Suzuman
Advanced
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 5.604
Da, ovo je veoma upitno. Mislim da bi se teško mogli dosetiti boljeg i ispravnijeg rešenja.To da li je najispravnije resenje
Da, ovo je veoma upitno. Mislim da bi se teško mogli dosetiti boljeg i ispravnijeg rešenja.To da li je najispravnije resenje
Da. Pakovanje je od 1 litar, video sam bio na snimku računa, zato sam i tražio veće pakovanje od 250ml, koje si našao na netu kao primer. Takođe sam koristio termin 'krema', jer si ga ti koristio u prethodnom postu.Nije 500ml već 1L na videu. I nije krema, već losion.
Cena je slična i za 5% i svakako osetno povoljnija u Kanadi.
U svakom slučaju ako neko ide za Srbiju preko Kanade, donesite mi koji litar Eucerina.Da. Pakovanje je od 1 litar, video sam bio na snimku računa, zato sam i tražio veće pakovanje od 250ml, koje si našao na netu kao primer. Takođe sam koristio termin 'krema', jer si ga ti koristio u prethodnom postu.
Mislim da ne postoji isti proizvod u Srbiji, da bi smo poredili cenu. Možda se u Kanadi zbog vremenskih prilika(a i dostupnosti zbog viših plata) puno više koristi krema za ruke. Za moje južnjačke (u odnosu na Kanadu) potrebe je preveliko i pakovanje od 150ml (koje koristim inače) urea krema za ruke.
Zar nisi ti već kupio "lux kuću ma 7km od centra", makar si tako ovde pisao.Evo ga jos jedan biser.
Glupo je ovakve oglase uzimati za ozbiljno, svako treba individualno da kopa za sebe i da pronadje nesto sto stvarno vredi, ali to je posao.
Dvosoban stan za izdavanje, Timočke Bune 38/40, 500€, 50m²
Dvosoban stan u kući za izdavanje, Prazno, Ledine, 50 m2, na 1. spratu. Stanje - Novo, Klima, ima terasu, ima kupatilo. Ima parking mesto u dvorištu.www.4zida.rs
U VB je skoro otisla kuca za 280-290.000 evra - Energoprojektova karingtonka - potrebno renoviranje, u osnovi ima oko 150 kvadrata neto, ima lepo dvoriste, ima i drugi nivo koji nema punu visinu na nekim mestima - ima kosine, moze da se renovira, kuca je zadnja u nizu (znaci ukupno kvadrature skoro 300 kvadrata), plus podrum od 50 kvadrata. Jako mirna i lepa ulica.
Ja sam je merkao za neki biznis koji sam hteo da pokrenem, ali nisam stigao. Stajala je u oglasima oko 1-2 godine.
Da jesam 2020. sam kupio kucu za stanovanje u VB - stize se Visnjicom za 10 minuta do centra. Ovu sam gledao za biznis koji hocu da pokrenem.Zar nisi ti već kupio "lux kuću ma 7km od centra", makar si tako ovde pisao.
za ovakav post baš nema mesta u dnašnjim danima i posle jučerašnje slavije.Ko god hoće stambeni kredit s 1% učešća danas na RTS1 u 11h obraćanje Predsednika!
Ne, cilj je da korupcija nastavi da ubija, nema veze sa stanovima i stanovanjem.Председник Вучић представио помоћ државе младима за куповину првог стана; рата прве године и испод 100 евра
Председник Србије Александар Вучих најавио је да ће станове са субвенцијама државе моћи да купе држвљани Србије старости од 20 до 35 година. Примена почиње од 1. марта. Почели смо да радимо програм за повратак људи из дијаспоре, интерес људи је све већи, рекао је Вучић. Рекао је и да ће...rts.rs
Nažalost BG je isključen. Max vrednost kredita je 100k. Znači cilj je da se mladi vraćaju u manja mesta i gradove. Ovo je Krkobabić v2.0.
To sa kuhinjom je trend koji se meni sviđa. Onaj ko kuva može da komunicira sa ostalima.Meni je ovo krsh raspored za 70+ kvm . Onaj od 43m2 je možda i najbolji. Iskreno, mi vide volimo stari princip. Ovako otvorena kuhinja mi nekako služi kao sminka. Kakav god da imaš aspirator ne možeš da sprečiš mirise u dnevnu sobu
Reče mi drugar da je izvođač dobar.Ovaj od 83m2, lako može da se adaptira u četvorosoban to jest troiposoban.
