Da sam tako učen ili da je u mom interesu, možda bih emigrirao. Ko hoće bolje, široko mu polje!Da sam ima boljeg učitelja,
te bih i ja danas bolje čita.
Ka je, da je, o njemu se bavim.
Ko će bolje, široko mu polje!
Misliš na nešto ovako?Ja bih pre voleo da razumem šta je komparativno bolje u kupovini ovog stana u odnosu na kupovinu kuće.
Misliš na nešto ovako?
Lux kuća sa bazenom, Zemun
Luksuzna kuća u najlepšem delu Zemuna. Nalazi se u mirnoj ulici, a u neposrednoj blizini svih sadržaja neophodnih za organizovan i komforan život. Ukupna vwww.halooglasi.com
Još jeftinije od onog stančićaNe bih se bunio
Misliš na nešto ovako?
Luksuzna kuća u najlepšem delu Zemuna. Nalazi se u mirnoj ulici, a u neposrednoj blizini svih sadržaja neophodnih za organizovan i komforan život. Ukupna vwww.halooglasi.com
Uistinu deluje tvrdo i vešto satkano.odlicna kuca.
pozadi bih ugradio samo porodicnu grobnicu
U 5 kvadrata čovek drži i krovni kofer. Svaka čast.Luksuzan mali salonac iz 2 jedinice - JEDINSTVEN
U samom centru grada, nadomak jedne od najlepših ulica, nalazi se ovaj svetao luksuzno renoviran salonac. Jedinstven je po tome što se sastoji iz 2 jedinicwww.halooglasi.comSuper lokacija Beograd na vodi
Prodavac prvi vlasnik u vlasnistvu 1/1 Prenos moguc odmah Odlican odmah useljiv stan u zgradi Aurora koja se nalazi: na par koraka do reke,na par koraka dowww.halooglasi.com
Ma gde cu ovo, treba mi i bastovan i bazenoman, za ovo troskovi odrzavanja veliki.Misliš na nešto ovako?
Istina na internetu, znate postoje kursevi, ali Ja sam video ljude koje skupljaju na ulici da to rade Trust me bro, Šta nam rade...
Da se ovako nešto da se radi u Srbiji, bila bi negativna kampanja, mogu da zamislim naslove: "Neće vam biti dobro kada saznate na šta je spalo naše zdravstvo".
Ako se ovako se radi u zdravstvu normalnih država i uređenim društvima, zaključujem da su protivnici ovakve prakse anti-zapadno orijentisani, ili kako se to kaže, retrogradni. I mora obavezno da se koriste reči "mi", "naše" i slično da se zamagli odgovornost, ali izazove opšti gorki osećaj.
Hvala internetu, koji je doneo istinsku demokratiju širom sveta. Sve je manje neproverljivih maštovito obojenih interesnih vesti.
Hoćeš da kažeš da protesti u Beogradu ne postoje?Istina na internetu, znate postoje kursevi, ali Ja sam video ljude koje skupljaju na ulici da to rade Trust me bro, Šta nam rade...
U projektu gde sam ja uzeo stan skocile cene m2, ocekivano sa tokom gradnje ali eto, neka informacija:Crvene boje.
Ajde ne vuci me u svoje vode dubokog off topica. Vratimo se na cene nekretnina. Kako se kreću cene, sve stabilno? Moram da priznam ovom prilikom da su mi daleko draži kolekcionari starih knjiga nego kolekcionari stanova.
Da, bilo bi zabrinjavajuće da padnu tokom gradnje. O tome bi se uveliko pisalo na forumu, morali bi odmah da pronađemo razlog tom potencijalnom posrnuću stanogradnje.uzeo stan skocile cene m2
Stambeni krediti indeksirani u kriptovalutamaOvako, sve očekivano i dosadno Ali hvala na informaciji, nije do tebe. Inače, da je do mene, cene nekretnina bi padale i skakale u rasponu od 10 do 30% svaki dan, da ipak bude malo adrenalinskog rolerkostera.
Sadašnja mladež to sigurno ne gleda.
za stanove grabež, kad nemaš ukradeš.ova današnja mladež sve pogađa pravi padež
Ajs Suzutin da budesza stanove grabež, kad nemaš ukradeš.
Reper da budem.
Isto i kod mene, bas sam pre neki dan pisao, sa 2100 sa PDVom na 2800 sa PDVom, ostalo je 3 stana i to je zgrada na nekih 50-60%, tek je sada okacio investitor oglas, neverovatnoU projektu gde sam ja uzeo stan skocile cene m2, ocekivano sa tokom gradnje ali eto, neka informacija:
Pogledajte prilog 224193
Cene za cetvorosobne stanove (preko 90 m2) su skočile duplo više nego za manje stanove? Ovde se stalno piše o tome da su cene dvosobnih stanova više po kvadratu, nego komparabilnih cetvorosobnih.U projektu gde sam ja uzeo stan skocile cene m2, ocekivano sa tokom gradnje ali eto, neka informacija:
Pogledajte prilog 224193