista 😄

Slazem se i trziste je za sad dobro pa bi kupca lako nasao ali cak je i to cimanje dok se sve ne zavrsi. Meni je barem nekako jednostavnije to sve sam na klik da prodam kad hocu, likvidnija trzista 😄
Batana kakvo cimanje, sad da oglasis bilo koji iole OK stan koji si kupio recimo početkom 2022 pre Rusa, mozes bukvalno skoro duple pare da uzmes odmah u roku od max 2 do 3 dana.
Samo da je manji od 50 kvadrata i uknjižen, a ako je ispod 40, isti dan prodajes :)
Agenti ti sve završe ništa se ti tu ne cimas tvoje je samo ključeve da im daš :)

Vrh