Cena za taj stan je 315k sa PDV-om i plus onda još parking mesta.
Pretpostavljam još 25k-35k, tako da izadje to 340-350k za nekog ko nema povrata PDV-a i sa jednim parking mestom.
Vidim da je lokacija Vračar tako da je za nekog to veliki plus valjda.
Jako blizu autoputa a u manjoj ulici. Nekome to znači.Ovo jeste opština Vračar, ali gore iznad Južnog Bulevara, što je Lekino Brdo i granica sa Voždovcem. Realno, nije neka lokacija, definitivno ne Vračar "historical".
Nije logično da je proizvod jeftiniji u zemljama sa većim platama, inače bi šišanje u Norveškoj bilo jeftinije nego u Srbiji.Nije ista krema u pitanju.
Pogledajte prilog 223910
Radi istine, u Vradovićevom postu je krema sa 5% uree koja ne postoji u pakovanju od 500ml u Srbiji. Recimo da su najbliže pakovanje i proizvod (na linku je proizvod koji ima Plus u nazivu) je možda ovaj sa linka i kosta 2366din za 450ml, i nema pumpicu https://www.lilly.rs/eucerin-urearepair-plus-krema-za-telo-sa-5-uree-450ml-91920
Takođe, pitanje visine cena je dobro pitanje, ali takođe za prodavice i trendove. Logično je da je proizvod jefitniji u državi u kojoj ima više stanovnika, sa višim platama, i tržištem koje je na visokom stepenu zrelosti(kapitalizma)-profilisano i zasićeno. Meni je bolje pitanje zašto neki proizvodi koštaju isto u Srbiji i u drzavama EU, poput Grčke ili konobarske države
Edit:dodata slika
Sam si odgovorio. Šišanje je lokalna usluga, a proizvod se pravi tamo negde gde je jeftino da se pravi. Na tom konceptu počiva blagostanje zapada.Nije logično da je proizvod jeftiniji u zemljama sa većim platama, inače bi šišanje u Norveškoj bilo jeftinije nego u Srbiji.
Tačno samo u načelu, ali u dosta slučajeva ne.Nije logično da je proizvod jeftiniji u zemljama sa većim platama
Šišanje je lokalna usluga, a frizura je proizvod.Sam si odgovorio. Šišanje je lokalna usluga, a proizvod se pravi tamo negde gde je jeftino da se pravi. Na tom konceptu počiva blagostanje zapada.
Luksuzan četvorosoban stan u kompleksu Savograd
Jedistvena ponuda luksuzno opremljenog stana za kupce sa istančanim ukusom na atraktivnoj lokaciji u okviru urbanog kompleksa Savograd na Novom Beogradu uwww.halooglasi.com
Idemooo. Vrti mi se u glavi
Ima i "cigar sobu".
Ne ulazim u realnost cena. Samo ističem naš vrtoglavi uspon.ovo ispade i realna cena.
Ne ulazim u realnost cena. Samo ističem naš vrtoglavi uspon.
Sa kućom si previše prizeman, a to nije ključ ovakve kupovine.Ja bih pre voleo da razumem šta je komparativno bolje u kupovini ovog stana u odnosu na kupovinu kuće
Po toj logici ne postoji sektor usluga, jer je sve prozivod. Proizvod masaže je opušteni mišić.Šišanje je lokalna usluga, a frizura je proizvod.
Nisam mislio na Kinu, iako je proizvodnja velikog broja proizvoda u Kini jefitnija nego na zapadu. Recimo da sam mislio na jeftine banane, soju, kafu koje uzgaja lokalno ubogo stanovništvo, ili majice koje šiju deca u Bangladešu ili rude koje vade ubogi po sumnjivim rudnicima.Ali, ako misliš na proizvode iz Kine i slično, onda je lučki radnik, kamiondžija, prodavac u radnji, menadžer uvozničke firme itd skuplji u Norveškoj nego u Srbiji.
Usvojena je odluka pošto izmena zakona NBS još uvek nije došla na red u skupštini, tako da ipak kreće od 1. januaraKoja su misljenja foruma sto od januara isticu ogranicene kamatne stope a predlog NBSa o novim merama nije ni na rasporedu vlade do kraja godine?