Kako beše ona stara izreka "Margaritas ante porcos". Bez uvrede
.
Podelio sam sa vama:
1. Teoriju ciklusa nekretnina
2. Makroekonomska dešavanja i predvidjanja u narednom periodu
3. Lične informacije u vezi cena u okruženju
4. Lične informacije u vezi planova za svaki scenario
5. Insajderske informacije u vezi planova kompanije
6. Insajderske informacije u vezi zarada u kompaniji (ponavljam zbog posta iznad. U % najviše su rasle zarade najmanje plaćenih. Kolektivno i rastom minimalne zarade. Ostatak kompanije je imao porast dva puta. Ukupno 14% od 2021).
7. Insajderske informacije u vezi plana kompanija i situacije na EU tržištu u narednom periodu.
8. Situaciju sa terena u vezi nekretnina. Cene, planove investitora
9. Insajderske informacije u vezi cene izgradnje investitora.
10. Odnos medijalne zarade i cene nekretnina
Malo kompleksnije podatke i informacije od........ovog vašeg.....a to je kopiranja podataka našeg zavoda za statistiku o kome dovoljno govori njihova tvrdnja da je u periodu 2014-2024 kumulativa inflacija bila 52%. To ne veruju ni oni, kao ni u našu tužnu potrošačku korpu. Ili konstantno navodjenje kako 3000 ljudi u IT-u u BGu ima platu 5k+ evra.....i tako 1000 stranica. Od D i A.....ja ništa pametno nisam pročitao. Samo kontriranje i spamovanje u nedogled.
Mogu da diskutujem samo sa ljudima koji su podelili nešto pametno. Zamolio bih vas da preskočite svaki moj post. Isto važi i za ovih par njihovih drugara koji su se odjednom skoro pojavili. Vi pišete svoje, ja ću svoje i to je to.