centarfor
Advanced
- Učlanjen(a)
- 04.01.2023.
- Pohvaljen
- 4.700
Pocetkom aprila imao sam priliku da pogledam kupoprodajni ugovor kuce od advokata, u ul.Miroslava Antica 20 u Futogu. Kad se ta kuca otvori na gugletu, deluje skromno s nesredjenom fasadom. U ugovoru je stajala suma od 145.000 (koliko se secam) a kupci su ruski bracni par po pola (1/2 udela). Prodavci su takodje Rusi, koji su odradili sta im treba za boravak i nastavili s zivotom dalje. Kad se slika pogleda na netu, izgleda kao da kuca vredi jedva 70.000 ali to su Rusi, placaju i precenjene nekretnine. Sad imamo i trend da Rusi ne kupuju od Srbijanaca direktno vec ostavljaju pare svojim Rusima i da ce ova kuca biti opet preprodana (za 10.000 ili 20.000 manje). I tako redom.
Rusi su ko zatvorena kasta i grupacija, znaju sta rade i domundjavaju se na svojim Whatsapp grupama. Zao mi je ako Srbijancima rusim sneska, jer se misli ako dolaze novi dezerteri to automatski znaci jos para Srbima u dzep, a nije tako... ovaj scenario je radjen u Crnoj Gori 2007.godine kad su Rusi Rusima prodavali po sve manjoj ceni a samo da operu pare i dobiju papire.
Rusi su ko zatvorena kasta i grupacija, znaju sta rade i domundjavaju se na svojim Whatsapp grupama. Zao mi je ako Srbijancima rusim sneska, jer se misli ako dolaze novi dezerteri to automatski znaci jos para Srbima u dzep, a nije tako... ovaj scenario je radjen u Crnoj Gori 2007.godine kad su Rusi Rusima prodavali po sve manjoj ceni a samo da operu pare i dobiju papire.
Poslednja izmena: