Šta je novo?

Cene nekretnina

Stanovi za bezbednjake su se prodavali za po 550eur/m2, drugarica ga je i dobila putem one loše odredjene dodele ,,brzi prsti,,.
Ćuti makar tu sad žive oni i njihove porodice, niko to ne sme da iznajmljuje ;)
Bilo je i toga na temi kako ce se mnogi uplašiti i poštovati zakon da ne smeju da iznajmljuju a u realnosti ti socialni stanovi najmanje dopadnu ljudima kojima stvarno treba.
A njih je ispoštovao jer mu je trebala pretorijanska garda.

Pa tu ana ivanovic kupila stan zgrada imala temu na bb kad se gradila

Screenshot 2024-12-23 at 9.33.00 PM.png

Pojeftinile nekretnine za dolarske kupce. Ladno ponovo ide ka 1:1. 10% discount malo li je na ovu krizu.

To sa kuhinjom je trend koji se meni sviđa. Onaj ko kuva može da komunicira sa ostalima.

Mi smo tako napravili još pre 20 godina.

Ko ima pušače u porodici ionako mora da vetri stalno i koristi prečiščivač vazduha.

Ukusi se razlikuju.
Slažem se da kuhinja, trpezarija i dnevna su mesto okupljanja porodice. Mora se kupiti zaista dobar aspirator da nameštaj ne pokupi mirise kuvanja

Slažem se da kuhinja, trpezarija i dnevna su mesto okupljanja porodice. Mora se kupiti zaista dobar aspirator da nameštaj ne pokupi mirise kuvanja

jos je gotivnije, sto ove neke novogradnje tipa west 65, je dosta inkulzivno, pa u svojoj dnevnoj takodje uzima mirisa i iz drugih stanova
sto u stvari ima dosta prednosti, jer ako neko sprema nesto a ti si bez ideja, moze da te inspirise

(U)gradnja ne sme da stane, ni zbog 15 ljudi koji su poginuli ni zbog 155 ni 1555 jer sve je to njihovo vlasništvo kao i vaša deca.

Možda će neko na investitorskoj temi da hejtuje da je offtopic i da ima veze sa politikom (iako 90 posto mrzi politiku i sve te lažne opozicije, samo zahteva odgovornost) ali ovo je esencija svega i cene kvadrata, koja je tu gde je i zbog svega ovoga i njihovih ugradnji i pranja para.
I to ne sme da stane pa makar se gazilo po ljudima.

jos je gotivnije, sto ove neke novogradnje tipa west 65, je dosta inkulzivno, pa u svojoj dnevnoj takodje uzima mirisa i iz drugih stanova
sto u stvari ima dosta prednosti, jer ako neko sprema nesto a ti si bez ideja, moze da te inspirise
U cemu je stos, jel imaju zajednicku ventilaciju ?

Poslednja izmena:

Da se ovako nešto da se radi u Srbiji, bila bi negativna kampanja, mogu da zamislim naslove: "Neće vam biti dobro kada saznate na šta je spalo naše zdravstvo".
Ako se ovako se radi u zdravstvu normalnih država i uređenim društvima, zaključujem da su protivnici ovakve prakse anti-zapadno orijentisani, ili kako se to kaže, retrogradni. I mora obavezno da se koriste reči "mi", "naše" i slično da se zamagli odgovornost, ali izazove opšti gorki osećaj.

Hvala internetu, koji je doneo istinsku demokratiju širom sveta. Sve je manje neproverljivih maštovito obojenih interesnih vesti.

Da se ovako nešto da se radi u Srbiji, bila bi negativna kampanja, mogu da zamislim naslove: "Neće vam biti dobro kada saznate na šta je spalo naše zdravstvo".
Ako se ovako se radi u zdravstvu normalnih država i uređenim društvima, zaključujem da su protivnici ovakve prakse anti-EU orijentisani, ili kako se to kaže, retrogradni. I mora obavezno da se koriste reči "mi", "naše" i slično da se zamagli odgovornost, ali izazove opšti gorki osećaj.

Hvala internetu, koji je doneo istinsku demokratiju širom sveta. Sve je manje maštovito obojenih interesnih vesti.
Jos jedan koji zivi na trulom zapadu, pljuje truli zapad, i koji bi se odmah vratio u Srbiju jer je ovde bolje, ali bas sad ne moze.
Srecom kod nas nema rostiljdzija koji vode EPS, prekvalifikovanih medicinskih radnika i sl.

@iv4n Tako je, ima raznih ljudi. Vdiš da mu je dobro u UK, možda voli da mu metalostrugar vadi krv. Ko smo mi da sudimo.

ja poznajem čoveka kog je doktor u Srbiji vratio kući sa polomljenim kukom, rekao mu je da je sve ok i da odmori par dana kući.

Sreća da je kod nas zdravstvo top pa možemo da se smejemo Englezima na ovoj temi :)

Ako je tebi to smešno, ok. Meni nije.

Daleko od smešnog, srećom je ovaj imao privatno da plati sken pa da mu vide prelom (jer je bio u ogromnim bolovima), inače bi neki sirotan koji mora da se oslanja samo na državno zdravstvo otišao kući sa štakom i šta mu bog da.

Vrh